Νίκησε τις… προκλήσεις η ΑΕ Σπάρτη

Νίκησε τις… προκλήσεις η ΑΕ Σπάρτη

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στη βάση της η ΑΕ Σπάρτη που έμεινε όρθια στην έδρα του Παναρκαδικού μετά το τελικό 1-1.

Οι Λάκωνες εκτός από την ομάδα της Αρκαδίας είχαν να αντιμετωπίσουν την κακή διαιτησία του Ανδρέα Γκάμαρη (Αθηνών), τους προκλητικούς γηπεδούχους αλλά και το καμίνι του Παναρκαδικού, ωστόσο κατάφεραν να περάσουν δια πυρός και σιδήρου και να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας και να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Το αυτογκόλ του Σπηλιωτόπουλου στο 60' δεν ήταν ικανό να λυγίσει τους Λάκωνες, οι οποίοι διόρθωσαν λίγο πριν το φινάλε το λάθος τους με τον Χαλίλι και απέδειξαν πως φέτος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Με τη σέντρα του ματς ο Παναρκαδικός προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητικός χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι Λάκωνες είχαν κλείσει τους διαδρόμους ενώ όποτε χρειάστηκε, ο Τσέλιος έδειξε τα αντανακλαστικά του. Οι Λάκωνες κέρδιζαν έδαφος σταδιακά, ανέβαιναν από τα άκρα και προσπαθούσαν με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή να κάνουν τη ζημιά. Οι ευκαιρίες που δημιουργούσαν όμως οι Ηλιόπουλος και Αναστασάκος δεν στέφθηκαν από επιτυχία.

Στην επανάληψη η ομάδα της Σπάρτης έψαξε το γκολ για να «καθαρίσει» το ματς. Ο Ραχήμ έκανε δύσκολη τη ζωή του Παναρκαδικού αλλά η μπάλα δεν έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Ο εκνευρισμός των παικτών πάντως ήταν μεγάλος ενώ δεν έλειψαν και οι αψιμαχίες μεταξύ τους για ασήμαντες αφορμές. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Παναρκαδικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με αυτογκολ του Σπηλιωτόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου ανακάτευε την τράπουλα συνεχώς προχωρώντας σε πολλές εσωτερικές αλλαγές. Με την είσοδο του Λάιου στη θέση του Ραχήμ ο Λαρισαίος προπονητής προσπάθησε να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή ενώ ο Σιώπης προωθήθηκε ακόμα περισσότερο προκειμένου η ΑΕ Σπάρτη να γίνει πιο απειλητική και να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Χαλίλι στο 84' πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης «πάγωσε» το γήπεδο του Παναρκαδικού και σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους περίπου 600 Λακώνες που βρέθηκαν στη γήπεδο του Παναρκαδικού.

Με τη λήξη του ματς οι προκλήσεις των γηπεδούχων συνεχίστηκαν ενώ άνθρωποι της διοίκησης του Παναρκαδικού δεν σταμάτησαν να βρίζουν παράγοντες της ΑΕ Σπάρτη και τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Βουζιώτη.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Τσέλιος, Σιώπης, Λιονάκης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Αναστασάκος, Ραχήμ, Ηλιόπουλος.

Πηγή: dokari.gr



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved