Τέλος ο Ξανθόπουλος!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Τηλυκράτη αποτελεί από την Πέμπτη το πρωί ο Βασίλης Ξανθόπουλος.
Η είδηση αυτή προκαλεί εντύπωση, καθώς η ομάδα της Λευκάδας ολοκληρώνει μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία της, με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Δ’ Εθνικής,
Το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Ξανθόπουλος επέστρεψε από το Αγρινίο, μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει στην ομάδα. Πριν την προπόνηση υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Σπύρο Κατωπόδη και το μέλος του Δ.Σ. Βαγγέλη Ανυφαντή και εκεί γνωστοποιήθηκε στον Αγρινιώτη τεχνικό η απόφαση της διοίκησης για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.
Ολα ξεκίνησαν μετά την μοναδική φετινή ήττα του Τηλυκράτη, αυτή από τον Όμηρο Νεοχωρίου. Το πολύ καλό έως τότε κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έπαψε να υπάρχει, και παρά τη νίκη στο ματς με την Πρέβεζα και την ισοπαλία-τίτλος στην Κέρκυρα, το διαζύγιο βρισκόταν προ των πυλών.
Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη του γυμναστή Άρη Φερεντίνου, ο οποίος θα είναι και ο προπονητής στο φιλικό ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Βασίλη Ξανθόπουλο, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την συμβολή του στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
ΛΕΥΚΑΔΑ: Γιώργος Δευτεραίος