Κύπελλο: Κληρώνει για προημιτελικά και… ντέρμπι!

Κύπελλο: Κληρώνει για προημιτελικά και… ντέρμπι!

Τα ζευγάρια που θα τεθούν αντιμέτωπα στους «8» του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου θα γίνουν γνωστά το πρωί της Παρασκευής (27/1).

Αν και μέχρι στιγμής, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα προημιτελικά, περνώντας το εμπόδιο των Παναιτωλικού και Τρικάλων, αντίστοιχα, το πρωί της Παρασκευής (27/1) στις 10:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, θα λάβει χώρα η κλήρωση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η έντονη κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες εβδομάδες την χώρα, είχε προκαλέσει πολλές αναβολές για τις αναμετρήσεις στους «16» του θεσμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μία μικρή αναστάτωση στο πρόγραμμα των αγώνων, αλλά αυτό δεν συμβαίνει και για τον προγραμματισμό της ΕΠΟ.

Έτσι, την Παρασκευή (27/1) το πρωί στις 10:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα λάβει χώρα η κλήρωση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα υπάρχουν δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης και έξι ζευγάρια, που θα μάθουν τον αντίπαλό τους. Μάλιστα, οι πιθανότητες για ντέρμπι είναι πάρα πολλές, μια και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση, ενώ τον πρώτο λόγο έχουν και οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Τα αποτελέσματα και οι επαναληπτικοί στους «16» του Κυπέλλου:

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1 (Ρεβάνς: 1/2, 19:30, ΟΑΚΑ)
Άρης – Ολυμπιακός 1-1 (Ρεβάνς: 2/2, 19:30, «Γ. Καραϊσκάκης»)
Παναθηναϊκός – Κισσαμικός 3-0 (Ρεβάνς: 1/2, 15:00, Περιβόλια)
Λαμία – Ατρόμητος 2-2 (Ρεβάνς: 1/2, 17:15, Περιστερίου)
Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Ρεβάνς: 1/2, 17:15, Ζωσιμάδες)
Ξάνθη – ΟΦΗ 1-0 (Ρεβάνς: 31/1, 16:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»).



Βαν Τούμπεργκεν: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό»
Βαν Τούμπεργκεν: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό»
Ισραήλ: Νεκρός ο Ραέντ Σαάντ, νούμερο 2 της ένοπλης Χαμάς - Από τους αρχιτέκτονες της 7ης Οκτωβρίου
Ισραήλ: Νεκρός ο Ραέντ Σαάντ, νούμερο 2 της ένοπλης Χαμάς - Από τους αρχιτέκτονες της 7ης Οκτωβρίου
Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
Volley League: Ο Μίλωνας «λύγισε» και τον Ολυμπιακό
Volley League: Ο Μίλωνας «λύγισε» και τον Ολυμπιακό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved