ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος 1-1: Τον… προσγείωσε άμεσα (photos+videos)

ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος 1-1: Τον… προσγείωσε άμεσα (photos+videos)

ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος: Θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας «έκλεισαν» οι Βολιώτες, οι οποίοι πήραν την ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο, απαντώντας άμεσα στο προβάδισμα των Κρητικών.

Το παιχνίδι είχε ένα ξεκάθαρο φαβορί πριν από την σέντρα, καθώς ο ΝΠΣ Βόλος είχε πάρει τη νίκη 2-0 στο πρώτο ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και βρισκόταν με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου θέλησε να αλλάξει άμεσα τα… δεδομένα, σκοράροντας με τον Σαρδινέρο στο 12ο λεπτό.

Ωστόσο, το «συγκρότημα» της Μαγνησίας έσπευσε… άμεσα να αποκαταστήσει το προβάδισμά της, με τον Δουβίκα να πετυχαίνει το πολύτιμο εκτός έδρας τέρμα, με το οποίο «σφραγίστηκε» το 1-1 και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί βρίσκονται ήδη οι Παναθηναϊκός και Λαμία, χωρίς αγώνα, αλλά και οι ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μετά τους πρώτους επαναληπτικούς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Γρήγορος ήταν ο ρυθμός της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά, με τους Κρητικούς να αναζητούν τους διαδρόμους για την εστία των Βολιωτών, ούτως ώστε να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν ένα γκολ που θα έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο τους.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την συμπλήρωση του 10ου λεπτού, η πίεση της ομάδας του Γιώργου Σίμου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό, ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σαρδινέρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η… χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λίγα λεπτά. Βλέπετε, στο 19ο λεπτό, οι Βολιώτες κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα ίσια και να εδραιώσουν το προβάδισμά τους για την πρόκριση, όταν ο Νίνης έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε και στην επαναφορά, ο Μπαρτόλο είδε τον Δουβίκα, ο οποίος έγραψε το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να βρουν ένα δεύτερο τέρμα, αλλά στο 30’ ο Σαρδινέρο δεν σημάδεψε σωστά, ενώ στο 35’ ο Κοροβέσης έκανε τη σέντρα, αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν. Πάντως, η πίεση των γηπεδούχων έφερε κάποιους κενούς χώρους στην άμυνα.

Αυτούς θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι Βολιώτες, αλλά στο 32’ ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Δουβίκα, ενώ ανάλογη ήταν η κατάληξη και στη νέα προσπάθεια του νεαρού φορ στο 38’ με τον πορτιέρο του ΟΦΗ να διώχνει και να διατηρεί την ομάδα του στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Το… έσβησε ο Βόλος

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως και ο αγώνας, ήτοι με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Ήταν το 50ο λεπτό, όταν ο Δουβίκας βρέθηκε στην περιοχή, πλάσαρε από κοντινή απόσταση, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Μπαρτόλο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Από την άλλη, οι Κρητικοί μπορεί να είχαν την κατοχή, αλλά οι διάδρομοι προς την εστία του Γκαραβέλη ήταν κλειστοί.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις κόντρες. Στο 61’ ο Περέα δεν κατάφερε να πάρει την μπάλα από την κίνηση του Μπαρτόλο, ενώ στο 64’ ο Σωτηρίου νίκησε τον Περέα που είχε βρεθεί μέσα στην περιοχή των «ασπρόμαυρων».

Η εικόνα δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που προσπαθούσε να ελέγξει τον ρυθμό, ωστόσο, οι πολλές αλλαγές από τον πάγκο προκάλεσαν προβλήματα στην ανάπτυξη, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά το αποτέλεσμα που είχαν υπέρ τους και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βαφέας (46’ Καστάνιος), Διαμαντής, Γιαννούλης, Γουές (79’ Γρίβας), Στάικος (54’ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Νέιρα, Κοροβέσης (54’ Σολίς), Στάρτζεον (79’ Φερέιρα), Σαρδινέρο.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Γκαραβέλης, Τέκιο (84’ Σάντσες), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες (80’ Κρητικός), Νίνης (60’ Περέα), Μπαρτόλο (84’ Μπάλλας), Δουβίκας.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved