Γκατζογιάννη: «Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ» (photos)

Γκατζογιάννη: «Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ» (photos)

Η Γλυκερία Γκατζογιάννη αποχώρησε από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά τα «ασπρόμαυρα» στο μέλλον.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

Γλύκα, τέλος εποχής για σένα από τον ΠΑΟΚ ή θα σε ξαναδούμε στα ασπρόμαυρα;
- Χμμμμ... Καλή ερώτηση. Νομίζω πως θα επιστρέψω... Έχω να δώσω ακόμη στο χώρο αυτό σαν ποδοσφαιρίστρια.

Πόσο δύσκολη είναι αυτή η αλλαγή στη ζωή σου;
- Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Έτσι είναι και αυτή. Το μεταπτυχιακό μου είναι κάτι που αφορά το μέλλον μου και την εξέλιξη σαν άνθρωπο και σαν Δασολόγο.

Θα... αντέξεις χωρίς... μπάλα;
- Σίγουρα δε θα αντέξω χωρίς μπάλα. Ήδη, εδώ στη σχολή μου συμμετέχω σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως 5Χ5 με συμφοιτητές μου. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποτε μπορώ θα βρίσκομαι δίπλα στις συμπαίκτριες μου να τις στηρίζω. Είτε σαν φίλαθλος, είτε σαν συμπαίκτρια.

Επτά γεμάτα χρόνια στον ΠΑΟΚ, με οκτώ τίτλους. Θα ξεχώριζες κάποιον συγκεκριμένα και γιατί;
- Νομίζω πως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον τίτλο. Ο κάθε ένας είχε τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αυτό που απόλαυσα ,πάντως, είναι όταν ήμασταν στο γήπεδο της Τούμπας και σηκώσαμε το κύπελλο μπροστά στον κόσμο μας. Αυτό ήταν ικανοποίηση!!!

Αλήθεια, περιέγραψέ μας τα συναισθήματα της αποθέωσης από 30.000 ΠΑΟΚτσήδες...
- Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν όλα τόσο έντονα. Ήταν σαν ικανοποίηση, ευχαρίστηση, ανταμοιβή των κόπων, που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι που ελπίζω να τη ζήσουν και οι πιο μικρές και οι πιο καινούριες...

Όταν από μικρό κοριτσάκι ξεκινούσες να κλωτσάς μια μπάλα, φανταζόσουν ότι θα έφτανες στο σημείο να μετράς τόσα πρωταθλήματα και να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ;
- Σε καμία περίπτωση. Είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου και για τις συμπαίκτριές μου, που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, και με βοήθησαν ατομικά και ομαδικά να καταφέρω αυτές τις επιτυχίες.

Πέρσι χάσατε το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Τι θα ήθελες να πεις στις πρώην -πια- συμπαίκτριές σου ενόψει της νέας σεζόν;
- Η απώλεια του πρωταθλήματος μας έκανε να είμαστε ακόμη πιο δυνατές. Θέλω απλά να τις ευχηθώ καλή αρχή (αν και την είχαν) πολύ δουλειά για ακόμη περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα με αυτή την ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ. Περνάμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και τους αξίζουν τα καλύτερα.

Τι θα σου μείνει περισσότερο στο μυαλό από όλα αυτά τα έτη της παρουσίας σου στην ομάδα;
- Οι φιλίες που έχω δημιουργήσει σε αυτή την ομάδα, από την πιο μεγάλη μέχρι και την πιο μικρή. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα σε όλους τους τομείς.

Στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής θέλει πολύ... κόπο και τρέξιμο για να ανταπεξέλθεις. Εσύ τα κατάφερνες πάντα περίφημα. Τι θα συμβούλευες στις νεαρότερες χαφ που έρχονται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ;
- Τις συμβουλεύω να έχουν πολλή υπομονή και επιμονή για τη δουλειά που πρέπει να βγάλουν στις προπονήσεις. Να έχουν πίστη στα όνειρα τους και να είναι σίγουρες πως τα όνειρά τους θα  πραγματοποιηθούν γιατί το αξίζουν.

Κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Τί συμβαίνει κι ενώ έχετε πολύ ταλέντο, δεν φέρνετε ανάλογα αποτελέσματα;
- Πιστεύω πως το γυναικείο κομμάτι της εθνικής ποδοσφαίρου δε χρήζει σωστής και σοβαρής αντιμετώπισης, ούτε από την πολιτεία, αλλά ούτε και από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Υπάρχουν πολλές τρύπες από τον τομέα της διοίκησης μέχρι τους προπονητές αλλά και τις παίκτριες. Από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σημαντικά κομμάτια του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Καταλήγοντας, με μια λέξη ή με μια φράση τί τίτλο θα έβαζες σε όλο αυτό που έζησες με τον ΠΑΟΚ;
- Οικογένεια με τα όλα της!!! Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του Ερασιτέχνη, τους προπονητές και τις συμπαίκτριες, με τους οποίους συνεργάστηκα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved