Εντάσεις και παράπονα στον αγώνα Εργοτέλης – Βόλος

Εντάσεις και παράπονα στον αγώνα Εργοτέλης – Βόλος

Τη νίκη 3–2 πήρε ο Βόλος κόντρα στον Εργοτέλη, στον εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Σε έναν δυνατό αγώνα με πολλά γκολ αλλά και εντάσεις ο Βόλος πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ στο 3', μετά από κόρνερ της Γιοβάνοβιτς και σε συνδυασμό με την αδρανή απόκρουση της Αποστολάκη, η Μαλλισιώρα έκανε το 1-0. Ωστόσο, στο 15' ήρθε η... απάντηση από τις γηπεδούχες με την κεφαλιά της Κυδωνάκη Β., ενώ στο 42' η Οικονόμου έκανε το 2-1. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44' η Κυδωνάκη «χτυπώντας» για δεύτερη φορά στον αγώνα έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 2-2.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 90', η Οικονόμου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αποστολάκη διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας του Βόλου.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Ζαφείρης Λατσούδης λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού δήλωσε στο Onsports: «Το παιχνίδι ανάμεσα στο Εργοτέλη και τον Βόλο ήταν ένα παιχνίδι ντροπής για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Κάποιοι πρέπει να νιώθουν τύψεις γιατί πρέπει να σέβονται και να εκτιμούν κάποιους ανθρώπους και πάνω από όλα να μιλούν Ελληνικά. Αυτό που είδα σήμερα στον αγώνα ήταν μεγάλη ντροπή. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όλα κυλούσαν ομαλά ωστόσο μετά το λάθος του β' παρατηρητή στο 90' να μην δώσει φάουλ και απλά να συνεχίσει τη φάση άλλαξε το... κλίμα στον αγώνα. Πρέπει να μάθουμε να μιλάμε Ελληνικά. Ο Εργοτέλης μιλάει και θα συνεχίσει να μιλάει Ελληνικά. Η προπονήτρια του Βόλου άρχισε να βρίζει και να κάνει απρεπείς χειρονομίες με αποτέλεσμα να προκληθούν εντάσεις. Είναι μεγάλη ντροπή».

Η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος του Βόλου τόνισε στο Onsports: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Εμείς σαν Βόλος έχουμε παράπονα από την διαιτησία, τον κόσμο του Εργοτέλη καθώς και από την φιλοξενία τους».

Τέλος, η προπονήτρια του Βόλου Σουζάνα Στανόγιεβιτς μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόνισε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Φεύγουμε από την Κρήτη χαρούμενες, αφού πήραμε τους 3 βαθμούς που θέλαμε. Η διαιτησία του αγώνα ήταν απαράδεχτη καθώς και οι φιλοξενία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής, οι παίκτριες καθώς και οι φίλαθλοι μας έβριζαν και έχουμε στοιχεία γι αυτό καθώς υπάρχει κάμερα που κατέγραφε τον αγώνα. Έχω οδηγήσει την ομάδα μου πολύ ψηλά και θα συνεχίζω να το κάνω με κάθε αξιοπρέπεια. Στο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη ζητήσαμε αλλαγή ώρας λόγω έλλειψης των μεταφορικών και εκείνοι δεν το δέχτηκαν. Βρισκόμασταν στην Κρήτη από νωρίς πρωί και εκείνοι ενώ είχαν γήπεδο δεν μας διευκόλυναν προκειμένου να διεξαχθεί πιο νωρίς ο αγώνας. Είμαστε μια ομάδα με αξία και δεν πρόκειται να την χάσουμε».


ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Αποστολάκη, Σημαιάκη, Σηφάκη (55' Χούμα), Ξέρα, Κυδωνάκη Μ., Σημεωνίδη, Νικηταρά (70' Τριβιζάκη Γ.), Αραβιάκη, Κυδωνάκη Β., Τριβιζάκη Ε., Αγγελάκη (50' Στριλιγκά).

ΒΟΛΟΣ 2004: Κανιάκα, Γουγούση, Ζήγρα, Οικονόμου, Γκαλ, Γάτσιου (80' Γκλοτζά), Στραΐκοβιτς, Τσιρδάνη, Δημητρίου, Γιοβάνοβιτς, Μαλλισιώρα.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved