Ιωνικός: Διαρκείας και από τους οργανωμένους
Οι φίλοι της ομάδας της Νίκαιας μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν και από τα γραφεία των «Rangers»
Με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας να συνεχίζεται κανονικά, οι ιθύνοντες του Ιωνικού φρόντισαν να ενημερώσουν τους φίλους της ομάδας για τα σημεία απ’ όπου μπορούν να τα προμηθευτούν. Έτσι, έγινε γνωστό πως δεν διαθέτουν διαρκείας μόνο τα γραφεία του ΑΟ αλλά και ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, «Rangers».
Αναλυτικά αναφέρεται: «Ο Ιωνικός θέλοντας να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες προς τους φιλάθλους του υπηρεσίες δημιούργησε το Members Club με τη διάθεση 60 καρτών διαρκείας αξίας 300 ευρώ έκαστη. Οι κάτοχοι της κάρτας membres club θα απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια με προσφορά γεύματος και ποτού στη διάρκεια του ημιχρόνου. Διατίθενται κάρτες διαρκείας (VIP) για τη Θύρα 5 στην τιμή των 100 ευρώ, απλές κάρτες διαρκείας για τις θύρες 1 και 2 στην τιμή των 50 ευρώ και κάρτες διαρκείας για τη Θύρα 3 στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 30 ευρώ.
Σημεία διάθεσης των καρτών διαρκείας
Οι κάρτες διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του Α.Ο Ιωνικός (28ης Οκτωβρίου 65 κ Παντιχείου Νίκαια)
Από το σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών "Rangers" στα γραφεία της οδού Παναγή Τσαλδάρη στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και από τα γραφεία στη θύρα "4" του γηπέδου της Νεάπολης τις απογευματινές και μόνο ώρες.
Από τα πρακτορεία, ΠΡΟΠΟ "ΕΡΡΙΚΟΣ" στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Νίκαιας και "ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΤΗΣ" στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 28Α στη Νίκαια όπως και από το ΚΑΦΕ "ΝΕΑΠΟΛΗ" στη πλατεία Σπάθα».