Ένα 15χρονο ελληνόπουλο στην Μπόχουμ!

Ένα 15χρονο ελληνόπουλο στην Μπόχουμ!

Τον είδαν, τον ξεχώρισαν και τον «έκλεισαν» οι Γερμανοί 

Πέρασε στο ντούκου αυτό που συνέβη στις αρχές του μήνα, αλλά δεν είναι και συχνό φαινόμενο μια ευρωπαϊκή ομάδα να εντοπίζει ένα 15χρονο ελληνικό ταλέντο και να τον κάνει μεταγραφή.

Αυτό συνέβη με τον Στέλιο Κόκοβα που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γερμανικής Μπόχουμ με την οποία υπέγραψε ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο και θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 26 Ιουνίου με την Κ17 όπου και θα ενταχθεί.

Ο Λαρισσαίος άσος, της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γιώργου Πλίτση, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Γερμανία και είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση που του παρουσιάστηκε.

Ο 15χρονος αριστερός μπακ, που παίζει με άνεση και στη θέση του στόπερ, ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας και τελικώς έγινε το… μπαμ.

Για την ιστορία πέρσι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και ο Ολυμπιακός, αλλά δεν προχώρησε το «φλερτ».

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»

Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα παραχωρήθηκε και συνέντευξη Τύπου από τον Στέλιο Κοκοβά, παρουσία του πατέρα του, του υπεύθυνου της Ακαδημίας Γιώργου Πλίτση καθώς και του Δημήτρη Καπετανόπουλου που ήταν ο άνθρωπος ο οποίος βοήθησε για να ολοκληρωθεί το deal.

«Η μετακόμισή μου αποτελεί πρόκληση για εμένα. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Από τη στιγμή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία την άρπαξα. Υπάρχει διαφορετική προπόνηση εκεί και ένας από τους λόγους που πήγα ήταν και η οργάνωση. Οι προπονητές μου με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές εκεί αγωνίζονται σκληρά και γι' αυτό φημίζονται. Όταν πάω εκεί θα φανώ αντάξιος των απαιτήσεων της ομάδας και θέλω με τον τρόπο που θα αγωνίζομαι να φτάσω πολύ ψηλά και να κάνω υπερήφανη την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον παππουύ μου, που με βοήθησε να φτάσω μέχρι εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ανερχόμενος άσος σύμφωνα με το athleticlarissa.gr που αποκάλυψε και κάλυψε το θέμα.

 



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved