Σταμάτησε στα… εννιά η Δράμα (photos)

Τη νίκη 9-2 πήραν οι Αμαζόνες Δράμας κόντρα στον Φιλυριακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Σταμάτησε στα… εννιά η Δράμα (photos)

Οι γηπεδούχες άνοιξαν από... νωρίς το σκορ με την Μάινου στο 5', ενώ η απάντηση από τις φιλοξενούμενες ήρθε δύο λεπτά αργότερα (7') με την Χατζήογλου η οποία με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 9' η Παπαδοπούλου Τ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βασιλείου, ενώ στο 17' η Παπαδοπούλου Τ. με πλασέ έκανε το 3-1. Στο 21' η Μιχαλακίδου με κεφαλιά έκανε το 4-1 και στο 25' η Παπαδοπούλου Τ. σκοράροντας για δεύτερη φορά στον αγώνα έκανε το 5-1.

Στο 31' η Μιχαηλίδου με προβολή σκόραρε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα της Δράμας, ενώ στο 35' η Μάινου με σουτ μείωσε σε 6-2.

Στην επανάληψη, η Φωτιάδου σκόραρε δύο γκολ στο 47' και το 68', ενώ το τελικό 9-2 διαμόρφωσε η Παπαδοπούλου Ν. στο 83'.

Ο βοηθός προπονητή της Δράμας, Γιάννης Γρηγοριάδης, λίγο μετά τον αγώνα τόνισε: «Είχαμε την απόλυτη κυριαρχία, στον αγώνα, ήμασταν αποτελεσματικοί και φτάσαμε δίκαια στη νίκη, ενώ ο αντίπαλος από την άλλη δε μας απείλησε».

ΔΡΑΜΑ: Οπρέα, Μοσχοπούλου, Δραγκίνη, Κατερίνη (46΄ Μπεζυρτζή), Μιχαηλίδου (68΄ Καστίδου), Χατζήογλου, Φωτιάδου, Παπαδοπούλου Ν., Παπαδοπούλου Τ. (57΄ Ηλιάδου), Παπαδοπούλου Δ., Κοτσάκη

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ: Βασιλείου, Κάτι, Ζίκου, Καρατζά, Λάπα, Τορλαχίοδυ, Πέικου, Ψιλοφίτη, Λιπίτσκα, Μάινου, Μπασούρη.