Συγκίνηση στα τελευταία λόγια του Φέργκιουσον (photos,video)

Συγκίνηση στα τελευταία λόγια του Φέργκιουσον (photos,video)

Στην ιστορία θα μείνει η σημερινή ημέρα, αφού ο θρύλος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πέρασε στο πάνθεον των καλύτερων προπονητών του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μετά το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε για τελευταία φορά ως προπονητής, στο κέντρο του «Όλντ Τράφορντ», ζητώντας από τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να στηρίξει τον νέο προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, όπως στήριξε τον ίδιο πριν 27 χρόνια που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου.

Ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, από παίκτες, διοίκηση και κόσμο και απλά άφησε τους φιλάθλους να τον αποθεώσουν.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να δουλέψω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχαριστώ τους παίκτες για την φετινή, φανταστική κατάκτηση του τίτλου. «Στις δύσκολες στιγμές η ομάδα με στήριξε. Εσείς, να στηρίξετε τον νέο προπονητή. Η απόσυρσή μου δεν σημαίνει και το τέλος της σχέσης μου με τον σύλλογο. Απλά θα την παρακολουθώ σαν διασκέδαση και δεν θα... υποφέρω. Πάντως, όλες οι εμπειρίες από τις ανατροπές, τους τίτλους, τα γκολ στα τελευταία λεπτά, τις νίκες και τις ήττες, ήταν πολύ σημαντικές για όλους μας. Να ξέρετε ποια φανέλα φοράτε και να προσπαθήσετε να ανταποκρίνεστε πάντα στις απαιτήσεις, τις προσδοκίες και το μέγεθος του συλλόγου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Να είστε όλοι καλά... Σας ευχαριστώ» είπε μεταξύ άλλων ο μεγάλος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την είσοδο του Φέργκιουσον στο σημερινό παιχνίδι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι: Το παιχνίδι



Champions League: Νέα επεισόδια στο Παρίσι – Άγριο ξύλο στην παρέλαση της Παρί Σεν Ζερμέν
Champions League: Νέα επεισόδια στο Παρίσι – Άγριο ξύλο στην παρέλαση της Παρί Σεν Ζερμέν
Εμμανουήλ Καραλής: Τέταρτος με 5.63 στο μίτινγκ της Δρέσδης
Εμμανουήλ Καραλής: Τέταρτος με 5.63 στο μίτινγκ της Δρέσδης
Ρόμα: «Βόμβα» με Γκασπερίνι!
Ρόμα: «Βόμβα» με Γκασπερίνι!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που φοράνε με αποτυχία το προσωπείο της αθωότητας»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που φοράνε με αποτυχία το προσωπείο της αθωότητας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved