Γκέκας: «Μετά την Εθνική θα αποφασίσω»

Γκέκας: «Μετά την Εθνική θα αποφασίσω»

Μετά τη φετινή του πορεία στην Ακίσασπορ, το όνομα του Φάνη Γκέκα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα πολλών ομάδων, αλλά την τελική του απόφαση για την επόμενη ομάδα του θα την πάρει μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

Ο διεθνής στράικερ, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έθεσε ως προτεραιότητά του τη νίκη στο ματς της Ελλάδας με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως, επισήμανε πως ακόμη δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκέκα:

Για την παραμονή της Ακίσαρσπορ στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας: «Περίμενα να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Διαπίστωσα πως είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Για την πορεία του στην Τουρκία: «Αυτό που έγινε τους τελευταίους έξι μήνες ήταν για μένα ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να πω όμως ότι περίμενα να πάω εγώ τόσο καλά. Εγώ απλώς βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ας μη γελιόμαστε, μόνος μου δεν μπορούσα να τα καταφέρω».

Για το μέλλον του: «Δεν υπάρχει πρόταση από καμία ομάδα μέχρι στιγμής. Τη Δευτέρα μαζευόμαστε για την Εθνική και μετά από τις υποχρεώσεις της θα δούμε πού θα αγωνίζομαι την επόμενη χρονιά. Θέλω να τελειώνω με αυτό το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται κι αν όλα πάνε καλά να ξέρω πού θα παίζω αμέσως μετά την Εθνική».

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τουρκία: «Γιατί όχι; Είναι νωρίς να αποφασίσω για το μέλλον μου. Θα δείξει. Τις επόμενες μέρες θα ξέρω σίγουρα».

Για την αντιμετώπιση που είχε από τους Τούρκους: «Οι Τούρκοι μάς συμπαθούν πολύ σαν λαό, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να ακούγεται. Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι ψέμα».

Για τον αγώνα με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Το θέμα είναι να κερδίσει η ομάδα, όχι να πετύχω γκολ εγώ. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι, χρειαζόμαστε τη νίκη και όλα τα άλλα είναι περιττά. Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχει σημασία αν σκοράρω εγώ ή όχι. Θα προετοιμαστούμε πάνω σε κατάλληλο γήπεδο και πιστεύω πως θα συνηθίσουμε τον πλαστικό χλοοτάπητα, ώστε να πάμε στη Λιθουανία για να κερδίσουμε. Η Λιθουανία είναι καλή και δουλεμένη ομάδα, αλλά σημασία έχει πώς θα είμαστε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα κερδίσουμε».

Για το αν μπορεί η Εθνική να κάνει το απόλυτο στα εναπομείναντα ματς των προκριματικών: «Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι ο στόχος είναι εφικτός».

Για τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ: «Είναι μεγάλη μεταγραφή για τον Σωκράτη. Η Ντόρτμουντ είναι μεγάλη ομάδα, από τις κορυφαίες στη Γερμανία και πλέον στην Ευρώπη».

Για τον τελικό του Champions League: «Δεν είναι γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά Champions League. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved