Παλιάτσος: «Είμαστε ένα δεμένο σύνολο»

Παλιάτσος: «Είμαστε ένα δεμένο σύνολο»

Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Κ-17 του Αρη, Πάρης Παλιάτσος, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM σχετικά με την πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο 17χρονος επιθετικός στάθηκε αρχικά στο ματς με τον Πανσερραϊκό και στην επιβλητική νίκη (1-4):

«Δείξαμε σοβαρότητα, γιατί γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές. Μπορεί να βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά πιέσαμε και γυρίσαμε γρήγορα το ματς. Μετά ηρεμήσαμε, κρατήσαμε το σκορ, μας βοήθησαν πολύ οι οδηγίες του προπονητή και φτάσαμε στη νίκη με διαστάσεις θριάμβου» και συνέχισε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Είμαστε ένα πολύ δεμένο σύνολο, παρά τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι. Η ομάδα έδεσε πολύ γρήγορα, γιατί βρισκόμαστε και εκτός γηπέδων. Ο προπονητής και ο γυμναστής κάνουν πολύ καλή δουλειά, ώστε να αποδίδουμε σε κάθε ματς. Θεωρώ ότι έχω πολύ καλούς συμπαίκτες, γι’ αυτό πάμε πολύ καλά και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Σχετικά με τον γ’ γύρο του πρωταθλήματος και τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο νεαρός επιθετικός, τόνισε:

«Το μυστικό ήταν να κερδίσουμε τα τρία πρώτα ματς, γιατί μετά ακολουθούν τα ντέρμπι με Λάρισα, Ξάνθη, Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Δείξαμε σοβαρότητα και πετύχαμε ισάριθμες νίκες. Τώρα, βρισκόμαστε στην 3η θέση, σε ένα καλό σημείο. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας, θέλουμε να καλύψουμε τη διαφορά και να τερματίσουμε πρώτοι, που είναι ο στόχος της χρονιάς».

Για τη δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι του Αρη στα τμήματα υποδομής, ο Πάρης Παλιάτσος, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πολύ δεμένοι, τόσο εμείς στην Κ-17, όσο και τα παιδιά στην Κ-20. Δεμένες είμαστε και οι δύο ομάδες, γιατί κάνουμε μαζί προπονήσεις. Οι προπονητές και οι γυμναστές είναι πολύ κοντά και στις δύο ομάδες, έτσι είμαστε σαν οικογένεια. Ο κ. Στέφανος Γιώρης είναι πραγματικά σαν πατέρας μας, φροντίζει για εμάς και είναι γενικά  απίστευτος . Αυτά που έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος, δε νομίζω να τα έχει δώσει άλλος σε κάποια άλλη ομάδα».

Ερωτηθείς ο Παλιάτσος πώς είναι για ένα παιδί να συνδυάζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις μαθητικές, υπογράμμισε:

«Αυτό είναι θέμα συνήθειας. Εγώ τώρα, για παράδειγμα, πηγαίνω στο σχολείο και μόλις σχολάω, πηγαίνω κατευθείαν στην προπόνηση. Αν μία ημέρα δεν έχω προπόνηση, μου κακοφαίνεται. Είναι γεμάτη η μέρα μας, γενικά. Εξάλλου, μέσα από το σχολείο μορφώνεσαι και νομίζω ότι αποδίδεις καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αναλύοντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του ίδιου, είπε χαρακτηριστικά:

«Όνειρο για μένα να παίξω στην πρώτη ομάδα, που έχει αυτόν το λαό. Είναι ένα όνειρο να παίζεις στο Κλεάνθης Βικελίδης, να φωνάζει ο κόσμος για σένα και με την ομάδα. Μακάρι να το ζήσω σε λίγα χρόνια».

Σε ερώτηση ποια παιχνίδια του Αρη της φετινής χρονιάς θεωρεί τα σημαντικότερα, τόνισε:

«Νομίζω ότι μου έχει μείνει η εκτός έδρας νίκη του Αρη επί του ΠΑΟΚ και η εντός έδρας με την Ατλέτικο, που ήταν επική νίκη και κάτι το ασύλληπτο».

Τέλος, ο Πάρης Παλιάτσος αναφέρθηκε στους παίκτες του ΑΡΗ, στους οποίους έχει ιδιαίτερη αδυναμία:

«Ιδιαίτερη αδυναμία έχω στο Νίκο Λαζαρίδη αν και δεν παίζω στην ίδια θέση. Μου αρέσει, γιατί ήταν από τις εκπλήξεις του φετινού Αρη και φυσικά ο Σέρχιο Κόκε, που είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και ο αρχηγός της».



Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved