Υπερψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου επί της αρχής
SHARE

Υπερψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου επί της αρχής

Το νομοσχέδιο για την αθλητική βία υπερψηφίστηκε επί της αρχής, ενώ στο περιθώριο της συνεδρίασης στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων υπήρξε έντονη κόντρα του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ!

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, το νομοσχέδιο για την αθλητική βία, με τη συμπολίτευση να υπερψηφίζει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να επιφυλάσσονται, επαινώντας τον αρμόδιο υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, για τις αλλαγές που επέφερε στο νομοσχέδιο «προς τη σωστή κατεύθυνση».

Πιο κοντά στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου, βρέθηκε το ΠΑΣΟΚ, με την ειδική αγορήτριά του, Εύη Χριστοφιλοπούλου, να επιφυλάσσεται μονάχα λόγω της προσθήκης την τελευταία στιγμή, ογκωδών τροπολογιών του υπουργείου Παιδείας. Εξαιρετικά επιφυλακτική υπήρξε η Νέα Δημοκρατία, με τον εισηγητή της Κώστα Κουκοδήμο να επιτίθεται και εναντίον του Σταύρου Κοντονή, υποστηρίζοντας ότι «προσπαθεί να επιβάλει το νομοσχέδιο με τη μορφή του επείγοντος» και να συστήνει στους φορείς του αθλητισμού «να προσέχουν τι λένε με τον κύριο υπουργό, γιατί άλλα λένε, άλλα καταλαβαίνει και άλλα τελικά κάνει». Τελικά ωστόσο, και η αξιωματική αντιπολίτευση κατέληξε στην απλή επιφύλαξη.

Προηγουμένως, κατά την ακρόαση των φορέων, έγινε φανερή η απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση από την ΕΠΟ (και σε μεγάλο βαθμό την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), με τους υπολοίπους φορείς ωστόσο, να συμπαρίστανται στην κυβέρνηση και την νομοθετική της πρωτοβουλία.

Λακωνικός ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, επέμεινε πως ο πειθαρχικός έλεγχος και η έκδοση Κανονισμών και αποφάσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου ανήκει στην ΕΠΟ, και υποστήριξε πως «η δυνατότητα της πολιτείας να επεμβαίνει στα διεξαγόμενα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, να διακόπτει οριστικά διοργανώσεις, να απαγορεύει τέλεση αγώνων, να απαγορεύει τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς οργανώσεις και τα λοιπά» παραβιάζουν το καταστατικό της ΕΠΟ και «πρωτίστως τα καταστατικά της FIFA και της UEFA».

Για λογαριασμό της ομοσπονδίας του μπάσκετ, ο Π. Τσαγκρώνης παρατήρησε πως «δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την τόσο μεγάλη ευαισθησία για την παραγωγή νομοθετικού έργου για τον αθλητισμό».

«Υπάρχουν νόμοι εκατοντάδων σελίδων, δεν χρειάζονται και άλλοι» ανέφερε ο κος Τσαγκρώνης και προειδοποίησε με τη σειρά του πως ενδεχόμενη «ωμή παρέμβαση» της Πολιτείας στον τρόπο διοίκησης του αθλήματος και της εκλογής των Διοικητικών Συμβουλίων, θα επισείσει «άμεση επιβολή κυρώσεων» εκ μέρους των διεθνών Ομοσπονδιών, και ενδεχόμενη αποβολή της Ελλάδας, ακόμα και από το διεθνές Ολυμπιακό Κίνημα, καθώς «πολλά μέλη των προεδρείων των διεθνών ομοσπονδιών, είναι και μέλη της Δ.Ο.Ε. που θα κινήσει ανάλογες διαδικασίες».

Αντίθετα, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του βόλεϊ, Γιάννης Στουραΐτης, δήλωσε πως «είμαστε σύμφωνοι σε κάθε μέτρο, ακόμη και ακραίο, όπως η επιβολή διοικητικών κυρώσεων που μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά». Ζήτησε δε τη βοήθεια της Πολιτείας, προκειμένου να εγκατασταθούν κάμερες ηλεκτρονικής κάλυψης των κερκίδων και στα γήπεδα του βόλεϊ, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι δημοτικά. Υπέρ των καμερών και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τάχθηκε και ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ, Χρήστος Δραγατάκης.

«Αυτονομία εκτός εννόμου τάξεως, δεν νοείται στο πλαίσιο του δυτικού νομικού πολιτισμού» παρατήρησε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου, Α. Μαλάτος, ενώ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αριστείδης Καμάρας, (μέλος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητισμού Δικαίου), παρατήρησε πως «ο κ. Κοντονής βρίσκεται σε μια πολύ δυσάρεστη θέση, γιατί αντιμετωπίζει μια χαώδη κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό. Έχουμε φτάσει και ξεπεράσει πλέον, τα όρια της καταισχύνης και της ντροπής».

Ο κος Καμάρας κατηγόρησε την ΕΠΟ πως «λατρεύει τον εξωγενή παράγοντα και γι' αυτό με το παραμικρό προσφεύγει σ' αυτόν» και υποστήριξε πως απέναντι στις αντιδράσεις από το εξωτερικό, «θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο ότι μέλη των δικαιοδοτικών οργάνων παραπέμπονται αυτή τη στιγμή από την ελληνική Δικαιοσύνη».

«Αρνούνται στους παρατηρητές της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας να βρίσκονται στους διαδρόμους των αποδυτηρίων» παρατήρησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, Ζήσης Μπέλλος, «την ώρα που στα περισσότερα γήπεδα, τα αποδυτήρια των διαιτητών βρίσκονται δίπλα σε κείνα της γηπεδούχου ομάδας. Οι εκθέσεις των παρατηρητών μας δεν πηγαίνουν στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες».

Σε φανερή αντίθεση με την ΕΠΟ, η εκπρόσωπος της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, παρατήρησε πως «τα συμφέροντα που χειραγωγούν τον επαγγελματικό αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο, έχουν διαπλοκή κάθετη και οριζόντια» και κατηγόρησε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως παροτρύνει τις ομάδες να αγνοούν τις αποφάσεις της ΕΕΑ, επιτρέπει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ομάδων χωρίς πιστοποιητικά ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας και χωρίς εγγυητική επιστολή, ενώ ανέχεται και την αδικία των σωματείων σε βάρος των ίδιων τους των παικτών:

«Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δεν είναι στελεχωμένη από τακτικούς δικαστές αλλά από άλλους, κυρίως δικηγόρους, καθιστώντας τις αποφάσεις της ανεφάρμοστες» παρατήρησε η κα Μαρούπα, ενώ για τα φαινόμενα χουλιγκανισμού, υποστήριξε πως «όπλα, πυρομαχικά, και φωτοβολίδες, αποθηκεύονται μέσα στα γήπεδα» από τους χούλιγκαν με την ανοχή των διοικήσεων των ομάδων.

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα πρέπει να καταργηθεί και τις αρμοδιότητές της να αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης» απάντησε ο Π. Τσαγκρώνης. «Πέρυσι ανακοινώθηκε ότι ο Πανιώνιος δεν έχει αδειοδότηση - και την επόμενη εβδομάδα η ΕΕΑ επανήλθε και του έδωσε άδεια για να παίξει στο πρωτάθλημα δημιουργώντας αναταραχή και πολλά προβλήματα» υποστήριξε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, παρατήρησε πως ο λεγόμενος «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν ήταν καν εισαγγελέας». Για το ζήτημα της αθλητικής Δικαιοσύνης, ενδιαφέρουσα υπήρξε και η αντιπαράθεση του Σ. Κοντονή με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Β. Σαράκη.

Ο δάλογος Σαράκη-Κοντονή:

- «Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, είναι συνταξιούχος διοικητικός δικαστής» παρατήρησε ο Σ. Κοντονής.

- «Το Καταστατικό μας προβλέπει πλειοψηφία τακτικών δικαστών στο πειθαρχικό μας συμβούλιο, αλλά η Πολιτεία δεν το επέτρεψε στην ΕΠΟ, γιατί το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους απαγόρευσε στους δικαστές να μετέχουν σε μεικτά δικαιοδοτικά σώματα» ανέφερε ο κος Σαράκης.

- «Γι' αυτό λέμε κι εμείς να μην είναι μεικτά» απάντησε ο Σ. Κοντονής.

- «Δεν μπορεί όμως να συμβεί αυτό» απάντησε ο Β. Σαράκης. «Το Καταστατικό μας προβλέπει μεικτά όργανα».

- «Έπρεπε να προσαρμόσετε το Καταστατικό σας, όπως έκαναν όλες οι Ομοσπονδίες και αυτή του μπάσκετ και του βόλεϊ» ανταπάντησε ο Σ. Κοντονής. «Θα είναι δικαστές, από τον πρώτο έως τον τελευταίο».

- «Δεν είμαι υπέρ του να σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν» ανταπάντησε ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ. «Δηλαδή, ένας συνταξιούχος δικαστής, μετά από τριάντα χρόνια υπηρεσίας στη Δικαιοσύνη, απωλύει την εντιμότητα, εγκυρότητα και αμεροληψία που είχε ως δικαστής;»

Είναι έγκυος και πόσταρε την πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλιά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks
Είναι έγκυος και πόσταρε την πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλιά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks
Υποδέχτηκε τον Τράβις Ντάνιελς το Ρέθυμνο
Υποδέχτηκε τον Τράβις Ντάνιελς το Ρέθυμνο
Θα «καθαρίσει» η Γιούνγκ Μπόις
Θα «καθαρίσει» η Γιούνγκ Μπόις
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η Team USA καλεί τον Τόμας!
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η Team USA καλεί τον Τόμας!

 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Pre Stand Up (Ζ)
  18:50Σύνδεση με το γήπεδο για τον αγώνα που ακολουθεί.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:45Μαρκόπουλο.
 • GP Confidential 2018 E15
  22:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  22:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Μπούρσα
  22:30CEV Challenge Cup Γυναικών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν
  22:55UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς (Ζ)
  00:30Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  00:502η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  01:45Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ (Ζ)
  02:30Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  03:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  04:15SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  05:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Γκέπινγκεν
  05:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  05:55Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
  06:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  06:05Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  07:25Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  07:50Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • RBAR 2018
  08:05Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  09:25Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  10:00Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  10:05Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν
  10:30UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  10:35Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:45Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  11:50SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:55Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Γκέπινγκεν
  12:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
  12:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC 2018
  13:05SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:10Canada Man.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Μπούρσα
  13:55CEV Challenge Cup Γυναικών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  14:55Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  15:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Αλαβές
  15:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
  16:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • GP Confidential 2018 E15
  16:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  16:25Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E1
  16:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Moto3 2018
  16:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. Super Cup. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:401η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:05Playoff, 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  18:25Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E658
  18:40Στιγμιότυπα.
 • Pre Stand Up (Ζ)
  18:50Σύνδεση με το γήπεδο για τον αγώνα που ακολουθεί.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  19:10Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  19:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies