Αίας Σαλαμίνας – Αχαρναϊκός 0-0

Αίας Σαλαμίνας – Αχαρναϊκός 0-0

Μπορεί το σκορ της αναμέτρησης του Αίαντα Σαλαμίνας και του Αχαρναϊκού να έμεινε στο μηδέν, ωστόσο το ματς τα είχε… όλα, αφού χαρακτηρίστηκε από ακυρωθέν γκολ, διαμαρτυρίες, δοκάρι και αποβολή παίκτη.

Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αίας Σαλαμίνας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Μαγγίνα, ενώ τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την είχαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 70’ ο Στούπης σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 84’ ο Μυρίλλας πέτυχε γκολ το οποίο, όμως, ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα (85’) ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Αίαντα με 10 παίκτες.

Ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας τον διατήρησε στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μότος, Σιέρρας, Χατζηγιαννάκος, Κωνσταντινίδης, Μαριόλης, Μυρίλλας, Αντωνίου (80' Μαντζιούρας), Ανδριανόπουλος, Μερμύγκης (85' Φατόλιας (88' λ. τρ. Παπακωνσταντίνου)), Σιδέρης, Στούπης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μάναλης, Μαγγίνας, Μπίρης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Νταβαρίνος, Ζούμας (55' Φελέκης), Δημάκης, Λαναράς.



Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή