Τσίρκοβιτς: «Φεύγω το Μάη, να αναλάβει ο Βαζάκας»

Τσίρκοβιτς: «Φεύγω το Μάη, να αναλάβει ο Βαζάκας»

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Μίκι Τσίρκοβιτς, μίλησε σε τοπικό μέσο το βράδυ της Δευτέρας (19/3), τονίζοντας πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν και πως θεωρεί κατάλληλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο Σέρβος προπονητής με δηλώσεις του στο TV10, δήλωσε πως θεωρεί δύσκολη την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά προσπαθούν για τη δεύτερη, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει την άνοδο…

«Εμείς είμαστε ρεαλιστές. Θέλουμε σε κάθε αγώνα τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν φτάνει για την 1η θέση, αφού θα πρέπει η Κασσιόπη να κάνει δυο λάθη. Επειδή έχω άποψη για την ομάδα της Κέρκυρας το θεωρώ αυτό εξαιρετικά δύσκολο, αλλά την προσπάθεια μας θα την κάνουμε. Πάμε αγώνα με αγώνα, ενώ δεν το κρύβουμε ότι η 2η θέση είναι στόχος, αφού με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποκλείεται να χαρίσει την άνοδο».

Για τα κακώς κείμενα στην ομάδα ο έμπειρος κόοτς ανέφερε: «Στους δυο μήνες που είμαι στην ομάδα έχω καταλάβει ότι κάποια παιδιά έχουν πρόβλημα επαγγελματικής νοοτροπίας. Αυτό έχει εξήγηση, αφού με όσα έγιναν στην ομάδα ορισμένοι δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στην αλλαγή από Πετρωτό σε ΑΟΤ. Αυτό όμως είναι κάτι που μέχρι τον Μάιο θα παλέψω για να το δουλέψω».

Για τα στοιχεία που θεωρεί θετικά στο σύλλογο των Τρικάλων, ο Τσίρκοβιτς στάθηκε στους εξαιρετικούς του συνεργάτες, στην καλή διοίκηση, αλλά και στους παίκτες που τιμούν τη φανέλα :

«Ένα θετικό είναι ότι για παράδειγμα σήμερα σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς ο πρόεδρος Χρήστος Ζαχόπουλος προχώρησε σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ενώ θεωρώ πολύ καλό ότι πολλά ταλαντούχα παιδιά είναι από τα Τρίκαλα. Ο Πολυζόπουλος, ο Δημήτρης Τεντολούρης, ο Παπαγιαννόπουλος και άλλα παιδιά. Πιστεύω πολύ στον Αποστόλη Τεντολούρη, ενώ οι έμπειροι Γούτσιος και Πολύζος ξέρουν να σηκώνουν το βάρος της φανέλας. Ενώ ο Κώστας Ζαφείρης είναι μια… πολυτέλεια για ομάδα Δ’ Εθνικής. Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Τζώρζης είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης, ακούραστος. Ο γυμναστής ο Παναγιώτης Γάλλος πολύ καλός στην δουλειά του, ενώ ο φροντιστής μας ο Φίλιππος Παυλής είναι η ψυχή της ομάδας, που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τους παίκτες και αυτό μην νομίζεται ότι γίνεται σε πολλές ομάδες».

Αναφορικά με το πώς θα πρέπει να πορευθεί η ομάδα από δω και πέρα, ο τεχνικός των Τρικάλων τόνισε πως θεωρεί απαραίτητη την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Γιώργο Βαζάκα, διότι είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει τους φιλάθλους…

«Εγώ θεωρώ ότι το βασικό είναι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, ώστε να φτάσει ψηλά εκεί που αξίζει να είναι. Πάνω σ’ αυτό θα έλεγα ότι θα πρέπει να έρθει ως προπονητής ο Γιώργος Βαζάκας. Είναι από τους πιο ικανούς προπονητές, αλλά έχει και κάτι το σημαντικό, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους και μπορεί να ενώσει γύρω από την ομάδα και τους στόχους. Εγώ τόσο τον κ. Βαζάκα όσο και τον κ. Παντελίδη τους σέβομαι πολύ ως προπονητές».

Αντίθετα για το δικό του μέλλον στον πάγκο της ομάδας, ανέφερε πως οικογενειακοί λόγοι θα τον αναγκάσουν να φύγει από τα Τρίκαλα τη νέα σεζόν:

«Έχω δώσει το λόγο μου ότι ως το τέλος της περιόδου θα είμαι στον πάγκο της ομάδας. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να συνεχίσω, αφού θα πρέπει να βρεθώ κοντά στην οικογένεια μου που είναι στην Πάτρα. Θεωρώ πάντως μεγάλη μου τιμή που δούλεψα στα Τρίκαλα. Και πιστεύω ότι το μέλλον ανήκει στην ομάδα, μέσα από δουλειά και υπομονή. Κα αυτό ισχύει και για τον αγώνα με την Ομόνοια Πέτρας, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Ο αντίπαλος θα παίξει χωρίς άγχος και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε».



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved