Αιχμές Τσίρκοβιτς για τα παρακάλια συναδέλφων του

Αιχμές Τσίρκοβιτς για τα παρακάλια συναδέλφων του

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με το Νυδρί ο τεχνικός των Τρικάλων, Μίκι Τσίρκοβιτς, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο άφησε αιχμές για συνάδελφο που… θέλει να του «φάει» τη θέση.

Ο έμπειρος τεχνικός των Τρικάλων έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τον τρόπο που έπαιξε και τη νοοτροπία της, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και τη συνολική προσπάθεια… 

«Από την πλευρά μου θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, καθώς η νίκη είναι αποκλειστικά δική τους. Θα ήθελα όμως να δώσω συγχαρητήρια και στο Νυδρί, μία πεντακάθαρη ομάδα, που ήθελε να παίξει μπάλα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε το ρυθμό και μας κλείσανε καλά, αλλά έχω μείνει σε ένα βαθμό ικανοποιημένος. Τα Τρίκαλα πρέπει να κερδίζουν πιο εύκολα τα παιχνίδια. Κατ' αρχήν θέλω τη νίκη να την αφιερώσω τη νίκη σε όσους αγαπάνε τα Τρίκαλα και να ζητήσω συγνώμη από όσους στενοχωρηθήκανε.

Ο κ.Τσίρκοβιτς τόνισε πως είναι τιμή του που βρίσκεται στον πάγκο των Τρικάλων σε πείσμα αρκετών που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του…

«Θα ήθελα να πω συγνώμη στους συναδέλφους που βγαίνουν στα ράδια και παρακαλάνε να έρθουν στα Τρίκαλα, διότι τους στενοχώρησα που σήμερα δεν έφυγε ο Τσίρκοβιτς. Για μένα είναι τιμή που είμαι στα Τρίκαλα προπονητής σε σχέση με άλλους προπονητές που παρακαλάνε να έρθουν. Η καρέκλα των Τρικάλων είναι πρόκληση για πολλούς, εγώ αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ και τιμάω αυτό που κάνω.

Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα, ότι πρέπει να στηριχτούν αυτά τα παιδιά, γιατί είναι Τρικαλινά και έχουν και ταλέντο. Φωνές σαν και αυτές που ακούστηκαν από κάποιους στο πρώτο ημίχρονο, παίξτε μπάλα και άλλες βρισιές δε βοηθάνε πουθενά. Τα παιδιά έχουν φιλότιμο και ταλέντο, έχουν πίεση καθώς  παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται στήριξη. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια, γυρίσαμε ένα παιχνίδι. Την Κυριακή πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι η Κασσιώπη είναι πρώτη. Εμείς είμαστε Τρίκαλα, μία ομάδα με προσωπικότητα και θα πάμε να κυνηγήσουμε τη νίκη. Αν το καταφέρουμε έχουμε ακόμη μαθηματικές ελπίδες να πάρουμε την πρωτιά. Και πάλι συγχαρητήρια στο συνάδελφο και στα παιδιά.

Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε πως έχει εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο της ομάδας και πως δεν τον αγχώνουν όσα ακούγονται από συναδέλφους του περί αντικατάστασής του…

«Εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι. Έχω μία αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος και προπονητής και όπως είπα το κουμάντο τη στιγμή αυτή το κάνει ο κ. Ζαχόπουλος. Έχω μία άψογη συνεργασία μαζί του και όπως είπα είναι κρίμα για κάποιους ανθρώπους που δήθεν έχουν προσωπικότητα, να διαφημίζουν τον εαυτό τους και να παρακαλάνε να έρθουν στα Τρίκαλα. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι προπονητής και αισθάνομαι υπερήφανος».



Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved