Τελικός Κυπέλλου - Κυριάκος: «Ευνοημένος ο ΠΑΟΚ; Γελάει ο κόσμος!»
SHARE

Τελικός Κυπέλλου - Κυριάκος: «Ευνοημένος ο ΠΑΟΚ; Γελάει ο κόσμος!»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την ενδεχόμενη τιμωρία του Δικεφάλου

Κατηγορηματικός ότι δεν στοιχειοθετείται για κανέναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ αφαίρεση βαθμών για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Κυριάκος Κυριάκος!

Αναλυτικά όσα είπε στον Libero 107.4:

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Ο ανοικτός πόλεμος και οι επιθέσεις υπάρχουν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, δύο Πέμπτες πριν και νομίζω ότι ο στόχος είναι πολύ μεγαλύτερος, δεν είναι απλά να μειωθεί η χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου. Είναι ευθείες βολές και στοχεύουν στο να πλήξουν προσωπικά και ηθικά τον Ιβάν Σαββίδη. Υπάρχουν επιχειρηματικά, πολιτικά και ποδοσφαιρικά κίνητρα. Δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι η αφορμή, πάντως γίνεται μία συντονισμένη επίθεση, που έχει ως στόχο να πλήξει τον Ιβάν Σαββίδη. Όποιος παρακολουθεί τον χώρο των media και τη σύνδεση του με το ποδόσφαιρο και την πολιτική μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν έχει κανένας το ηθικό ανάστημα να σταθεί απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη και δεν έχουν το λαϊκό έρεισμα να τον κατηγορήσουν για διαπλοκή. Ο κόσμος δεν είναι χαζός κι αυτό αποδεικνύεται, επειδή όποιον έχουν πολεμήσει αυτά τα κέντρα, τον έχουν κάνει πιο ισχυρό.

Δεν πρέπει να τους βάλουμε όλους σε ένα τσουβάλι. Όταν δέχεσαι πολλά πυρά από παντού, γίνεται μία προσπάθεια αποσυσπείρωσης καλών σχέσεων. Η ΑΕΚ δεν έχει μετάσχει σε αυτό το παιχνίδι και οι τόνοι της είναι σε ανεκτό επίπεδο μετά τον τελικό. Είναι εύκολο να κατηγορήσουμε με την ένταση των στιγμών μετά τον τελικό, αλλά θα ήθελα κι εμείς να εκτονώσουμε αυτό το κλίμα. Δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει τη χαρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει  να στεκόμαστε σε λόγια που ειπώθηκαν εν θερμώ».

Για όσους μιλούν για εύνοια: «Αυτοί που τα λένε, οι προηγούμενοι χαλίφηδες είτε ποδοσφαιρικά, είτε πολιτικά, είτε επιχειρηματικά, ισχυροποιούν τον Ιβάν Σαββίδη και του δίνουν μεγαλύτερο ηθικό πλεονέκτημα. Τι να συζητήσουμε; Που θα μπορούσε να ήταν ο ΠΑΟΚ, αν δεν είχε αδικηθεί σε συγκεκριμένα παιχνίδια; Να πούμε για τη δικαιοσύνη, πόσα έχει πληρώσει ο ΠΑΟΚ; Ότι θέλετε μπορούμε να το βάλουμε κάτω και να το συζητήσουμε. Να καταλαβαίνει ο κόσμος ποιοι τις εκτοξεύουν τις κατηγορίες. Περιμένουμε να ψειρίσουμε το σφύριγμα που θα πάρει ο  ΠΑΟΚ, γιατί έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτός πρέπει να είναι ο στρατηγικός μας στόχος. Να παρουσιάσουμε τον νέο εχθρό. Αυτό ψάχνουν, για να καλύψουν τη δική τους γύμνια».

Για τη διαιτησία: «Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε στιγμές που αδικηθήκαμε έχουμε κρατήσει ήπιους τόνους. Η άποψη μας είναι ότι εκτός από το διάστημα  Βασάρα –που ευνόησε συγκεκριμένη ομάδα- θεωρούμε ότι η διαιτησία έκανε προσπάθειες να είναι πενηνταρίσια. Ίσως αυτό σημαίνει για κάποιους ότι σφυρίζουν οι σούπερμαν και δεν θα κάνουν λάθη. Για εμάς όταν γίνονται λάθη, μπορούν να ευνοήσουν και να αδικήσουν. Αδικηθήκαμε με τη Βέροια και την Ξάνθη, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντίπαλος μας ήταν αυτές οι ομάδες; Έγιναν λάθη και μάλιστα χοντρά, αλλά η πορεία δείχνει ότι δεν υπήρχε ένα σχέδιο από πίσω για το ποιον θα ευνοήσουμε».

Για όσα έγιναν στον τελικό: «Και θέση πήραμε και ζητήσαμε πλήρη φάκελο και ενημέρωση για να μάθουμε ποιες ήταν οι ενέργειες που έγιναν πριν και μετά. Όποιον και να ρωτήσετε στο ποδόσφαιρο θα σας πει ότι αυτά μας σηκώνουν την τρίχα όλους. Ότι έγινε, δείχνει μία εγκληματική αμέλεια όλων όσων έπρεπε να έχουν το νου τους. Ασφαλώς όλα αυτά ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη, αλλά τι πρέπει να κάνουν ομάδες; Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να προλαμβάνουν, να εκπαιδεύουν και να δίνουν όλα τα όπλα στους αρμόδιους για να επιτηρούν σωστά τους αγώνες. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ κατέβασαν τα πνεύματα, υπήρξε ακόμη και κοινή δήλωση και πολλές ενέργειες προς τους ήπιους τόνους. Υπήρξε ένα στάδιο που πολλοί το έκριναν ακατάλληλο. Σίγουρα ήταν ακατάλληλο εκείνο το μυαλό που άφησε έτσι την πεζογέφυρα. Δόθηκε η αφορμή σε ένα ματς που είναι έτσι κι αλλιώς υψηλής επικινδυνότητας, η μοναδική εστία που θα μπορούσαν να βρεθούν οι οπαδοί ήταν η πεζογέφυρα. ‘Έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο και υπάρχει ένας, εγώ σας λέω, ο οποίος είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και μπαίνει μέσα και ανατινάζει όλο το γήπεδο. Φταίει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ; Ίσως φταίνε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα εισιτήρια τους. Στείλαμε κόσμο για να είναι ονομαστικά και αριθμημένα τα εισιτήρια. Τι άλλο μπορούσαν να κάνουν οι ομάδες; Οι ομάδες έχουν την ευθύνη του πως εκπαιδεύουν τον κόσμο και με ποιες οδηγίες τον στέλνουν στο γήπεδο. Αυτή είναι η ευθύνη. Δεν λέω ότι δεν φταίνε όταν στις τάξεις τους υπάρχουν χούλιγκαν, αλλά αυτό εξελίσσεται συνεχώς παγκόσμια. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έκαναν ότι μπορούσαν και περνούσε από το χέρι τους. Σε ποιον δεν σηκώθηκε η τρίχα; Ποιος θα μπορούσε να μην τα καταδικάσει τα επεισόδια; Εγώ πιστεύω ότι το να τιμωρηθούν οι ομάδες για όσα έγιναν στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό, τη στιγμή που η ευθύνη της διαφύλαξης δεν ανήκει καν στις ομάδες, δεν είναι σωστό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουμε όλο το ένστικτο τις εκδίκησης απέναντι στις ομάδες. Σας λέω μπαίνει κάποιο και ανατινάζει ένα θέατρο, φταίνε οι ηθοποιοί; Νομικά σε περίπτωση που γινόταν το ακραίο, δεν υπάρχει πειθαρχική δίωξη απέναντι στις ομάδες. Έχουμε κάνει οκτώ συσκέψεις. Αν πας να δεις το γήπεδο, θα φοβηθείς για εκείνο το σημείο. Η φύλαξη ήταν συρματοπλέγματα και κλειδαριές. Την πλήρη εικόνα την είχαμε μετά το ματς. Γιατί κάποιοι κατηγόρησαν τους προπονητές για τις δηλώσεις τους. Εμείς την πλήρη εικόνα την πήραμε μετά το ματς».

Για τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα: «Για να μας έχει καλέσει ο κύριος Σιμιτζόγλου με βάση αυτή την έκθεση, δεν θεωρείται λήξαν αυτό το θέμα. Έχει σημασία και τι θα πουν οι Πειθαρχικές Επιτροπές. Υπάρχουν βίντεο, είναι η ώρα που μπαίνουν οι ομάδες μετά την προθέρμανση, υπάρχει η Έκθεση της αστυνομίας που λέει ότι έγινε κάτι στις 18:20 αλλά τίποτα για 20:45. Είναι εύκολα καταρριπτέο. Σημασία έχει η διαδικασία για εμάς, σε κάποιους κλείνουν οι υποθέσεις με βάσεις εκθέσεις ανθρώπων που δεν ήταν μπροστά στα επεισόδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να στοιχειοθετηθεί σε καμία από τις δύο ομάδες ευθύνη που να φέρνει αφαίρεση βαθμών. Δεν μπορώ να αποκλείσω άλλη παρέμβαση. Με βάση τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Παναθηναϊκός, δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν το έκανε και αυτό. Ο κόσμος έχει πολύ μυαλό και καταλαβαίνει. Κάποιες φορές ο τρόπος με τον οποίο σου επιτίθεται κάποιος, σε κάνει πιο συμπαθή. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί κανένας να υποστηρίξει ότι είναι μία ευνοημένη ομάδα. Γελάει ο κόσμος. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, θα φανεί αστείος στα μάτια της κοινής γνώμης».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Έχουμε πληροφόρηση για τις εκλογές, αλλά δεν είναι ώρα να πούμε πολλά για αυτό. Καλό είναι να αφήσουμε αυτούς που πρόκειται να εκτεθούν, να εκτεθούν».

Για τα πλέι οφ και τη συσπείρωση εντός ΠΑΟΚ: «Υπάρχει συσπείρωση και αυτή τη φέρνει η ειλικρίνεια και οι σωστές και δίκαιες σχέσεις. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι όταν δέχεσαι βολές από παντού, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι οικογένεια. Με ενοχλεί λίγο ότι πρέπει να εμφανιστούν οι εχθροί για να συσπειρωθούμε, αλλά το καταλαβαίνω. Έχει περάσει και ο κόσμος δύσκολα χρόνια, έχει αισθανθεί να λυγίζει, αλλά πλέον και ο κόσμος και ο Τύπος και τα στελέχη έχουμε να στηριχθούμε στις πλάτες ενός ανθρώπου, που δεν μπορείς να του πλήξεις το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν θέλω να μπλέξουμε τα πολιτικά. Δυστυχώς δεν είναι δική μας επιλογή ότι ποδοσφαιροποιήθηκε η αντιπολίτευση εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη. Δεν θα ήθελε κι εκείνος οι πολιτικές του πεποιθήσεις να απευθύνονται στο κοινό του ΠΑΟΚ. Είναι επιχειρηματίας, είναι Έλληνας που έφερε ξένα κεφάλαια στην Ελλάδα κι έχει κάθε δικαίωμα να έχει μία άποψη πολιτική. Είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ξέρει καλά τι είναι καθαρό ποδόσφαιρο και στενοχωριέται όταν οι συγκυρίες τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Όποιος τον έχει συναντήσει αυτές τις ημέρες, του έχει βγάλει έναν εγωισμό να πάψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις καχυποψίες. Γίνονται πολλές ενέργειες για την κάθαρση και για αυτό είναι περήφανος. Ένας άνθρωπος που έχει βάλει τόσα λεφτά τι θα κάνει; Τώρα που άρχισε να αποδίδει, θα βάλει φρένο; Είναι πολύ δύσκολες οι μέρες και μπορεί να απομονωθούν κάποια πράγματα, υπάρχει ένας συντονισμένος πόλεμος απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν πολλά ερεθίσματα να καθίσουμε να τα συζητήσουμε ψύχραιμα και κάποιοι αποφάσισαν να μην μπουν σε αυτή τη συζήτηση. Εξαιρώ την ΑΕΚ, οπότε καλό θα είναι να τους αξιολογήσουμε θετικά γιατί αυτό είναι το τίμιο. Η σχέση μας πρέπει να παραμείνει καθαρή και έντιμη. Δουλέψαμε και μαζί να αλλάξουν τα πράγματα, θα διεκδικήσουμε πολλούς τίτλους στο μέλλον και είναι τίτλοι που θέλουμε να κριθούν καθαρά και έντιμα. Μπορεί να μην ακούγεται ευχάριστο αυτό, αλλά αν θέλουμε να είναι οι άλλοι τίμιοι απέναντι μας, πρέπει να είμαστε κι εμείς».

Basketball Champions League: Το απόλυτο η Βενέτσια του Μπράμος
Basketball Champions League: Το απόλυτο η Βενέτσια του Μπράμος
Eurocup: Η Μάλαγα έβαλε “stop” στην... ελληνική Ούνικς!
Eurocup: Η Μάλαγα έβαλε “stop” στην... ελληνική Ούνικς!
UEFA: Στην 14η θέση η Ελλάδα
UEFA: Στην 14η θέση η Ελλάδα
UEFA Champions League: Mε σπόντα ο Άγιαξ, το ντέρμπι η Γιουβέντους (videos+photos)
UEFA Champions League: Mε σπόντα ο Άγιαξ, το ντέρμπι η Γιουβέντους (videos+photos)

 • Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  03:55Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Pick n' Roll
  04:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ήφαιστος Λήμνου
  05:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Κολονία
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  05:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  05:55Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  07:10Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Σακραμέντο Κινγκς
  07:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου
  07:55UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν
  08:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  08:25Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:40Kansas Hollywood Casino 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - Μπενφίκα
  10:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  10:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto3 2018
  10:55Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  11:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E7
  11:20Στιγμιότυπα.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  11:45Υδάτινα σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Moto2 2018
  12:20Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους
  12:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  13:50Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:30Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου
  14:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  15:35Moto GP Grand Prix Ιαπωνίας. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E4
  15:45Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E667
  16:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  16:40Moto GP Grand Prix Ιαπωνίας. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo
  16:45Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Μονακό (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπιλμπάο (Ζ)
  17:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies