Κόπα Λιμπερταδόρες: Έλυσε τον… γρίφο ο Σκόκο (videos)

Κόπα Λιμπερταδόρες: Έλυσε τον… γρίφο ο Σκόκο (videos)

Νικηφόρα ξεκίνησαν οι Νιούελς Ολντ Μπόις τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς επικράτησαν με 3-1 της Ολίμπια από την Παραγουαή.

Πάντως το σκορ άνοιξε στο 70ό λεπτό, όταν ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, βρήκε στόχο από τη βούλα του πέναλτι. Ακολούθησε τέρμα του Χοράσιο Ορζάν στο 75ο λεπτό και του Μάξι Ροντρίγκεζ στο 89ο, ενώ στο 88ο ο Φρέντι Μπαρέιρο μείωσε σε 2-1 για τους Παραγουανούς. Παράλληλα, μία άλλη ομάδα της Αργεντινής, η Άρσεναλ Σαραντί γνώρισε την ήττα με 2-1 στη Βολιβία από τη Δε Στρόνγκεστ. Οι Αλεχάντρο Κουματσέρο (17ο) και Λουίς Μελγκάρ (83ο) βρήκαν δίχτυα για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ντάριο Μπενεντέτο ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με γκολ στο τρίτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Επίσης, στο 78ο λεπτό αποβλήθηκε ο Εμίλιο Ζελάγια.

Πάντως δεν έλλειψε το «μπαμ» στην πεντάδα αναμετρήσεων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, αφού η Χουακιπάτο από τη Χιλή επικράτησε με 2-1 της Γκρέμιο στη Βραζιλία. Οι «ιμόρταλ» δεν ανταποκρίθηκαν στον τίτλο του φαβορί, αλλά απλά μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Ερνάν Μπάρκος στο 54ο λεπτό. Προγενέστερα, οι Φεντερίκο Φαλκόνε (16ο) και Μπράιαν Ροντρίγκεζ (50ό) διαμόρφωσαν το 2-0.

Σε αντίθεση με την παραπάνω βραζιλιάνικη ομάδα, η Παλμέιρας κέρδισε με 2-1 τη Σπόρτινγκ Κριστάλ χάρη σε γκολ των Ενρίκ στο 39ο λεπτό και του Πατρίκ Βιερά στο 68ο. Στο 51ο ο Κάρλος Λομπατόν ισοφάρισε για τους Περουβιανούς με εκτέλεση πέναλτι. Τέλος, η Ντεπόρτες Τολίμα από την Κολομβία επικράτησε με 2-1 της Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη. Το σκορ άνοιξε στο 32ο λεπτό με αυτογκόλ του Λουίς Καρντόζο, ενώ ο Νταβίντ Σίλβα διαμόρφωσε το 2-0 στο 59ο λεπτό. Στο 76ο μείωσε σε 2-1 ο Ουίλιαμς Μαρτίνεζ και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το 90ό, αλλά δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρακάτω ο «χάρτης» της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες:
ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία: Τολούκα (Μεξικό) 3 (1 αγ.), Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) 1 (1 αγ.), Νασιονάλ (Ουρουγουάη) 1 (1 αγ.), Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) 0 (1 αγ.).

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Παλμέιρας (Βραζιλία)-Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού) 2-1
Βαθμολογία: Παλμέιρας (Βραζιλία) 3 (1 αγ.), Λιμπερτάδ (Παραγουάη) 0 (0 αγ.), Τίγκρε (Αργεντινή) 0 (0 αγ.), Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού) 0 (1 αγ.).

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία)-Άρσεναλ Σαραντί (Αργεντινή) 2-1
Βαθμολογία: Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 3 (1 αγ.), Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) 3 (1 αγ.), Σάο Πάολο (Βραζιλία) 0 (1 αγ.), Άρσεναλ Σαραντί (Αργεντινή) 0 (1 αγ.).

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία: Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) 3 (1 αγ.), Έμελετς (Εκουαδόρ)  3 (1 αγ.), Ικίκε (Χιλή) 1 (1 αγ.), Βελέζ Σάρφιλντ (Αργεντινή) 0 (1 αγ.).

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Κορίνθιανς (Βραζιλία), Σαν Χοσέ (Βολιβία), Μιλονάριος (Κολομβία) και Τιχουάνα (Μεξικό).

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία)-Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 2-1
Βαθμολογία: Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία) 3 (1 αγ.), Σάντα Φε (Κολομβία) 1 (1 αγ.), Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού) 1 (1 αγ.) Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 0 (1 αγ.).

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή)-Ολίμπια (Παραγουάη) 3-1
Βαθμολογία: Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή) 3 (1 αγ.), Ουνιβερσιδάδ της Χιλής (Χιλή) 3 (1 αγ.), Ολίμπια (Παραγουάη) 0 (1 αγ.), Ντεπορτίβο Λάρα (Βενεζουέλα) 0 (1 αγ.).

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Γκρέμιο (Βραζιλία)-Χουακιπάτο (Χιλή) 1-2
Βαθμολογία: Χουακιπάτο (Χιλή) 3 (1 αγ.), Φλουμινένσε (Βραζιλία) 3 (1 αγ.), Γκρέμιο (Βραζιλία) 0 (1 αγ.), Καράκας (Βενεζουέλα) 0 (1 αγ.).




Κόπα Λιμπερταδόρες: Έλυσε τον… γρίφο ο Σκόκο (videos)



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved