Σοκ στην Παρί με Νεϊμάρ!

Σοκ στην Παρί με Νεϊμάρ!

Ραντεβού με την ατυχία είχαν Νεϊμάρ και Παρί εν όψει της ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Νεϊμάρ, που τραυματίστηκε στην συνάντηση με την Μαρσέιγ (3-0), θα χρειαστεί να αγωνιστεί η Παρί Σ.Ζ στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League , στις 6 Μαρτίου στο Παρίσι.

Η γαλλική ομάδα έκανε χθες αργά το βράδυ γνωστό, ότι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο έχει υποστεί «διάστρεμμα του δεξιού αστραγάλου και επίσης κάταγμα του πέμπτου μετατάρσιου», δίχως όμως να αναφέρει τον χρόνο απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η εκτιμώμενη περίοδος απουσίας για αυτού του είδους τη ζημία είναι περίπου ένα μήνα, ενώ γιατροί υποστηρίζουν ότι ίσως να μπορούσε να αγωνιστεί, αλλά υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερου τραυματισμού ή να μην μπορεί να συνεχίσει στον αγώνα, εξαιτίας του πόνου.

Ο Βραζιλιάνος έχει σημειώσει 28 γκολ και έδωσε 16 ασίστ για την Παρί Σ.Ζ αυτή τη σεζόν.

Τα άσχημα νέα για την Παρί ΣΖ δεν σταματάνε εδώ, αφού η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Μαρκίνιος έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό, που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του για τον αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης.



Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
Ολυμπιακός: «Ψήνει» μεταγραφή Τζολάκη η Μπεσίκτας
Ολυμπιακός: «Ψήνει» μεταγραφή Τζολάκη η Μπεσίκτας
Με Μόγκουλκοτς το Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ
Με Μόγκουλκοτς το Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ
Η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού «γεννά» ερωτηματικά και σκορπά απογοήτευση
Η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού «γεννά» ερωτηματικά και σκορπά απογοήτευση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή