Άρης: Έτοιμος για Αναγέννηση
Με 18 παίκτες στην αποστολή και χωρίς προβλήματα απουσιών θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα των Γιαννιτσών οι «κίτρινοι»
Στην ευχάριστη θέση να διατηρεί το απουσιολόγιό του λευκό βρίσκεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης καταστρώνοντας τα πλάνα του για το επικείμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Ο Άρης θέλει να περάσει νικηφόρα από την μακεδονική πόλη ώστε να παραμείνει στο κυνήγι των Πανσερραϊκού και Καβάλας, με τον 58χρονο τεχνικό να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, χωρίς να προκύψει κανένα απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο (15/3) ματς ο έμπειρος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή συνολικά 18 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά στην αποστολή που ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/3) συμμετέχουν οι εξής: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος.