Επανάρχισε η Δίκη των «28» - Εν αναμονή της κατάθεσης του Ντάλας

Επανάρχισε η Δίκη των «28» - Εν αναμονή της κατάθεσης του Ντάλας

Συνεχίστηκε την Τρίτη (1/9) η δίκη των «28» μετά την διακοπή του καλοκαιριού.

Επανάρχισε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη των «28» έπειτα από την καλοκαιρινή διακοπή. Κατά την επιστροφή η συνέχεια δόθηκε με την κατάθεση εγγράφων στο δικάστήριο θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 3/9 όταν και θα γίνει η κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης των 28 κατηγορούμενων.

Η κατάθεση του Σκοτσέζου Χιου Ντάλας που εκκρεμεί θα γίνει την Τρίτη 8/9 και με αυτήν θα ολοκληρωθεί η λίστα των μαρτύρων κατηγορίας.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος αναφέρθηκε στις συνομιλίες της ΕΥΠ που είναι στη δικογραφία και τις απομαγνητοφωνήσεις τους.

«Δεν είναι ακριβής η αποτύπωση των συνομιλιών. Το περιεχόμενο είναι διαφορετικό. Δεν ξέρουμε ποιος έκανε την απομαγνητοφώνηση την πρώτη φορά, δεν έχει υπογραφεί άλλωστε» είπε και πρόσθεσε: «ο Μαρινάκης είναι μέτοχος του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι του 2010 και μετά. Συμμετείχε με ίδια κεφάλαια σε αύξηση 50 εκατ. ευρώ, δεν ισχύει αυτό που αναφέρεται στο βούλευμα ότι μπήκε στο ποδόσφαιρο για να βγάλει λεφτά. Δεν διέθετε σε χρόνο πριν το 2017 μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είχε αποχωρήσει από το «ειδήσεις ντοτ κομ» το 2012 και απέκτησε τον ΔΟΛ τον Ιούλιο του 2017.

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης έχει αθωωθεί.

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το τι έγινε με τους αμαρτωλούς πίνακες διαιτησίας. Σπάθας, Απάρκιολης, Γιάχος ήταν στους πίνακες από το 2009 μέχρι το 2017, ο Αμπάρκιολης έφυγε το 2015 μετά τον περιοριστικό όρο που του επιβλήθηκε. Και οι επόμενες, μετά το 2012, ΚΕΔ τους επέλεξαν ως κατάλληλους.

Στην ΚΕΔ του 2014-15 δεν υπάρχουν ούτε ο Δούρος, ούτε ο Μπριάκος. Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς έφυγε ο Κουρίδης και τον Δεκέμβριο ο Σαρρής. Αυτή η φερόμενη συμμορία δεν υπάρχει, έχει αποδεκατιστεί».

Αναφορικά με τη συνάντηση στο Χίλτον τον Δεκέμβριο του 2011 τόνισε: «Είχε αμιγώς κοινωνικό περιεχόμενο και συμμετείχε και ο Χρήστος Σάββας που ήταν αντίθετος με την υποψηφιότητα Σαρρή», ενώ για τον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Δημακόπουλος, υποστήριξε «Μέχρι σήμερα διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Αν όχι κάθε Κυριακή, τότε κάθε δεύτερη Κυριακή. Μιλάμε για εθισμό στις διαμαρτυρίες με οξείς χαρακτηρισμούς. Συνέβαινε και τότε αυτό. Τον Ιούλιο του 2016 ζητούσε την απομάκρυνση Βασάρα από τη διαιτησία, εδώ ο Αλαφούζος δεν είπε τίποτα».

Για τον επίμαχο αγώνα Ολυμπιακού - Βέροιας τόνισε ότι ο Νίκος Γεωργέας… «σκόπιμα το έκανε για να στοχοποιήσει τον Ολυμπιακό». Επίσης, προσκόμισε φωτογραφίες πριν από τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου που φέρονται οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων «να είναι μακριά οι μεν από τους δε. Όσα είπε για συζητήσεις των παικτών της Βέροιας με του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ψευδείς».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved