Επιστροφή στις νίκες για Λάτσιο (video)

Επιστροφή στις νίκες για Λάτσιο (video)

Μετά τις δύο συνεχόμενές της ήττες, η Λάτσιο επικράτησε 2-1 της Σιένα επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Μεγάλη εμφάνιση από Τορίνο και νίκη με 5-1 επί της Αταλάντα. Σκόραρε ο Κονέ για Μπολόνια!

Σε οριακό σημείο βρισκόταν η Λάτσιο μετά τις τελευταίες της δύο ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα και η αναμέτρηση με τη Σιένα ήταν must win για τους «λατσιάλι». Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League κατάφερε να ανακάμψει και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Σιένα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα επικρατώντας 2-1 παίρνοντας εύκολα ττο τρίποντο. Ο Έντερσον στο 17’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, με τον Λεντέσμα από το σημείο του πέναλτι στο 38’ να κάνει το 2-0 που έδωσε ουσιαστικά και προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Πάτσι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος παρέμεινε η Νάπολι μετά την 6η αγωνιστική ούσα μαζί με τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι πήρε μεγάλη νίκη επί της Σαμπντόρια εκτός έδρας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Καβάνι στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από την οποία ήλθε και η αποβολή του Γκασταντέλο.

Τη δεύτερή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Τορίνο, η οποία έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Μπέργκαμο επικρατώντας 5-1 της Αταλάντα! Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 38’ προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0. Από εκεί και πέρα όμως, η Τορίνο έπαιξε σαν… Μπαρτσελόνα φτάνοντας σε πέντε γκολ! Ο Μπιάνκι στο 38’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε, ενώ το μεγάλο ξέσπασμα ήρθε στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης. Ο Γκάτσι στο 62’ έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους με τους Στεβάνοβιτς (66’) και Ντ’ Αμπρόσιο (73’) να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μπιάνκι στο 76’ πετυχαίνοντας το δεύτερό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Την πολύ καλή παράδοση που είχε απέναντι στην Κατάνια συνέχισε η Μπολόνια παίρνοντας την πέμπτη της νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια επί της συγκεκριμένης αντιπάλου. Αυτή τη φορά επικράτησε με 4-0 «καθαρίζοντας» από νωρίς το παιχνίδι. Ο Γκουαρέντε στο 19’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Τζιλαρντίνο στο 40’ να κάνει το 2-0. Ο Ιταλός επιθετικός στο 61’ διαμόρφωσε το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα. Η Κατάνια τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Καπουάνο στο 83' αποβλήθηκε. Στο 95' ο Παναγιώτης Κονέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Παλέρμο στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα» όπου διέλυσε 4-1 την Κιέβο. Ο Μίκολι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στο 13’ άνοιξε το σκορ. Ο Ριγκόνι στο 28’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να αναλάβει ξανά δράση ο Μίκολι δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο 59’. Ο Μπριένζα στο 62’ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Παλέρμο από το να πετύχει ακόμα δύο γκολ. Ο Τζιόρτζι στο 80’ έκανε το 3-1, με τον Μίκολι ένα λεπτό αργότερα να ολοκληρώνει το χατ-τρικ κάνοντας το τελικό 4-1.

Τέλος, η Πεσκάρα πήρε τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας 2-1 της Κάλιαρι εκτός έδρας. Ο Τερλίτσι στο 50’ άνοιξε το σκορ για τα «δελφίνια» με τους γηπεδούχους λίγο αργότερα να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ροσετίνι (54’). Ο Βάις στο 76’ έκανε το 2-0 «καθαρίζοντας» για την ομάδα του, με τον Πινίγια στο 82’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα μειώνοντας σε 2-1. 

Επιστροφή στις νίκες για Λάτσιο (video)



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved