Αποχωρεί από το πρωτάθλημα!

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα!

Δύσκολες ώρες για την FC Σερρών που αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ώρα των αποφάσεων ήρθε για τον Π.Σ.Σερρών και στην ανατολή του 2016 η ομάδα δεν προχωράει και αποσύρεται από την Γ’Εθνική και είναι μια είδηση που έχει μεγάλο αντίκτυπο και στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της επίσημα την Τρίτη στο επίσημο site πως η πρώτη ομάδα δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα πλέον. Το κλαμπ σύμφωνα με πληροφορίες του FONH.GR θα μείνει ενεργό και θα στηρίξει στην συνέχεια τους Σερραίους και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες από το ρόστερ (σήμερα θα επέστρεφαν στις προπονήσεις) ενημερώθηκαν πως μένουν ελεύθεροι και θα μείνουν όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν και αυτοί της δεύτερης ομάδας. Τέλος οι ξένοι από το ρόστερ και οι δύο Βούλγαροι που πρόσφατα συμφώνησαν. Από το πρωί πολλοί ήταν οι παίκτες που πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας έτσι ώστε να πάρουν την ελευθέρας τους.

Την Τρίτη θα ενημερωθεί η ΕΠΟ από την διοίκηση του συλλόγου πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής και αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης εντός έδρας. Ποια τα αίτια της απόφασης; έτσι και αλλιώς η ομάδα ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, όταν πέφτουν οκτώ ομάδες και η παραμονή έμοιαζε δύσκολη. Τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και οι συχνές αλλαγές προπονητών (Άκης Βάβαλης, Αλέξης Αλεξίου, Σάκης Αναστασιάδης, Απόστολος Υφαντής). Θέμα και με τις ονομασίες, ξεκίνησε από Εθνικός Γαζώρου, έγινε Εθνικός Σερρών, μετονομάστηκε σε ΠΑΕ Σέρρες και τελευταία κερδήθηκε απόφαση από το ειρηνοδικείο ως Π.Σ.Σέρρες.

Μια πολύ σημαντική είδηση και για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, αφού αφενός υποβιβάζεται μια ομάδα που ήταν στις επαγγελματικές κατηγορίες αφετέρου δε υπάρχει αγωνία για την συνέχεια. Σε πρόσφατη αποχώρηση του ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου είχε πει θα γίνει το «μπαμ» αλλά κανείς δεν φαντάστηκε κάτι τέτοιο. Ήταν επίσης παράξενο πως δόθηκε μια τόσο μεγάλη άδεια στους παίκτες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και θα επέστρεφαν σήμερα. Πριν λίγες ημέρες επίσης η ομάδα είχε συμφωνήσει και με δύο Βούλγαρους οι οποίοι αποτελούν παρελθόν όπως και οι άλλοι ξένοι. Τέλος, πριν εκπνεύσει το 2015 η διοίκηση είχε βγάλει ανακοίνωση που ζητούσε συγνώμη για τα άτυχα αποτελέσματα και πως θα ερχόταν η ενίσχυση, όμως όλα άλλαξαν.

Πηγή: fonh



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved