Europa League: «Έμφραγμα» στο 95’ για ΑΠΟΕΛ, προκρίσεις τα φαβορί (photos)

Europa League: «Έμφραγμα» στο 95’ για ΑΠΟΕΛ, προκρίσεις τα φαβορί (photos)

Europa League: Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 1-0 στη Τσεχία από τη Σλόβαν Λίμπερετς με πέναλτι στο 95’! «Μείναμε εκτός από έναν χειρότερο αντίπαλο», δήλωσε ο Ουζουνίδης. Προκρίσεις έως τώρα για τα υπόλοιπα φαβορί.

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε πικρό αποκλεισμό στα πλέι οφ του Europa League.  Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιζε στη Τσεχία με τη Σλόβαν Λίμπερετς, ήταν καλύτερος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και στο 95’ ηττήθηκε 1-0 με πέναλτι του Μάρα!

Στο 3΄ ο Τάμαρι έκανε το γύρισμα από αριστερά, προσπάθησε ο Νουχίου να απειλήσει, αλλά δεν μπόρεσε. Στο 14΄σε κόρνερ του Ζαχίντ, κεφαλιά από τον Νουχίου, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 52΄ ο Νουχίου από κοντά αστόχησε και στο 93’ ήρθε το πέναλτι σε χέρι του Ζεράλδες. Ο Μάρα ανέλαβε την εκτέλεση κι άφησε τον ΑΠΟΕΛ εκτός ομίλων.

Σλόβαν: Ενγκουέν, Τιγιάνι, Κατσαράμπα, Κοστσέλνικ, Μίκουλα, Μπεράν (55’ Ράμπουσιτς), Χρομάντα, Μάρα, Πέσεκ (80’ Μάτουσεκ), Χελάλ, Μοσκέρα.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Ζεράλντες, Ενσούε, Σιέλης, Ζόρζε, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Τάμαρι (82΄ Κλωναρίδης), Ντογκαλά (68΄ Αντζίλι), Νουχίου.

«Χάσαμε δικό μας ματς»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν φυσικά πικραμένος με την εξέλιξη. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και πρώην του Παναθηναϊκού δήλωσε με τη λήξη της αναμέτρησης: «Ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν βάλαμε το γκολ, αυτό ήταν το μεγαλύτερο μας λάθος. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν δεν σκοράρεις θα το πληρώσεις. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δυστυχώς για μας ήρθε αυτό το πέναλτι. Μείναμε έξω, βλέποντας το παιχνίδι αισθανόσουν πως δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσεις. Έφταιξε, επειδή δεν σκοράραμε. Όταν αποκλείεσαι, αποκλείεσαι. Δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους ποδοσφαιριστές ότι δεν προσπάθησαν. Χάσαμε ένα παιχνίδι με μια φάση. Προχωράμε, βλέπουμε την επόμενη μέρα. Είμαστε στεναχωρημένοι, επειδή χάσαμε από έναν χειρότερο αντίπαλο. Αυτή είναι και η διαδικασία των μονών παιχνιδιών. Έγιναν όλα στραβά για να έρθει αυτό».

Προκρίσεις

Στα παιχνίδια που έχουν ολοκληρωθεί έως τώρα, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Πέρασαν όλα τα φαβορί, ανάμεσά τους ο Ερυθρός Αστέρας, η Γρανάδα, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η Γρανάδα και η Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κλουζ (Ρουμ.) – Κουόπιο (Φιν.) 3-1  (5’, 56’ Ροντόν, 42’ Ντεμπελού – 90’ Ούντοχ)

Αραράτ (Αρμ.) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβ.) 1-2(72’ Λίμα45’ Κατάι, 60’ Φαλτσινέλι)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατ.) – Φλόρα Ταλίν (Εσθ.) 3-1 (11’ Γαβράνοβιτς, 26’, 87’ Αντέμι - Σινιάφσκι)

Μάλμε (Σουηδ.) – Γρανάδα (Ισπ.) 1-3 (45’ Μπεργέτ - 30’ Ματσίς, 59’ Πουέρτας, 85’ Χερέρα)

Ρόζενμποργκ (Νορβ.) – Αϊντχόφεν (Ολλ.) 0-2 (22’ Ζάχαβι, 61’ Γκακπό)

Σαρλερουά (Βελ.) – Λεχ Πόζναν (Πολ.) 1-2 (56’ Φαλ - 34’ Ραμίρεζ, 41’ Πούχαζ)

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισρ.) – Βικτόρια Πλζεν (Τσεχ.) 1-0 (4’ Ζοσουέ)

 



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved