Τελικός Κυπέλλου - Κυριάκος: «Ευνοημένος ο ΠΑΟΚ; Γελάει ο κόσμος!»
SHARE

Τελικός Κυπέλλου - Κυριάκος: «Ευνοημένος ο ΠΑΟΚ; Γελάει ο κόσμος!»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την ενδεχόμενη τιμωρία του Δικεφάλου

Κατηγορηματικός ότι δεν στοιχειοθετείται για κανέναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ αφαίρεση βαθμών για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Κυριάκος Κυριάκος!

Αναλυτικά όσα είπε στον Libero 107.4:

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Ο ανοικτός πόλεμος και οι επιθέσεις υπάρχουν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, δύο Πέμπτες πριν και νομίζω ότι ο στόχος είναι πολύ μεγαλύτερος, δεν είναι απλά να μειωθεί η χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου. Είναι ευθείες βολές και στοχεύουν στο να πλήξουν προσωπικά και ηθικά τον Ιβάν Σαββίδη. Υπάρχουν επιχειρηματικά, πολιτικά και ποδοσφαιρικά κίνητρα. Δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι η αφορμή, πάντως γίνεται μία συντονισμένη επίθεση, που έχει ως στόχο να πλήξει τον Ιβάν Σαββίδη. Όποιος παρακολουθεί τον χώρο των media και τη σύνδεση του με το ποδόσφαιρο και την πολιτική μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν έχει κανένας το ηθικό ανάστημα να σταθεί απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη και δεν έχουν το λαϊκό έρεισμα να τον κατηγορήσουν για διαπλοκή. Ο κόσμος δεν είναι χαζός κι αυτό αποδεικνύεται, επειδή όποιον έχουν πολεμήσει αυτά τα κέντρα, τον έχουν κάνει πιο ισχυρό.

Δεν πρέπει να τους βάλουμε όλους σε ένα τσουβάλι. Όταν δέχεσαι πολλά πυρά από παντού, γίνεται μία προσπάθεια αποσυσπείρωσης καλών σχέσεων. Η ΑΕΚ δεν έχει μετάσχει σε αυτό το παιχνίδι και οι τόνοι της είναι σε ανεκτό επίπεδο μετά τον τελικό. Είναι εύκολο να κατηγορήσουμε με την ένταση των στιγμών μετά τον τελικό, αλλά θα ήθελα κι εμείς να εκτονώσουμε αυτό το κλίμα. Δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει τη χαρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει  να στεκόμαστε σε λόγια που ειπώθηκαν εν θερμώ».

Για όσους μιλούν για εύνοια: «Αυτοί που τα λένε, οι προηγούμενοι χαλίφηδες είτε ποδοσφαιρικά, είτε πολιτικά, είτε επιχειρηματικά, ισχυροποιούν τον Ιβάν Σαββίδη και του δίνουν μεγαλύτερο ηθικό πλεονέκτημα. Τι να συζητήσουμε; Που θα μπορούσε να ήταν ο ΠΑΟΚ, αν δεν είχε αδικηθεί σε συγκεκριμένα παιχνίδια; Να πούμε για τη δικαιοσύνη, πόσα έχει πληρώσει ο ΠΑΟΚ; Ότι θέλετε μπορούμε να το βάλουμε κάτω και να το συζητήσουμε. Να καταλαβαίνει ο κόσμος ποιοι τις εκτοξεύουν τις κατηγορίες. Περιμένουμε να ψειρίσουμε το σφύριγμα που θα πάρει ο  ΠΑΟΚ, γιατί έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτός πρέπει να είναι ο στρατηγικός μας στόχος. Να παρουσιάσουμε τον νέο εχθρό. Αυτό ψάχνουν, για να καλύψουν τη δική τους γύμνια».

Για τη διαιτησία: «Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε στιγμές που αδικηθήκαμε έχουμε κρατήσει ήπιους τόνους. Η άποψη μας είναι ότι εκτός από το διάστημα  Βασάρα –που ευνόησε συγκεκριμένη ομάδα- θεωρούμε ότι η διαιτησία έκανε προσπάθειες να είναι πενηνταρίσια. Ίσως αυτό σημαίνει για κάποιους ότι σφυρίζουν οι σούπερμαν και δεν θα κάνουν λάθη. Για εμάς όταν γίνονται λάθη, μπορούν να ευνοήσουν και να αδικήσουν. Αδικηθήκαμε με τη Βέροια και την Ξάνθη, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντίπαλος μας ήταν αυτές οι ομάδες; Έγιναν λάθη και μάλιστα χοντρά, αλλά η πορεία δείχνει ότι δεν υπήρχε ένα σχέδιο από πίσω για το ποιον θα ευνοήσουμε».

Για όσα έγιναν στον τελικό: «Και θέση πήραμε και ζητήσαμε πλήρη φάκελο και ενημέρωση για να μάθουμε ποιες ήταν οι ενέργειες που έγιναν πριν και μετά. Όποιον και να ρωτήσετε στο ποδόσφαιρο θα σας πει ότι αυτά μας σηκώνουν την τρίχα όλους. Ότι έγινε, δείχνει μία εγκληματική αμέλεια όλων όσων έπρεπε να έχουν το νου τους. Ασφαλώς όλα αυτά ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη, αλλά τι πρέπει να κάνουν ομάδες; Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να προλαμβάνουν, να εκπαιδεύουν και να δίνουν όλα τα όπλα στους αρμόδιους για να επιτηρούν σωστά τους αγώνες. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ κατέβασαν τα πνεύματα, υπήρξε ακόμη και κοινή δήλωση και πολλές ενέργειες προς τους ήπιους τόνους. Υπήρξε ένα στάδιο που πολλοί το έκριναν ακατάλληλο. Σίγουρα ήταν ακατάλληλο εκείνο το μυαλό που άφησε έτσι την πεζογέφυρα. Δόθηκε η αφορμή σε ένα ματς που είναι έτσι κι αλλιώς υψηλής επικινδυνότητας, η μοναδική εστία που θα μπορούσαν να βρεθούν οι οπαδοί ήταν η πεζογέφυρα. ‘Έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο και υπάρχει ένας, εγώ σας λέω, ο οποίος είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και μπαίνει μέσα και ανατινάζει όλο το γήπεδο. Φταίει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ; Ίσως φταίνε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα εισιτήρια τους. Στείλαμε κόσμο για να είναι ονομαστικά και αριθμημένα τα εισιτήρια. Τι άλλο μπορούσαν να κάνουν οι ομάδες; Οι ομάδες έχουν την ευθύνη του πως εκπαιδεύουν τον κόσμο και με ποιες οδηγίες τον στέλνουν στο γήπεδο. Αυτή είναι η ευθύνη. Δεν λέω ότι δεν φταίνε όταν στις τάξεις τους υπάρχουν χούλιγκαν, αλλά αυτό εξελίσσεται συνεχώς παγκόσμια. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έκαναν ότι μπορούσαν και περνούσε από το χέρι τους. Σε ποιον δεν σηκώθηκε η τρίχα; Ποιος θα μπορούσε να μην τα καταδικάσει τα επεισόδια; Εγώ πιστεύω ότι το να τιμωρηθούν οι ομάδες για όσα έγιναν στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό, τη στιγμή που η ευθύνη της διαφύλαξης δεν ανήκει καν στις ομάδες, δεν είναι σωστό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουμε όλο το ένστικτο τις εκδίκησης απέναντι στις ομάδες. Σας λέω μπαίνει κάποιο και ανατινάζει ένα θέατρο, φταίνε οι ηθοποιοί; Νομικά σε περίπτωση που γινόταν το ακραίο, δεν υπάρχει πειθαρχική δίωξη απέναντι στις ομάδες. Έχουμε κάνει οκτώ συσκέψεις. Αν πας να δεις το γήπεδο, θα φοβηθείς για εκείνο το σημείο. Η φύλαξη ήταν συρματοπλέγματα και κλειδαριές. Την πλήρη εικόνα την είχαμε μετά το ματς. Γιατί κάποιοι κατηγόρησαν τους προπονητές για τις δηλώσεις τους. Εμείς την πλήρη εικόνα την πήραμε μετά το ματς».

Για τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα: «Για να μας έχει καλέσει ο κύριος Σιμιτζόγλου με βάση αυτή την έκθεση, δεν θεωρείται λήξαν αυτό το θέμα. Έχει σημασία και τι θα πουν οι Πειθαρχικές Επιτροπές. Υπάρχουν βίντεο, είναι η ώρα που μπαίνουν οι ομάδες μετά την προθέρμανση, υπάρχει η Έκθεση της αστυνομίας που λέει ότι έγινε κάτι στις 18:20 αλλά τίποτα για 20:45. Είναι εύκολα καταρριπτέο. Σημασία έχει η διαδικασία για εμάς, σε κάποιους κλείνουν οι υποθέσεις με βάσεις εκθέσεις ανθρώπων που δεν ήταν μπροστά στα επεισόδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να στοιχειοθετηθεί σε καμία από τις δύο ομάδες ευθύνη που να φέρνει αφαίρεση βαθμών. Δεν μπορώ να αποκλείσω άλλη παρέμβαση. Με βάση τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Παναθηναϊκός, δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν το έκανε και αυτό. Ο κόσμος έχει πολύ μυαλό και καταλαβαίνει. Κάποιες φορές ο τρόπος με τον οποίο σου επιτίθεται κάποιος, σε κάνει πιο συμπαθή. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί κανένας να υποστηρίξει ότι είναι μία ευνοημένη ομάδα. Γελάει ο κόσμος. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, θα φανεί αστείος στα μάτια της κοινής γνώμης».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Έχουμε πληροφόρηση για τις εκλογές, αλλά δεν είναι ώρα να πούμε πολλά για αυτό. Καλό είναι να αφήσουμε αυτούς που πρόκειται να εκτεθούν, να εκτεθούν».

Για τα πλέι οφ και τη συσπείρωση εντός ΠΑΟΚ: «Υπάρχει συσπείρωση και αυτή τη φέρνει η ειλικρίνεια και οι σωστές και δίκαιες σχέσεις. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι όταν δέχεσαι βολές από παντού, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι οικογένεια. Με ενοχλεί λίγο ότι πρέπει να εμφανιστούν οι εχθροί για να συσπειρωθούμε, αλλά το καταλαβαίνω. Έχει περάσει και ο κόσμος δύσκολα χρόνια, έχει αισθανθεί να λυγίζει, αλλά πλέον και ο κόσμος και ο Τύπος και τα στελέχη έχουμε να στηριχθούμε στις πλάτες ενός ανθρώπου, που δεν μπορείς να του πλήξεις το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν θέλω να μπλέξουμε τα πολιτικά. Δυστυχώς δεν είναι δική μας επιλογή ότι ποδοσφαιροποιήθηκε η αντιπολίτευση εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη. Δεν θα ήθελε κι εκείνος οι πολιτικές του πεποιθήσεις να απευθύνονται στο κοινό του ΠΑΟΚ. Είναι επιχειρηματίας, είναι Έλληνας που έφερε ξένα κεφάλαια στην Ελλάδα κι έχει κάθε δικαίωμα να έχει μία άποψη πολιτική. Είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ξέρει καλά τι είναι καθαρό ποδόσφαιρο και στενοχωριέται όταν οι συγκυρίες τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Όποιος τον έχει συναντήσει αυτές τις ημέρες, του έχει βγάλει έναν εγωισμό να πάψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις καχυποψίες. Γίνονται πολλές ενέργειες για την κάθαρση και για αυτό είναι περήφανος. Ένας άνθρωπος που έχει βάλει τόσα λεφτά τι θα κάνει; Τώρα που άρχισε να αποδίδει, θα βάλει φρένο; Είναι πολύ δύσκολες οι μέρες και μπορεί να απομονωθούν κάποια πράγματα, υπάρχει ένας συντονισμένος πόλεμος απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν πολλά ερεθίσματα να καθίσουμε να τα συζητήσουμε ψύχραιμα και κάποιοι αποφάσισαν να μην μπουν σε αυτή τη συζήτηση. Εξαιρώ την ΑΕΚ, οπότε καλό θα είναι να τους αξιολογήσουμε θετικά γιατί αυτό είναι το τίμιο. Η σχέση μας πρέπει να παραμείνει καθαρή και έντιμη. Δουλέψαμε και μαζί να αλλάξουν τα πράγματα, θα διεκδικήσουμε πολλούς τίτλους στο μέλλον και είναι τίτλοι που θέλουμε να κριθούν καθαρά και έντιμα. Μπορεί να μην ακούγεται ευχάριστο αυτό, αλλά αν θέλουμε να είναι οι άλλοι τίμιοι απέναντι μας, πρέπει να είμαστε κι εμείς».

Άρης: Νοκ άουτ ο Διαμαντόπουλος
Άρης: Νοκ άουτ ο Διαμαντόπουλος
Ολυμπιακός – Εφές: Κάρφωσε εντυπωσιακά ο Μιλουτίνοφ (video)
Ολυμπιακός – Εφές: Κάρφωσε εντυπωσιακά ο Μιλουτίνοφ (video)
Με Ιβάν Σαββίδη πριν τον… τελικό ο ΠΑΟΚ! (photos)
Με Ιβάν Σαββίδη πριν τον… τελικό ο ΠΑΟΚ! (photos)
Πέτα τη φριτέζα: Δεν φαντάζεστε τι φωτογραφία βρήκαμε στον τοίχο της ταβέρνας του Γιάννη Μπέζου
Πέτα τη φριτέζα: Δεν φαντάζεστε τι φωτογραφία βρήκαμε στον τοίχο της ταβέρνας του Γιάννη Μπέζου

 • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  17:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Σπαρτάκ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Pregame Show (Ζ)
  19:00Ολυμπιακός - Μίλαν. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Postgame Show (Ζ)
  19:55ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Παρουσίαση: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ (Ζ)
  20:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  21:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  21:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2808
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:50SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  00:00Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  01:10SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ
  01:50CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  02:00Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  02:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ουνιόν Βερολίνου
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Ρέιντζερς
  02:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  03:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Αναντολού Εφές
  04:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:15Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ
  04:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Ζενίτ
  04:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:05Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  06:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ανδόρρα
  06:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γκάραμπαγκ
  07:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  09:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  11:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - Τσέλσι
  11:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC 2018
  11:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  12:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  12:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ρόζενμποργκ
  13:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:40Resolute Cup 2018.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  13:4516η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:25XTERRA Pan-Am Championship.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  14:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  15:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • RBAR 2018
  15:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • La Liga Specials - Files E4
  16:00Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  16:30Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  16:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  17:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Pick n' Roll
  17:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:40Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E5
  17:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:55Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  18:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2514η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  18:30Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5015η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  18:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  19:00Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  20:50Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:0018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies