Αγρότης Λιανοκλαδίου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

Αγρότης Λιανοκλαδίου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε στο Λιανοκλάδι τον Αγρότη με 2-1 με γκολ του Κλαζόγλου στο 88΄ για την 16η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ' εθνικής.

Ο συνήθης ύποπτος Μπουντούρης έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 65', αλλά ο Νάσιος με γκολ σπάνιας ομορφιάς στο 81' ισοφάρισε… Η ανέλπιστη νίκη για την Καρδίτσα στο 88΄ με κεφαλιά του Κλαζόγλου…

Ο κόσμος ωστόσο έδωσε βροντερό παρών τόσο από πλευράς γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων αφού πάνω από 100 οπαδοί της Καρδίτσας έδωσαν δυναμικό παρών με συνθήματα και πανό δημιουργώντας μια ωραία εικόνα στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου.

Λιγοστές οι φάσεις στο πρώτο μέρος χωρίς ωστόσο την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Αγρότη να μην μπορεί να διασπάσει εύκολα την αντίπαλη άμυνα και να μην δημιουργεί καλές στιγμές μπροστά στην εστία της Αναγέννησης. Πρώτη καλή στιγμή στο 13΄ όταν ο Χατζηρίζος θα εκτελέσει το κόρνερ και δύσκολα θα διώξει ο Τσάμης, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μπουντούρης θα βγάλει εκπληκτική μπαλιά για τον Φαλάγγα ο οποίος θα βγει σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά ο Τσάμης θα αποκρούσει το πλασέ του.

Το σουτ του Αθανασιάδη έπειτα από φάση διαρκείας και κερδίζοντας πολλές κόντρες στο 35' θα περάσει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηρίζος θα επιχειρήσει να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Τσάμη να διώχνει σε κόρνερ.
Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Χατζηρίζος μέσα από την περιοχή λίγο έλειψε να βάλει ένα εκπληκτικό γκολ με απευθείας βολέ με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη τα προβλήματα του Αγρότη,χτύπησαν και πάλι. Στο 55' ο κορυφαίος μέχρι εκείνο το σημείο, Τσάμης, θα τραυματιστεί και ο Ζαχαρόπουλος θα αναγκαστεί να αλλάξει την ομάδα, αφού πέρασε στη θέση του ο Αλεξανδρής και ταυτόχρονα στη θέση του Σκαρλάτου ο Μαδούρας καθώς ο Τσάμης πιάνεται ως μικρός…

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προηγήθηκε στο 65' όταν ο Αλεξανδρής έκανε λάθος υπολογισμό ο Αθανασιάδη γύρισε με το κεφάλι και στο δεύτερο δοκάρι ο Μπουντούρης έκανε με σουτ το 0-1 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Χατζηρίζος θα απειλήσει με απευθείας φάουλ με τον Αλεξανδρή δύσκολα να διώχνει σε κόρνερ.
Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε στο 73' όταν εκτός φάσης ο Αναστασίου θα χτυπήσει τον Μπουγιώτα με το διαιτητή να βγάζει κίτρινη κάρτα αντί ης κόκκινης παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 79' ο Μπομπότας θα εκτελέσει το φάουλ και η μπάλα αφού βρήκε σε σώματα θα φύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι κόρνερ.
Η ισοφάριση θα έρθει στο 81' όταν από βαθειά μπαλιά σε αντεπίθεση ο Κουτσούκος θα βρει τον Νάσιο που θα πάρει τη μπάλα με κοντρόλ και με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα κάνει με εντυπωσιακό τρόπο το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη αφού ο Μπουντούρης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κλαζόγλου θα πιάσει την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-2.

ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Τσάμης(55΄ λτ Μαδούρας), Τζουάνας, Καββαδίας, Σπυριδάκης, Σκαρλάτος(55΄ Αλεξανδρής), Γουργιώτης(69΄ Νάσιος), Κουτσουκος, Στυλιανός, Μπουγιώτας, Μπομπότας, Ζήσιμος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Σάκης Θεοδοσιάδης) Αναστασίου, Φωτιάδης, Φαλάγγας, Κλαζόγλου, Πέτρου, Κουρκούλιας, Βράκας(90΄ Ζάρρας), Δημόπουλος(83΄ Ντόβας), Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Αθανασιάδης.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved