Πετρίδης: «Συνάντησα ανυπαρξία»
SHARE

Πετρίδης: «Συνάντησα ανυπαρξία»

Ο Πέτρος Πετρίδης με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πετρίδη στην εφημερίδα «Metrosport»

-Κατ’ αρχάς, Πέτρο πως βρέθηκες τελικά στην ΠΑΕ;

«Όταν πήγα στην ΠΑΕ συνάντησα ανυπαρξία. Επί μικρό χρονικό διάστημα ήμουν εκεί, περίπου στους τρεις μήνες, αλλά είχε παραιτηθεί αμέσως η άτυπη διοίκηση, που είχε δημιουργηθεί για το δικαστικό αγώνα. Μετά προέκυψε η διοίκηση Πρωτοδικείου με Αρταβάνη και έμεινα δίπλα στον Κώστα Κεφαλά. Στην πορεία, έγινε η κίνηση Μορφιάδη, στην οποία συμμετείχα λόγω του ότι υπήρχε άρνηση από την πλευρά του Ρέμου να δοθούν οι μετοχές στον Παντελή. Ο Ηρακλής χρειαζόταν διοίκηση. Επιτακτικά. Όποια πόρτα κι αν χτυπούσα, μου έλεγαν, ότι ακόμη διοίκησε δεν έχετε. Τελικά, όμως ο Ρέμος προτίμησε να δώσει στον Ανδρέα Παντελή τις μετοχές. Δεν είχα βέβαια ποτέ θεσμικό ρόλο την ΠΑΕ. Γνώρισα όμως τον Παντελή, που ήταν ολομόναχος. Έτσι, έμεινα για να τον στηρίξω, τονίζοντας του ότι η επιτυχία η δική του, θα είναι επιτυχία όλου του Ηρακλή. Ουσιαστικά, είχε μία διοίκηση, που αποτελούνταν από τον Ανδρέα, τον Παντελή και από τον Ανδρέα Παντελή. Από τις πρώτες κουβέντες, που κάναμε, μου είχε πει πώς θα κινηθεί δικαστικά και μου είχε πει, ότι αν κερδίζαμε το Διαιτητικό, η ομάδα θα έπαιρνε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Έτσι, κάθισα να τον βοηθήσω. Βέβαια, αυτό δεν έγινε ποτέ από την πλευρά του…».

-Ο κόσμος πιστεύει ότι η απόφαση των υποβιβασμών ήταν ξεκάθαρα μία πολιτική απόφαση. Συμφωνείς;

«Δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Εκείνο το διάστημα το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε. Εγώ δεν πιστεύω, ότι ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ για τα όσα έγιναν στον Ηρακλή. Η απόφαση αυτή είναι ευθύνη μέσα από την ομάδα… Πρέπει να προσέξουμε τα φίδια, που κουβαλάμε στον κόρφο μας και μετά να ρίχνουμε ευθύνες αλλού…».

-Σε ποιους αναφέρεσαι;

«Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Τους περισσότερους τους γνωρίζει ο κόσμος…».

-Ναι, αλλά πρέπει να πεις… Είναι σοβαρό αυτό.

«Μιλάω για ορισμένους μόνο. Μην παρεξηγηθώ. Όχι για όλους. Δεν θέλω να λέω υπερβολές. Δεν μπορώ να μπω όμως σε ονοματολογία».

-Ο Πιλάβιος; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν φέρει ευθύνη για την κατάσταση του Ηρακλή;

«Σέβομαι θεσμικά τον ρόλο του, ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Προσωπικά του φέρθηκα έντιμα. Αυτά που του είπα κατ’ ιδίαν, του τα καταλόγισα και δημόσια. Σέβομαι την πίκρα που έχει, επικαλούμενος το πανό των φιλάθλων του Ηρακλή, αλλά ας μη ξεχνάει ότι η επιλεκτική αδικία οδηγεί πολλές φορές αρκετό κόσμο και σε ακραίες αντιδράσεις. Δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό. Δεν έχουν σχέση τα παιδιά με τις αμαρτίες των γονιών τους. Ωστόσο, οι φίλαθλοι του Ηρακλή συμπεριφέρθηκαν έτσι, γιατί θεωρούν την ομάδα τους αδικημένη. Γιατί είχαν υποστεί την υπέρτατη αδικία».

-Είσαι στην πολιτική. Γιατί δεν βοήθησαν οι… πολιτικοί της Βόρειας Ελλάδας;

«Επειδή ο Ηρακλής δεν απευθύνθηκε σωστά απέναντι τους και γενικά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε σύμπνοια των διοικήσεων, έτσι ώστε να απευθυνθούν σε κάποιον. Υπήρχε διοικητική ανεπάρκεια. Εκτός από τους Καράογλου και Βούγια, που δεν χρειάζεται να τους πούμε ευχαριστώ, γιατί είναι Ηρακλειδείς, όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν ένα ιδιαίτερο κάλεσμα, μία ιδιαίτερη προσέγγιση για να ήταν κοντά».

-Τι εννοείς ιδιαίτερο κάλεσμα; Από μόνοι τους γιατί δεν ασχολήθηκαν; Ήξεραν το πρόβλημα…

«Πέρσι ήταν και προεκλογική χρονιά, μην το ξεχνάτε. Τότε όλοι ήταν μαζεμένοι. Φέτος, όχι. Ποιους τους κάλεσε όμως σοβαρά εξάλλου; Το τι έπρεπε να κάνει ο καθένας από μόνος του, το ξέρει ο καθένας από μόνος του. Για την ιστορία της επιτροπής της βουλής, που πήγε ο Πιλάβιος και έβγαλε το χαρτί του ΙΚΑ, πιστεύω ότι η ΕΠΟ επέλεξε ο Ηρακλής να είναι το μοναδικό θύμα. Ήταν το εύκολο θύμα. Εκεί αναφέρομαι και στην επιλεκτική αδικία. Σε αυτό το κομμάτι. Από μέρους του κ. Κουρίδη αναφέρθηκε ξεκάθαρα ότι κι άλλες ομάδες έχουν πρόβλημα και ήδη βλέπουμε να βγαίνουν στη φόρα τα προβλήματα αυτών των ομάδων. Δεν ήταν μόνο ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής ήταν το εύκολο θύμα, γιατί είχε ισχνή διοικητική παρουσία… Το μοναδικό δυναμικό κομμάτι του είναι ο λαός. Οι οπαδοί του και οι φίλαθλοι του. Μόνο αυτοί λειτούργησαν έτσι όπως έπρεπε. Το μοναδικό κομμάτι…Δεν το λέω για λαϊκισμό. Είναι η αλήθεια. Και πολλές φορές ο λαός αυτός έκανε και υπερβάσεις. Μάλιστα, πολλά παιδιά το έχουν ήδη πληρώσει. Δικαστήρια, αδικαιολόγητες συλλήψεις, ταλαιπωρία. Δεν είναι λίγο πράγμα. Δεν είναι μικρή υπόθεση. Είναι μεγάλη υπέρβαση για κάθε άνθρωπο».

-Το θέμα είναι πως ευνοήθηκαν ξεκάθαρα κάποιοι από αυτή την υπόθεση, έτσι; Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε;

«Τι εννοείς; Για τον Αστέρα; Καραμπινάτη ιστορία. Τα οικονομικά συμφέροντα είναι μεγάλα. Είναι τεράστια. Το ξέρει όλος ο κόσμος. Το δίκαιο δεν παύει να είναι με το μέρος του Ηρακλή. Δυστυχώς, μετατοπίστηκε. Δεν υπήρχε παρέμβαση από την πλευρά της Πολιτείας. Δεν μπορούσε να υπάρχει, για να βρει το δίκαιο του ο Ηρακλής. Εκεί πρέπει να βρεθούν ασφαλιστικές δικλείδες, έτσι ώστε στο μέλλον σε παρόμοιες καταστάσεις, οι Σύλλογοι να μην υπόκεινται σε επιλεκτικές αδικίες».

-Έγιναν όμως σημεία και τέρατα για να υποβιβαστεί ο Ηρακλής…

«Η ίδια κατάσταση υπήρχε και πέρσι. Μόνο ο Ηρακλής είχε προβλήματα; Άλλες ομάδες δεν είχαν και πέρσι προβλήματα; Πάντως, σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να πούμε και αν δεν κάνω λάθος ότι είχε ζητηθεί, να αλλάξει η διοίκηση Τάκη. Κι αυτό ήταν ωμή παρέμβαση της ΕΠΟ στο σύλλογο μας, ενώ το τι θα κάνει ο σύλλογος είναι καθαρά θέμα μεγαλομετόχου και μετά Ερασιτέχνη, που έχει το 10%. Είναι βέβαια και θέμα στρατηγικής του Συλλόγου. Στον Ηρακλή, δυστυχώς, όμως δεν υπήρχε ενιαία στρατηγική».

-Ήσουν αισιόδοξος πριν από το Διαιτητικό. Ήσουν σίγουρος. Δικαιώθηκες, αλλά η συνέχεια ήταν πικρή. Που το αποδίδεις; Τι συνέβη;

«Ήταν τεράστια υπόθεση που κερδίσαμε το Διαιτητικό. Είχα πει τον Παντελή να πάρει τον Πιλάβιο τηλέφωνο, γιατί πάλι θα πέφταμε στα χέρια του. Όλοι πανηγύριζαν τότε, κι εγώ το θεωρούσα αδύνατο να ανατραπεί αυτό το πράγμα, όμως τελικά όλα είναι δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου επικρατούν τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Εγώ μιλούσα τότε με συμβούλους της ΕΠΟ, όχι με τον Πιλάβιο, επειδή θεωρούσα ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να έχει αυτήν την επικοινωνία και έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε κινήσεις και για το φάκελο της ομάδας. που ήταν και μία υπόσχεση από πλευράς Παντελή. Υπήρξε ωστόσο αδιαφορία, όμως, από μέσα από την ομάδα και δη από τον μεγαλομέτοχο. Εγώ είχα πει ότι έκανε μία διοίκηση μόνος του. Τον Κεφαλά, τον είχα πει ‘κάτσε να βοηθήσουμε’, επειδή η ομάδα είχε τεράστια προβλήματα. Όχι μόνο η πρώτη ομάδα. Έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι να βοηθάνε ότι χρειαστεί. Μπορεί να είναι αδιαφορία ή ‘και αποστολή’. Δεν μπορώ να ξέρω πίσω από το παραβάν. Ένας γνώστης του αντικειμένου, που ήταν τέτοιος ο Παντελή, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι σε καθοριστικές στιγμές. Να μην κάνει καμία κίνηση για την αδειοδότηση…».

-Τελικά, ο Παντελή έχει τις μετοχές;

«Δεν ξέρω, είχε φέρει ένα φάκελο με τις μετοχές. Δεν ξέρω… Εδώ πόσα χρόνια έκανε ο Ρέμος για να πάρει τις μετοχές. Τώρα, ο παντελή σε 2 μήνες τις πήρε;».

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Γκιγιέρμε
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Γκιγιέρμε
Οδηγός κόλλησε στην κίνηση, βγήκε από το αυτοκίνητο και... Έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν (video)
Οδηγός κόλλησε στην κίνηση, βγήκε από το αυτοκίνητο και... Έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν (video)
Σιμεόνε: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης μεγαλώνει...»
Σιμεόνε: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης μεγαλώνει...»
Καιρός Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα σαρώσει η κακοκαιρία - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Καιρός Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα σαρώσει η κακοκαιρία - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

 • Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  13:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:10Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  14:35UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  14:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  14:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  15:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E14
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  16:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:15Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μαριουπόλ - Μπορντό
  16:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Moto3 2018
  17:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  17:20Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Αφιέρωμα: Lionel Messi
  18:00Οι καλύτερες στιγμές του Λιονέλ Μέσι της περασμένης σεζόν στην LaLiga Santander. (Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα. Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.)
 • Moto2 2018
  18:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπορντό - Μαριουπόλ (Ζ)
  18:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  19:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  20:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  20:45Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  21:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  21:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  22:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  22:55UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ
  23:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  23:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Κάρντιφ Σίτι
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 • GP Confidential 2018 E14
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  00:40Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα
  00:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  01:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  01:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  01:45Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  02:45Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  02:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Έβερτον
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  04:15Outdoor Specials.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Γερμανία.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  05:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  06:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα
  08:30Euro League 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λουκέρνη - Ολυμπιακός
  08:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  09:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Βιτόρια Γκιμαράες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  11:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  11:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:15Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  12:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E14
  13:30Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  14:15Γερμανία.
 • RBAR 2018
  15:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
  15:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  15:45Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  16:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E7
  16:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  16:40Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  17:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:15Pre-Season.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:30Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  18:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  19:15Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies