Ρούβας-Ιωνικός 1-2

Ρούβας-Ιωνικός 1-2

Με το «διπλό» από την Γέργερη… έφυγε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Ρούβα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Η ομάδα της Νίκαιας ζήτησε πέναλτι στο 24’ σε μαρκάρισμα του Κεφαλούκου στον Πολυχρόνη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, ο Ρούβας άνοιξε το σκορ με τον Πατέλη. Στο 40’ ο Τριανταφύλλου άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή Σωτηριάδη από το Λασίθι προκάλεσε έντονα παράπονα από τους ανθρώπους του Ρούβα, ενώ η ένταση… πέρασε και στην εξέδρα, όπου οπαδοί των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκα έντονα και έπειτα από… διάλογο με τον πάγκο του Ιωνικού, η ένταση πέρασε και στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ομάδα της Νίκαιας έφερε το ματς στα ίσια στο 48’ με τον Βασιλείου. Στο 85’ ο Πετράς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Ρούβα με εννέα ποδοσφαιριστές και στο 95’ ο Χρυσάφης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το 2-1. Μάλιστα και η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι θεωρούν πως η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Τζιράκη.

ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης): Ντόμπος, Πετράς, Ρουμπάκης, Αργυράκης, Τζιράκης, Κεφαλούκος, Νταβιγλάκης (51' Κλωνάρης), Πουλάκης, Φουκαράκης (80' Μαραγκάκης), Τριανταφύλλου, Παντελής.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Σκλιοπίδης, Κουλακάρης, Μακρής, Γρομητσάρης (46' Χρυσάφης), Σιμιτσής, Βασιλείου, Πολυχρόνης, Μαρουκάκης, Κορακάκης, Μπεκατώρος (67' Παπασπύρου).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved