Πετρίδης: «Συνάντησα ανυπαρξία»
SHARE

Πετρίδης: «Συνάντησα ανυπαρξία»

Ο Πέτρος Πετρίδης με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πετρίδη στην εφημερίδα «Metrosport»

-Κατ’ αρχάς, Πέτρο πως βρέθηκες τελικά στην ΠΑΕ;

«Όταν πήγα στην ΠΑΕ συνάντησα ανυπαρξία. Επί μικρό χρονικό διάστημα ήμουν εκεί, περίπου στους τρεις μήνες, αλλά είχε παραιτηθεί αμέσως η άτυπη διοίκηση, που είχε δημιουργηθεί για το δικαστικό αγώνα. Μετά προέκυψε η διοίκηση Πρωτοδικείου με Αρταβάνη και έμεινα δίπλα στον Κώστα Κεφαλά. Στην πορεία, έγινε η κίνηση Μορφιάδη, στην οποία συμμετείχα λόγω του ότι υπήρχε άρνηση από την πλευρά του Ρέμου να δοθούν οι μετοχές στον Παντελή. Ο Ηρακλής χρειαζόταν διοίκηση. Επιτακτικά. Όποια πόρτα κι αν χτυπούσα, μου έλεγαν, ότι ακόμη διοίκησε δεν έχετε. Τελικά, όμως ο Ρέμος προτίμησε να δώσει στον Ανδρέα Παντελή τις μετοχές. Δεν είχα βέβαια ποτέ θεσμικό ρόλο την ΠΑΕ. Γνώρισα όμως τον Παντελή, που ήταν ολομόναχος. Έτσι, έμεινα για να τον στηρίξω, τονίζοντας του ότι η επιτυχία η δική του, θα είναι επιτυχία όλου του Ηρακλή. Ουσιαστικά, είχε μία διοίκηση, που αποτελούνταν από τον Ανδρέα, τον Παντελή και από τον Ανδρέα Παντελή. Από τις πρώτες κουβέντες, που κάναμε, μου είχε πει πώς θα κινηθεί δικαστικά και μου είχε πει, ότι αν κερδίζαμε το Διαιτητικό, η ομάδα θα έπαιρνε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Έτσι, κάθισα να τον βοηθήσω. Βέβαια, αυτό δεν έγινε ποτέ από την πλευρά του…».

-Ο κόσμος πιστεύει ότι η απόφαση των υποβιβασμών ήταν ξεκάθαρα μία πολιτική απόφαση. Συμφωνείς;

«Δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Εκείνο το διάστημα το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε. Εγώ δεν πιστεύω, ότι ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ για τα όσα έγιναν στον Ηρακλή. Η απόφαση αυτή είναι ευθύνη μέσα από την ομάδα… Πρέπει να προσέξουμε τα φίδια, που κουβαλάμε στον κόρφο μας και μετά να ρίχνουμε ευθύνες αλλού…».

-Σε ποιους αναφέρεσαι;

«Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Τους περισσότερους τους γνωρίζει ο κόσμος…».

-Ναι, αλλά πρέπει να πεις… Είναι σοβαρό αυτό.

«Μιλάω για ορισμένους μόνο. Μην παρεξηγηθώ. Όχι για όλους. Δεν θέλω να λέω υπερβολές. Δεν μπορώ να μπω όμως σε ονοματολογία».

-Ο Πιλάβιος; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν φέρει ευθύνη για την κατάσταση του Ηρακλή;

«Σέβομαι θεσμικά τον ρόλο του, ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Προσωπικά του φέρθηκα έντιμα. Αυτά που του είπα κατ’ ιδίαν, του τα καταλόγισα και δημόσια. Σέβομαι την πίκρα που έχει, επικαλούμενος το πανό των φιλάθλων του Ηρακλή, αλλά ας μη ξεχνάει ότι η επιλεκτική αδικία οδηγεί πολλές φορές αρκετό κόσμο και σε ακραίες αντιδράσεις. Δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό. Δεν έχουν σχέση τα παιδιά με τις αμαρτίες των γονιών τους. Ωστόσο, οι φίλαθλοι του Ηρακλή συμπεριφέρθηκαν έτσι, γιατί θεωρούν την ομάδα τους αδικημένη. Γιατί είχαν υποστεί την υπέρτατη αδικία».

-Είσαι στην πολιτική. Γιατί δεν βοήθησαν οι… πολιτικοί της Βόρειας Ελλάδας;

«Επειδή ο Ηρακλής δεν απευθύνθηκε σωστά απέναντι τους και γενικά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε σύμπνοια των διοικήσεων, έτσι ώστε να απευθυνθούν σε κάποιον. Υπήρχε διοικητική ανεπάρκεια. Εκτός από τους Καράογλου και Βούγια, που δεν χρειάζεται να τους πούμε ευχαριστώ, γιατί είναι Ηρακλειδείς, όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν ένα ιδιαίτερο κάλεσμα, μία ιδιαίτερη προσέγγιση για να ήταν κοντά».

-Τι εννοείς ιδιαίτερο κάλεσμα; Από μόνοι τους γιατί δεν ασχολήθηκαν; Ήξεραν το πρόβλημα…

«Πέρσι ήταν και προεκλογική χρονιά, μην το ξεχνάτε. Τότε όλοι ήταν μαζεμένοι. Φέτος, όχι. Ποιους τους κάλεσε όμως σοβαρά εξάλλου; Το τι έπρεπε να κάνει ο καθένας από μόνος του, το ξέρει ο καθένας από μόνος του. Για την ιστορία της επιτροπής της βουλής, που πήγε ο Πιλάβιος και έβγαλε το χαρτί του ΙΚΑ, πιστεύω ότι η ΕΠΟ επέλεξε ο Ηρακλής να είναι το μοναδικό θύμα. Ήταν το εύκολο θύμα. Εκεί αναφέρομαι και στην επιλεκτική αδικία. Σε αυτό το κομμάτι. Από μέρους του κ. Κουρίδη αναφέρθηκε ξεκάθαρα ότι κι άλλες ομάδες έχουν πρόβλημα και ήδη βλέπουμε να βγαίνουν στη φόρα τα προβλήματα αυτών των ομάδων. Δεν ήταν μόνο ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής ήταν το εύκολο θύμα, γιατί είχε ισχνή διοικητική παρουσία… Το μοναδικό δυναμικό κομμάτι του είναι ο λαός. Οι οπαδοί του και οι φίλαθλοι του. Μόνο αυτοί λειτούργησαν έτσι όπως έπρεπε. Το μοναδικό κομμάτι…Δεν το λέω για λαϊκισμό. Είναι η αλήθεια. Και πολλές φορές ο λαός αυτός έκανε και υπερβάσεις. Μάλιστα, πολλά παιδιά το έχουν ήδη πληρώσει. Δικαστήρια, αδικαιολόγητες συλλήψεις, ταλαιπωρία. Δεν είναι λίγο πράγμα. Δεν είναι μικρή υπόθεση. Είναι μεγάλη υπέρβαση για κάθε άνθρωπο».

-Το θέμα είναι πως ευνοήθηκαν ξεκάθαρα κάποιοι από αυτή την υπόθεση, έτσι; Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε;

«Τι εννοείς; Για τον Αστέρα; Καραμπινάτη ιστορία. Τα οικονομικά συμφέροντα είναι μεγάλα. Είναι τεράστια. Το ξέρει όλος ο κόσμος. Το δίκαιο δεν παύει να είναι με το μέρος του Ηρακλή. Δυστυχώς, μετατοπίστηκε. Δεν υπήρχε παρέμβαση από την πλευρά της Πολιτείας. Δεν μπορούσε να υπάρχει, για να βρει το δίκαιο του ο Ηρακλής. Εκεί πρέπει να βρεθούν ασφαλιστικές δικλείδες, έτσι ώστε στο μέλλον σε παρόμοιες καταστάσεις, οι Σύλλογοι να μην υπόκεινται σε επιλεκτικές αδικίες».

-Έγιναν όμως σημεία και τέρατα για να υποβιβαστεί ο Ηρακλής…

«Η ίδια κατάσταση υπήρχε και πέρσι. Μόνο ο Ηρακλής είχε προβλήματα; Άλλες ομάδες δεν είχαν και πέρσι προβλήματα; Πάντως, σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να πούμε και αν δεν κάνω λάθος ότι είχε ζητηθεί, να αλλάξει η διοίκηση Τάκη. Κι αυτό ήταν ωμή παρέμβαση της ΕΠΟ στο σύλλογο μας, ενώ το τι θα κάνει ο σύλλογος είναι καθαρά θέμα μεγαλομετόχου και μετά Ερασιτέχνη, που έχει το 10%. Είναι βέβαια και θέμα στρατηγικής του Συλλόγου. Στον Ηρακλή, δυστυχώς, όμως δεν υπήρχε ενιαία στρατηγική».

-Ήσουν αισιόδοξος πριν από το Διαιτητικό. Ήσουν σίγουρος. Δικαιώθηκες, αλλά η συνέχεια ήταν πικρή. Που το αποδίδεις; Τι συνέβη;

«Ήταν τεράστια υπόθεση που κερδίσαμε το Διαιτητικό. Είχα πει τον Παντελή να πάρει τον Πιλάβιο τηλέφωνο, γιατί πάλι θα πέφταμε στα χέρια του. Όλοι πανηγύριζαν τότε, κι εγώ το θεωρούσα αδύνατο να ανατραπεί αυτό το πράγμα, όμως τελικά όλα είναι δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου επικρατούν τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Εγώ μιλούσα τότε με συμβούλους της ΕΠΟ, όχι με τον Πιλάβιο, επειδή θεωρούσα ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να έχει αυτήν την επικοινωνία και έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε κινήσεις και για το φάκελο της ομάδας. που ήταν και μία υπόσχεση από πλευράς Παντελή. Υπήρξε ωστόσο αδιαφορία, όμως, από μέσα από την ομάδα και δη από τον μεγαλομέτοχο. Εγώ είχα πει ότι έκανε μία διοίκηση μόνος του. Τον Κεφαλά, τον είχα πει ‘κάτσε να βοηθήσουμε’, επειδή η ομάδα είχε τεράστια προβλήματα. Όχι μόνο η πρώτη ομάδα. Έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι να βοηθάνε ότι χρειαστεί. Μπορεί να είναι αδιαφορία ή ‘και αποστολή’. Δεν μπορώ να ξέρω πίσω από το παραβάν. Ένας γνώστης του αντικειμένου, που ήταν τέτοιος ο Παντελή, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι σε καθοριστικές στιγμές. Να μην κάνει καμία κίνηση για την αδειοδότηση…».

-Τελικά, ο Παντελή έχει τις μετοχές;

«Δεν ξέρω, είχε φέρει ένα φάκελο με τις μετοχές. Δεν ξέρω… Εδώ πόσα χρόνια έκανε ο Ρέμος για να πάρει τις μετοχές. Τώρα, ο παντελή σε 2 μήνες τις πήρε;».

Δώρα Ζέμπερη: Καταγγελία - σοκ από τη μητέρα της 32χρονης εφοριακού (vid)
Δώρα Ζέμπερη: Καταγγελία - σοκ από τη μητέρα της 32χρονης εφοριακού (vid)
Τελευταία εξέλιξη μετά τον καβγά Παπαδάκη-Αντωνοπούλου:«Δήλωσε παραίτηση, δεν έγινε αποδεχτή και …»
Τελευταία εξέλιξη μετά τον καβγά Παπαδάκη-Αντωνοπούλου:«Δήλωσε παραίτηση, δεν έγινε αποδεχτή και …»
NBA: Αναστέναξαν τα καλάθια (video)!
NBA: Αναστέναξαν τα καλάθια (video)!
Παπαπέτρου: «Οι νίκες μένουν, όχι οι εμφανίσεις» (video)
Παπαπέτρου: «Οι νίκες μένουν, όχι οι εμφανίσεις» (video)

 • Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  08:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  08:45Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:30Γιανγκσού, Κίνα. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  10:30Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:45Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  12:00Rakuten Japan Open Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  13:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  13:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:004η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  14:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πολωνία - Ιταλία
  15:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A3. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz (Ζ)
  17:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E3
  17:30Outdoor Specials.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Rolex Shanghai. Τελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2018
  20:45PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  21:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι Νόβγκοροντ
  21:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2018 E20
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Drone GP 2018 E1
  22:15Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  22:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2.
 • RBAR 2018 - Magazine
  22:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Λέμγκο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  23:30Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Έιμπαρ
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  00:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:25Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  00:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Λευκορωσία - Μολδαβία
  01:20UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ντινάμο Δρέσδης
  01:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  02:15Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λουξεμβούργο - Σαν Μαρίνο
  03:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Στουτγκάρδη
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Κάλεφ
  04:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E20
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:00Σπαθοβούνι.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  05:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ-Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζ. ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Βόρεια Ιρλανδία
  05:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος B3. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντούισμπουργκ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  06:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Φινλανδία - Ελλάδα
  07:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  08:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  08:40Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία
  10:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:15Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:50Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  10:55Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  11:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  11:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  12:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  13:05SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  13:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Ανδόρα (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D1.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  14:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  14:25SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  14:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:15Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2802
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  17:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:258η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  17:30PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:005η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  18:30Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Νορβηγία - Βουλγαρία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C3.
 • Pick n' Roll
  20:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies