ΑΠΟ Νικολακάκης – Ιωνικός 2-3

Την επαφή του με το… ρετιρέ της βαθμολογίας διατήρησε ο Ιωνικός, δραπετεύοντας με το «διπλό» (3-2) από την έδρα του ΑΠΟ Νικολάκης, σε μια αναμέτρηση που σημειώθηκε από επεισόδια στο ημίχρονο.

ΑΠΟ Νικολακάκης – Ιωνικός 2-3

Οι Νικαιώτες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με συρτό σουτ του Λαμπρινάτου, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας με τον Τερζίεφ στο 21΄.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (1-1) υπήρξε μεγάλη ένταση και συμπλοκή στα αποδυτήρια μεταξύ των παραγόντων και ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο διαιτητής Γκάμαρης μάλιστα ζήτησε την εγγύηση από τον υπεύθυνο της αστυνομικής δύναμης, ο οποίος κάλεσε μία διμοιρία ΜΑΤ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το β' ημίχρονο να ξεκινήσει με εικοσάλεπτη καθυστέρηση.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το 1-1 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, στο τελευταίο δεκάλεπτο τα γκολ έπεσαν… βροχή!
Αρχικά ο Σκαφτούρος, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 82΄, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των ποδοσφαιριστών του Νίκου Φρούσου, για να ισοφαρίσει ο Εγιουρούμ δύο λεπτά αργότερα.

Τον τελευταίο λόγο στο ματς ωστόσο είχε ο Λαμπρινάτος, ο οποίος κάνοντας του «κεφαλιού» του τρία λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον Ιωνικό.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας (66' Λαζαρίδης), Πτερούντιος, Σπυρίδης Γ., Ανδρεάδης, Τερζίεφ (79' Μοντέρο), Κωβαίος, Εγιουρούμ (88' Στάθης), Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Φρούσος): Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Κουμουλίδης, Χιώτογλου, Μωϋσιάδης, Ατματζίδης (88' Μαριόλης), Γεωργίου (56' Ιγκλι), Λαμπρινάτος, Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης, Παπαδάκος (64' Κατσάβριας).