Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 0-2 (Κ20)

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 0-2 (Κ20)

Με το «διπλό» έφυγε από την Τρίπολη η ομάδα Κ20 του Εργοτέλη, καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα, για την 23η αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένος, με λιγοστές, φάσεις, ενώ οι Αρκάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Μπακασέτα, που έμεινε εκτός αποστολής από την πρώτη ομάδα, και Ντινιωτάκη. Ηομάδα της Κρήτης απειλούσε κυρίως με στημένες φάσεις από τα πλάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να απειλήσει. Στο 51’ ο Κούτρης σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λαδά. Στο 54’ ο Κοζωρόνης με κάθετη πάσα έθεσε τον Κούτρη σε θέση βολής από τα αριστερά, εντός μεγάλης περιοχής, αλλά ο Λαδάς την τελευταία στιγμή απέσπασε την μπάλα από τον νεαρό επιθετικό και μάζεψε την μπάλα. Στο 59’ ύστερα από λάθος του Σβίγγου εκτός μεγάλης περιοχής, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την μπάλα και στην συνέχεια ο Κούτρης εντός μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας τον Λαδά να διώξει την μπάλα με τα πόδια ωστόσο ο επερχόμενος Άλα Άλμπι με κεφαλιά έκανε το 0-1, προλαβαίνοντας τους αμυντικούς της αρκαδικής ομάδας.

Στη συνέχεια ο Αστέρας πίεσε τους φιλοξενούμενους, με πιο χαρακτηριστική την φάση του 89’όταν ο Βαλκάνος από τα αριστερά εκτέλεσε κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Γιώτσα έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ωστόσο ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Αστέρα, το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι  όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισαν φάουλ από τα αριστερά κοντά στην μικρή περιοχή. Ύστερα από σύγχυση που προκλήθηκε στην μικρή περιοχή, με τον Λαδά και τους αμυντικούς του Αστέρα να αποσοβούν δύο φορές το γκολ, ο  Άλα Άλμπι με κοντινό σουτ εντός μικρής περιοχής έκανε το 0-2.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο αδερφός του Δημήτρης Μποροβήλος, ο εκ των μεγαλομετόχων της αρκαδικής ομάδας Γιάννης Καϋμενάκης, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Σάκης Τσιώλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Λαδάς, Σβίγγος (63' Δ. Στασινόπουλος), Λυμπέρης (84' Γιώτσας), Τσέζαρεκ, Παπαδημητρίου, Λούβρης (73' Τογρού), Βαλκάνος, Τσουμάγκας, Ντινιωτάκης, Μπακασέτας, Σαραντόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χατζηδάκης, Γιαλυτάκης, Πρωτογεράκης, Καρβουνιάρης, Κανδυλάκης, Κοζωρόνης, Άλμπι, Δήμος (76' Φοβάκης), Δωματάς, Κούρτι, Κούτρης (85' Λίπι).



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved