Πετρίδης: «Συνάντησα ανυπαρξία»
SHARE

Πετρίδης: «Συνάντησα ανυπαρξία»

Ο Πέτρος Πετρίδης με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πετρίδη στην εφημερίδα «Metrosport»

-Κατ’ αρχάς, Πέτρο πως βρέθηκες τελικά στην ΠΑΕ;

«Όταν πήγα στην ΠΑΕ συνάντησα ανυπαρξία. Επί μικρό χρονικό διάστημα ήμουν εκεί, περίπου στους τρεις μήνες, αλλά είχε παραιτηθεί αμέσως η άτυπη διοίκηση, που είχε δημιουργηθεί για το δικαστικό αγώνα. Μετά προέκυψε η διοίκηση Πρωτοδικείου με Αρταβάνη και έμεινα δίπλα στον Κώστα Κεφαλά. Στην πορεία, έγινε η κίνηση Μορφιάδη, στην οποία συμμετείχα λόγω του ότι υπήρχε άρνηση από την πλευρά του Ρέμου να δοθούν οι μετοχές στον Παντελή. Ο Ηρακλής χρειαζόταν διοίκηση. Επιτακτικά. Όποια πόρτα κι αν χτυπούσα, μου έλεγαν, ότι ακόμη διοίκησε δεν έχετε. Τελικά, όμως ο Ρέμος προτίμησε να δώσει στον Ανδρέα Παντελή τις μετοχές. Δεν είχα βέβαια ποτέ θεσμικό ρόλο την ΠΑΕ. Γνώρισα όμως τον Παντελή, που ήταν ολομόναχος. Έτσι, έμεινα για να τον στηρίξω, τονίζοντας του ότι η επιτυχία η δική του, θα είναι επιτυχία όλου του Ηρακλή. Ουσιαστικά, είχε μία διοίκηση, που αποτελούνταν από τον Ανδρέα, τον Παντελή και από τον Ανδρέα Παντελή. Από τις πρώτες κουβέντες, που κάναμε, μου είχε πει πώς θα κινηθεί δικαστικά και μου είχε πει, ότι αν κερδίζαμε το Διαιτητικό, η ομάδα θα έπαιρνε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Έτσι, κάθισα να τον βοηθήσω. Βέβαια, αυτό δεν έγινε ποτέ από την πλευρά του…».

-Ο κόσμος πιστεύει ότι η απόφαση των υποβιβασμών ήταν ξεκάθαρα μία πολιτική απόφαση. Συμφωνείς;

«Δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Εκείνο το διάστημα το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε. Εγώ δεν πιστεύω, ότι ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ για τα όσα έγιναν στον Ηρακλή. Η απόφαση αυτή είναι ευθύνη μέσα από την ομάδα… Πρέπει να προσέξουμε τα φίδια, που κουβαλάμε στον κόρφο μας και μετά να ρίχνουμε ευθύνες αλλού…».

-Σε ποιους αναφέρεσαι;

«Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Τους περισσότερους τους γνωρίζει ο κόσμος…».

-Ναι, αλλά πρέπει να πεις… Είναι σοβαρό αυτό.

«Μιλάω για ορισμένους μόνο. Μην παρεξηγηθώ. Όχι για όλους. Δεν θέλω να λέω υπερβολές. Δεν μπορώ να μπω όμως σε ονοματολογία».

-Ο Πιλάβιος; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν φέρει ευθύνη για την κατάσταση του Ηρακλή;

«Σέβομαι θεσμικά τον ρόλο του, ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Προσωπικά του φέρθηκα έντιμα. Αυτά που του είπα κατ’ ιδίαν, του τα καταλόγισα και δημόσια. Σέβομαι την πίκρα που έχει, επικαλούμενος το πανό των φιλάθλων του Ηρακλή, αλλά ας μη ξεχνάει ότι η επιλεκτική αδικία οδηγεί πολλές φορές αρκετό κόσμο και σε ακραίες αντιδράσεις. Δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό. Δεν έχουν σχέση τα παιδιά με τις αμαρτίες των γονιών τους. Ωστόσο, οι φίλαθλοι του Ηρακλή συμπεριφέρθηκαν έτσι, γιατί θεωρούν την ομάδα τους αδικημένη. Γιατί είχαν υποστεί την υπέρτατη αδικία».

-Είσαι στην πολιτική. Γιατί δεν βοήθησαν οι… πολιτικοί της Βόρειας Ελλάδας;

«Επειδή ο Ηρακλής δεν απευθύνθηκε σωστά απέναντι τους και γενικά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε σύμπνοια των διοικήσεων, έτσι ώστε να απευθυνθούν σε κάποιον. Υπήρχε διοικητική ανεπάρκεια. Εκτός από τους Καράογλου και Βούγια, που δεν χρειάζεται να τους πούμε ευχαριστώ, γιατί είναι Ηρακλειδείς, όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν ένα ιδιαίτερο κάλεσμα, μία ιδιαίτερη προσέγγιση για να ήταν κοντά».

-Τι εννοείς ιδιαίτερο κάλεσμα; Από μόνοι τους γιατί δεν ασχολήθηκαν; Ήξεραν το πρόβλημα…

«Πέρσι ήταν και προεκλογική χρονιά, μην το ξεχνάτε. Τότε όλοι ήταν μαζεμένοι. Φέτος, όχι. Ποιους τους κάλεσε όμως σοβαρά εξάλλου; Το τι έπρεπε να κάνει ο καθένας από μόνος του, το ξέρει ο καθένας από μόνος του. Για την ιστορία της επιτροπής της βουλής, που πήγε ο Πιλάβιος και έβγαλε το χαρτί του ΙΚΑ, πιστεύω ότι η ΕΠΟ επέλεξε ο Ηρακλής να είναι το μοναδικό θύμα. Ήταν το εύκολο θύμα. Εκεί αναφέρομαι και στην επιλεκτική αδικία. Σε αυτό το κομμάτι. Από μέρους του κ. Κουρίδη αναφέρθηκε ξεκάθαρα ότι κι άλλες ομάδες έχουν πρόβλημα και ήδη βλέπουμε να βγαίνουν στη φόρα τα προβλήματα αυτών των ομάδων. Δεν ήταν μόνο ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής ήταν το εύκολο θύμα, γιατί είχε ισχνή διοικητική παρουσία… Το μοναδικό δυναμικό κομμάτι του είναι ο λαός. Οι οπαδοί του και οι φίλαθλοι του. Μόνο αυτοί λειτούργησαν έτσι όπως έπρεπε. Το μοναδικό κομμάτι…Δεν το λέω για λαϊκισμό. Είναι η αλήθεια. Και πολλές φορές ο λαός αυτός έκανε και υπερβάσεις. Μάλιστα, πολλά παιδιά το έχουν ήδη πληρώσει. Δικαστήρια, αδικαιολόγητες συλλήψεις, ταλαιπωρία. Δεν είναι λίγο πράγμα. Δεν είναι μικρή υπόθεση. Είναι μεγάλη υπέρβαση για κάθε άνθρωπο».

-Το θέμα είναι πως ευνοήθηκαν ξεκάθαρα κάποιοι από αυτή την υπόθεση, έτσι; Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε;

«Τι εννοείς; Για τον Αστέρα; Καραμπινάτη ιστορία. Τα οικονομικά συμφέροντα είναι μεγάλα. Είναι τεράστια. Το ξέρει όλος ο κόσμος. Το δίκαιο δεν παύει να είναι με το μέρος του Ηρακλή. Δυστυχώς, μετατοπίστηκε. Δεν υπήρχε παρέμβαση από την πλευρά της Πολιτείας. Δεν μπορούσε να υπάρχει, για να βρει το δίκαιο του ο Ηρακλής. Εκεί πρέπει να βρεθούν ασφαλιστικές δικλείδες, έτσι ώστε στο μέλλον σε παρόμοιες καταστάσεις, οι Σύλλογοι να μην υπόκεινται σε επιλεκτικές αδικίες».

-Έγιναν όμως σημεία και τέρατα για να υποβιβαστεί ο Ηρακλής…

«Η ίδια κατάσταση υπήρχε και πέρσι. Μόνο ο Ηρακλής είχε προβλήματα; Άλλες ομάδες δεν είχαν και πέρσι προβλήματα; Πάντως, σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να πούμε και αν δεν κάνω λάθος ότι είχε ζητηθεί, να αλλάξει η διοίκηση Τάκη. Κι αυτό ήταν ωμή παρέμβαση της ΕΠΟ στο σύλλογο μας, ενώ το τι θα κάνει ο σύλλογος είναι καθαρά θέμα μεγαλομετόχου και μετά Ερασιτέχνη, που έχει το 10%. Είναι βέβαια και θέμα στρατηγικής του Συλλόγου. Στον Ηρακλή, δυστυχώς, όμως δεν υπήρχε ενιαία στρατηγική».

-Ήσουν αισιόδοξος πριν από το Διαιτητικό. Ήσουν σίγουρος. Δικαιώθηκες, αλλά η συνέχεια ήταν πικρή. Που το αποδίδεις; Τι συνέβη;

«Ήταν τεράστια υπόθεση που κερδίσαμε το Διαιτητικό. Είχα πει τον Παντελή να πάρει τον Πιλάβιο τηλέφωνο, γιατί πάλι θα πέφταμε στα χέρια του. Όλοι πανηγύριζαν τότε, κι εγώ το θεωρούσα αδύνατο να ανατραπεί αυτό το πράγμα, όμως τελικά όλα είναι δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου επικρατούν τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Εγώ μιλούσα τότε με συμβούλους της ΕΠΟ, όχι με τον Πιλάβιο, επειδή θεωρούσα ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να έχει αυτήν την επικοινωνία και έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε κινήσεις και για το φάκελο της ομάδας. που ήταν και μία υπόσχεση από πλευράς Παντελή. Υπήρξε ωστόσο αδιαφορία, όμως, από μέσα από την ομάδα και δη από τον μεγαλομέτοχο. Εγώ είχα πει ότι έκανε μία διοίκηση μόνος του. Τον Κεφαλά, τον είχα πει ‘κάτσε να βοηθήσουμε’, επειδή η ομάδα είχε τεράστια προβλήματα. Όχι μόνο η πρώτη ομάδα. Έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι να βοηθάνε ότι χρειαστεί. Μπορεί να είναι αδιαφορία ή ‘και αποστολή’. Δεν μπορώ να ξέρω πίσω από το παραβάν. Ένας γνώστης του αντικειμένου, που ήταν τέτοιος ο Παντελή, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι σε καθοριστικές στιγμές. Να μην κάνει καμία κίνηση για την αδειοδότηση…».

-Τελικά, ο Παντελή έχει τις μετοχές;

«Δεν ξέρω, είχε φέρει ένα φάκελο με τις μετοχές. Δεν ξέρω… Εδώ πόσα χρόνια έκανε ο Ρέμος για να πάρει τις μετοχές. Τώρα, ο παντελή σε 2 μήνες τις πήρε;».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Χωρίς περιθώρια ο ΠΑΟΚ
Χωρίς περιθώρια ο ΠΑΟΚ
Μακάμπι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οι διαιτητές του αγώνα (photo)
Μακάμπι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οι διαιτητές του αγώνα (photo)
ΟΑΕΔ - Είσαι άνεργος; Δες ΕΔΩ πώς θα χρηματοδοτηθείς με 12.000 έως 36.000 ευρώ
ΟΑΕΔ - Είσαι άνεργος; Δες ΕΔΩ πώς θα χρηματοδοτηθείς με 12.000 έως 36.000 ευρώ
Ο Βράνιες απειλεί και άλλη πρώην του! (photos)
Ο Βράνιες απειλεί και άλλη πρώην του! (photos)

 • Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2018
  09:30Σουηδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 3ος σταθμός: Αζόρες. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Μεξικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπέρνλι
  10:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Ανδρέας Σερεβέτας.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Topspin
  11:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2018
  11:50Γαλλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  13:00Αργεντινή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  13:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Πορτογαλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:0023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  15:20Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι (Ζ)
  15:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  16:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  17:15Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  18:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  18:25Στιγμιότυπα.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  18:45Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ζιλ Σιμόν - Μπενουά Περ
  19:102019 ATP World Tour 250. Πούνε. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Κισσαμικός
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Drone Champions League 2018 E5
  21:00Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  22:00Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:15Μόντε Κάρλο.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Topspin
  00:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  02:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  02:40Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:25Μόντε Κάρλο.
 • Pick n' Roll
  04:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Drone Champions League 2018 E5
  04:10Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - ΠΑΟΚ
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:15Χάγη, Ολλανδία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:25Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  05:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:50Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:35Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  08:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E16
  08:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  08:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  09:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  10:00Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:30Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ξάνθη ΑΟ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • NBA Daily
  11:35Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  11:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • WRC 2018
  11:50Μεγ. Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19
  12:20All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  13:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
  13:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  15:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Βόλεϊ: Κάζαλματζορε - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:00Μόντε Κάρλο.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  17:30Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  18:10XTERRA World Championship.
 • WRC 2019 (Ζ)
  18:30SS1 La Breole - Selonnet, Μόντε Κάρλο. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E4
  19:10Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • NASCAR Decades: 90's
  19:35Μέρος Α'. Ντοκιμαντέρ.
 • Τένις: Στιβ Νταρσί - Ίβο Κάρλοβιτς
  19:402019 ATP World Tour 250. Πούνε. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NASCAR Decades: 90's
  20:15Μέρος Β'. Ντοκιμαντέρ.
 • WRC 2019
  20:55Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies