Στην Τσέλσι ο Ντρινκγουότερ

Στην Τσέλσι ο Ντρινκγουότερ

Παίκτης της Τσέλσι είναι ο Ντάνι Ντρινκγουότερ, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 27χρονου μέσου από τη Λέστερ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Άγγλος διεθνής είχε 35 συμμετοχές με τη Λέστερ στη σεζόν 2015-16, κατά την οποία οι «αλεπούδες» κατέκτησαν τον τίτλο, όντας συμπαίκτης με τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Τσέλσι τον Ιούλιο του 2016.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι παίκτης της Τσέλσι και ανυπομονώ να ξεκινήσω» τονίζει σε δήλωσή του ο Ντρινκγουότερ και προσθέτει: «Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για να φτάσω μέχρι εδώ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να βοηθήσω το σύλλογο να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια».

Ο Ντρινκγουότερ, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε ντεμπούτο στην εθνική Αγγλίας τον Μάρτιο του 2016 και από τότε μετράει τρεις συμμετοχές. Είναι το έκτο απόκτημα της Τσέλσι στη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς προηγήθηκαν οι Γουίλι Καμπαγέρο, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, Άλβαρο Μοράτα και Νταβίντε Τζαπακόστα, ο οποίος αποκτήθηκε χθες από την Τορίνο, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.



Σενγκούν: «Απογοητευτικό που δε θα βρίσκομαι στο All Sta Game»
Σενγκούν: «Απογοητευτικό που δε θα βρίσκομαι στο All Sta Game»
«Δεν έπρεπε να παρέμβει ο VAR στο πέναλτι του Ολυμπιακού»
«Δεν έπρεπε να παρέμβει ο VAR στο πέναλτι του Ολυμπιακού»
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ρουί Βιτόρια
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ρουί Βιτόρια
ΑΕΚ: Δοκιμασία στην Τουρκία κόντρα στην Τόφας
ΑΕΚ: Δοκιμασία στην Τουρκία κόντρα στην Τόφας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved