Στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο ο Μαγνησιακός

Στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο ο Μαγνησιακός

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Μαγνησιακού έκανε γνωστή τη στήριξη του προγράμματος για την προβολή και την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιήσει η ΕΠΟ, μετά την έγκριση της UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαγνησιακού:

«Πρόγραμμα προβολής και ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, που προωθεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τελεί υπό την έγκριση της ΟΥΕΦΑ, προτίθεται να διοργανώσει ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με ομάδα κοριτσιών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να δώσει τη δυνατότητα σε κοπέλες της περιοχής μας να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου από κοντά, είτε παίρνοντας ενεργό μέρος με τη συμμετοχή τους, είτε να το παρακολουθήσουν ως θεατές.

Ο ανωτέρω αγώνας θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 4-1-2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 και εκτός των άλλων τοπικών φορέων (Δήμος, Μητρόπολη, Ε.Π.Σ.Θ., Β΄θμια Εκπ-ση) το πρόγραμμα προβολής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου υποστηρίζει με θέρμη η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός Κώστας προσωπικά, ο οποίος μάλιστα θα ενισχύσει και αγωνιστικά την ομάδα των κοριτσιών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συνεπικουρούμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοπάνα Αργύρη καθώς και από άλλα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατόπιν τούτου θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και να διαπιστώσει ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εξίσου όμορφο με το αντρικό, στους γονείς να ξεπεράσουν το ταμπού ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρική υπόθεση και τέλος στα κορίτσια της περιοχής μας ν΄αγκαλιάσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και να το γνωρίσουν από κοντά.
Παράλληλα καλούμε τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας να προβάλουν με κάθε δυνατό μέσο την παραπάνω εκδήλωση προκειμένου να συμβάλουν στην προβολή και προώθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην περιοχή μας

Συνημμένα σας παραθέτουμε αντίγραφο σχετικού εγγράφου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο οποίο αναφέρονται λεπτομερειακά ο σκοπός και οι στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν με τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού παιχνιδιού.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα συνδράμετε με τον τρόπο σας στην επίτευξη των στόχων του συγκεκριμένου προγράμματος.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Α.Σ.Β. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ»



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved