Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-1 (παρ.): Λύτρωση με Μπαΐροβιτς

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-1 (παρ.): Λύτρωση με Μπαΐροβιτς

Στην παράταση ο Παναιτωλικός πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο.

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στη Νέα Σμύρνη, με τον Παναιτωλικό να παίρνει στην παράταση την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο με σκορ 1-1. Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς, όπου το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο Παναιτωλικός είχε δύο δοκάρια στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στη συνέχεια ο Πανιώνιος ισορρόπησε. Το ματς πήγε στην παράταση, όπου στο 116’ ο Μπαΐροβιτς πέτυχε το «χρυσό» τέρμα για τους Αγρινιώτες, με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει στο 120’ με τον Ντομίνγκες, αλλά να μην είναι αρκετό για την πρόκριση.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη από το ξεκίνημα, καθώς τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Παναιτωλικός έψαχναν το γκολ. Στο 9’ οι Αγρινιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, καθώς ο Σίεστεντ με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 17’ σουτ του Ρόσα σταμάτησε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ. Ο Παναιτωλικός ήταν πιο κινητικός και πιο επικίνδυνος, με τον Πανιώνιο να μην μπορεί να γίνει επιθετικός. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες πάντως να ψάχνουν τρόπο να σκοράρουν.

Η πίεση του Παναιτωλικού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση στα καρέ του Κότνικ. Στο 58’ η κεφαλιά του Σίεστεντ πέρασε άουτ. Στο 73’ ο Πανιώνιος έχασε μια καλή ευκαιρία, αλλά ο Κνετ απέκρουσε το πλασέ του Μιλόγεβιτς. Στο 85’ ο Ρόσα έπιασε το σουτ, αλλά ο Κότνικ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 89’ ο Μιλόγεβιτς έπιασε την κεφαλιά, οι Αγρινιώτες δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, αλλά το σουτ του Ντομίνγκες κόντραρε και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου εντάθηκαν οι προσπάθειες των δύο ομάδων για το γκολ. Στο 111’ ο Πανιώνιος σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ του Ντομίνγκες. Στο 116’ όμως ο Μπαΐροβιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Κότνικ. Στο 120’ ο Ντομίνγκες ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, δίνοντας δραματικό τόνο στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63’ Σαραμαντάς), Αραμπούλι, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης (68’ Παπανικολάου), Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Μιλόγεβιτς (111’ Μιλόγεβιτς), Εμμανουηλίδης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (62’ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Αλβαρες (73’ Μιμίτο), Ρόσα (97’ Φυτόπουλος), Ντίας (68’ Μπαΐροβιτς).



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved