Το ESPN στο Onsports: «Οι Ιμπραΐμοβιτς θα… ευδοκιμήσουν με Μουρίνιο!» (photos+videos)

Το ESPN στο Onsports: «Οι Ιμπραΐμοβιτς θα… ευδοκιμήσουν με Μουρίνιο!» (photos+videos)

Μπήκαμε στον Απρίλιο και ο δεύτερος μήνας της άνοιξης θα φέρει την… άνθηση της Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και όχι της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο. Αυτό προβλέπει ο δημοσιογράφος του ESPN, Τζόναθαν Τζόνσον, αναλύοντας στο Onsports τους προημιτελικούς Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ!

Το Onsports ζήτησε από τον Άγγλο ρεπόρτερ που εδρεύει στο Παρίσι, τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια της φάσης των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής και της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ειδικεύεται στο ρεπορτάζ του συγκροτήματος του Λοράν Μπλαν και «βλέπει» ότι ήρθε η ώρα το… άστρο του Ιμπραΐμοβιτς να «λάμψει» στην Ευρώπη και με την Παρί αν και οι Παριζιάνοι είναι αντιμέτωποι με τον… ειδικό, όπως τον χαρακτηρίζει στο Onsports ο Τζόνσον, Μουρίνιο.

Σουηδός και Πορτογάλος έχουν βρεθεί πολλές φορές  αντίπαλοι, αλλά κάθε φορά που δύο τόσο μεγάλες προσωπικότητες συναντώνται, όλοι σταματούν ό, τι κάνουν για να τους απολαύσουν!

Σύμφωνα με όσα μας λέει ο έγκυρος συνάδελφος, ο Ιμπραΐμοβιτς θα «πληγώσει» τον Μουρίνιο, αφού πιστεύει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα περάσει την Τσέλσι και θα είναι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για αυτά του Γιουρόπα Λιγκ «βλέπει» τις Πόρτο, Μπενφίκα, Γιουβέντους και Βασιλεία. Διαβάστε την εξήγησή που δίνει για κάθε ζευγάρι στο Onsports.

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Τζόναθαν Τζόνσον, στο Onsports, για τους νικητές των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου

«Αυτή είναι αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να είχε τύχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ανατροπή των δύο γκολ που έκανε για να περάσει τον Ολυμπιακό. Η Μπάγερν Μονάχου είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί και θα έχει τη μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να περάσει εύκολα τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Παρόλο που υπήρχαν κάποια ενθαρρυντικά δείγματα πρόσφατα για τον Ντέιβιντ Μόγιες, όπως η αντεπίθεση απέναντι στον Ολυμπιακό και η πειστική νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα την περασμένη εβδομάδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ ασταθής και δεν έχει την απαραίτητη ποιότητα να αποκλείσει την Μπάγερν, κατά τη γνώμη μου. Οι Γερμανοί θα περάσουν».

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ ή την Παρί Σεν Ζερμέν αντί την Μπαρτσελόνα, ή τους απόλυτους αντιπάλους της, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, έχει την Μπαρτσελόνα και βάσει της τωρινής της φόρμας δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τους Καταλανούς.

Η Ατλέτι είναι ένα διαφορετικό… μεγαθήριο με τον Ντιέγκο Σιμεόνε συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια και μοιάζει ότι έχει σύμμαχο και τη νοοτροπία του νικητή στην αξιοσημείωτη ποιότητά της. Παρόλο που θα ήθελε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, είμαι σίγουρος ότι είναι πιο σημαντικό για αυτήν να κρατήσει το προβάδισμα που έχει στη... μάχη για τον τίτλο της Πριμέρα Ντεβιζιόν».

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ

«Ίσως η πιο απλή σύγκρουση σε αυτόν τον γύρο. Αν η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν πλήρης και με όλη την ομάδα διαθέσιμη στα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ, τότε ίσως οι Γερμανοί θα μπορούσαν να αποκλείσουν τη Ρεάλ ξανά. Όπως είναι η κατάσταση, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μοιάζει πολύ ισχυρή, αυτή τη στιγμή και πιθανότατα θα υπερισχύσει της Ντόρτμουντ για την πρόκριση.

Είναι δύσκολο να δούμε την περσινή Ρεάλ, παρόλο που η φόρμα της στις εγχώριες διοργανώσεις έχει… βουλιάξει λίγο τις τελευταίες εβδομάδες. Οπότε, υπάρχει κάποια ελπίδα για την Ντόρτμουντ. Παρόλα αυτά, ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα μπορούσε να κριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Οι Ισπανοί προκρίνονται».

Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι

«Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η σειρά με τη μεγαλύτερη ίντριγκα σε αυτή τη φάση. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει δοκιμαστεί πραγματικά στη φετινή διοργάνωση, ενώ έχει αρχίσει και η πίεση από τις εγχώριες διοργανώσεις στον προπονητή της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο και την ομάδα του.

Ο Πορτογάλος είναι ειδικός σε αυτό το επίπεδο και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της ομάδας του με τρόπο ώστε να πάει στο Παρίσι στην κρίσιμη πρώτη αναμέτρηση και να μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν περίμενε για αυτή την κλήρωση υψηλού προφίλ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και οι… όμοιοί του θα… ευδοκιμήσουν στην αίσθηση της ευκαιρίας που δημιουργούν αυτοί οι αγώνες. Η Παρί θα περάσει».

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Τζόναθαν Τζόνσον, στο Onsports, για τους νικητές των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ:

Πόρτο - Σεβίλλη

«Αυτή υπόσχεται να είναι μια διασκεδαστική σειρά. Η Πόρτο τα πήγε καλά αποκλείοντας τη Νάπολι και παίζοντας εξαιρετικά καλά εκτός έδρας, τη στιγμή που η Σεβίλλη ανέτρεψε μια μεγάλη διαφορά στα γκολ από το πρώτο ματς για να περάσει.

Στην Ισπανία είναι σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη φόρμα και μοιάζουν ικανοί να διεκδικήσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι η μεγαλύτερη εμπειρία της Πόρτο σε αυτό το επίπεδο, θα κάνει τη διαφορά».

Άλκμααρ - Μπενφίκα

«Η Άλκμααρ είναι μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν τη στιγμή που η Μπενφίκα είχε φτάσει πέρσι στον τελικό. Παρά την εντυπωσιακή φόρμα των Ολλανδών, περιμένω το συγκρότημα του Ζόρζε Ζέσους να προκριθεί στα ημιτελικά και ίσως να βρεθεί για ακόμη μία φορά στον τελικό.

Η πορτογαλική ομάδα έδειξε στον τελευταίο γύρο ότι ήταν πολύ δυνατή για μια καλή ομάδα όπως η Τότεναμ και δεν βλέπω ότι η Άλκμααρ θα μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο από την παρουσία της στον τελικό του 1981. Η Μπενφίκα θα προκριθεί».

Λιόν - Γιουβέντους

«Η Λιόν είναι σε άθλια κατάσταση, αφού ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς αυτή την περίοδο συν το ότι είναι σε ασταθή φόρμα στο γαλλικό πρωτάθλημα φέτος. Ήταν έκπληξη που η Γιουβέντους έμεινε εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ και παρόλο που θα προτιμούσε να μην παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι πολύ δυνατή για τις περισσότερες ομάδες.

Νομίζω ότι οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε θα ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο της Λιόν. Ο Ρεμί Γκάρντε έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών για να μπορέσει να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα έτσι ώστε βγουν στην Ευρώπη ξανά την επόμενη σεζόν. Η Γιουβέντους θα περάσει».

Βασιλεία - Βαλένθια

«Η Βασιλεία του Μουράτ Γιακίν είναι μία από τις πιο υποτιμημένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και είναι ικανή να πάρει περισσότερα σκαλπ από τη Βαλένθια. Οι Ισπανοί έχουν μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά οι Ελβετοί είναι σε καλή φόρμα και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για ένα καλό αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς.

Το μεγαλύτερό τους μειονέκτημα είναι ότι παίζουν τον επαναληπτικό εκτός. Νομίζω ότι η Βασιλεία θα προκριθεί, αλλά θα είναι μια μακριά υπόθεση. Αν η Βαλένθια μπορέσει να βάλει ένα εκτός έδρας γκολ, τότε, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει την πολυπλοκότητα της σειράς εντελώς».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες με τη… σχέση Ιμπραΐμοβιτς - Μουρίνιο:

Το ESPN στο Onsports: «Οι Ιμπραΐμοβιτς θα… ευδοκιμήσουν με Μουρίνιο!» (photos+videos)



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved