Προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα η Ρόδος

Προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα η Ρόδος

Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα του Σταυρό Καλυθιών Ρόδο ύστερα από τη διετή συμμετοχή του στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Σταυρού Καλυθιών, Νίκος Κιόττου μιλώντας στο Οnsports έκφρασε την πικρία του καθώς και την απογοήτευση για την αντιμετώπιση που έχει ο Σταυρός από αρκετές ομάδες της κατηγορίας λέγοντας: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από αρκετές ομάδες του ομίλου μας. Εδώ και δύο χρόνια που βρισκόμαστε στην κατηγορία, οι ομάδες δεν θέλουν να ταξιδεύουν στην Ρόδο λόγω εξόδων κάνοντας μας να νιώθουμε... παράσιτα», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα στείλουμε επίσημο έγγραφο στην ΕΠΟ προκειμένου να μας επιτρέψει να συμμετάσχουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα καθώς όντας Ελληνική ομάδα πρέπει να έχουμε την έγκρισή τους. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε το... ελεύθερο σε κάποια άλλη αθηναϊκή ομάδα να λάβει μέρος στην όμιλο κάνοντας τη χάρη στις υπόλοιπες ομάδες να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα προκειμένου να μην χρειάζεται να ξοδεύουν τόσα χρήματα για να έρθουν μέχρι τη Ρόδο».

Αναλυτικά τα όσα έγραψαν οι ιθύνοντες στο blog της ομάδας:

«ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Βλέποντας να ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές για το γυναικείο ποδόσφαιρο και οι παράγοντες ,ευτυχώς ,όχι όλων των ομάδων να έχουν την ομάδα μας ως παράσιτο που δεν πρέπει να συμμετέχει στα αθηναϊκά πρωταθλήματα .Πιο συγκεκριμένα πριν 2 χρόνια ενώ η ομάδα μας πήρε πρωτάθλημα και έπρεπε να αγωνίζεται στην Α' κατηγορία ,κάποιες ομάδες έθεσαν βέτο ότι θα αποχωρούσαν από το πρωτάθλημα και έτσι μας ένταξαν στην Β' κατηγορία ,εκεί δηλαδή που παίζαμε. Η ομάδα πήρε πρωτάθλημα και έμεινε στην ίδια κατηγορία. Την επόμενη περίοδο παραιτήθηκε ομάδα λόγω της συμμετοχής μας. Ας μην πουν μερικοί ότι συμμετέχει και ομάδα της Κρήτης γιατί εκεί τα έξοδα από Πειραιά προς Κρήτη είναι το άτομο 19 ευρώ ,ενώ για Ρόδο στην καλύτερη περίπτωση είναι 60 ευρώ. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε απογοητευτεί και ενώ όλα τα σωματεία προσπαθούν να αυξήσουν το δυναμικό της ομάδας τους ενώ εμείς προσπαθούμε να βρούμε χρήματα για τις μετακινήσεις μας ,αυτό δεν είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ; Ως σωματείο με 20 χρόνια αγωνιστικά ,αποφασίσαμε εντός των προσεχών ημερών θα κάνουμε αίτημα στην ΕΠΟ για να μας δώσει άδεια να συμμετάσχουμε στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για να αδειάσουμε την θέση για κάποια άλλη ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Για τις κατηγορίες εναντίον των διαιτητών θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενη δημοσίευση».



Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved