Πίνδος Κόνιτσας-Θεσπρωτός 2-4

Πίνδος Κόνιτσας-Θεσπρωτός 2-4

Πολύ σημαντικό διπλό με σκορ 2-4 πήρε ο Θεσπρωτός στην έδρα της Πίνδου αφήνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι την ομάδα της Κόνιτσας χωρίς νίκη.

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο της Κόνιτσας με τα έξι τέρματα που επιτεύχθηκαν (2-4) να αφήνουν ικανοποιημένους τους λιγοστούς θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση αλλά και τον νικητή Θεσπρωτό. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Θεσπρωτός αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ παράλληλα η Πίνδος παρέμεινε χωρίς νίκη δυσκολεύοντας έτσι την προσπάθεια της  για παραμονή στην κατηγορία. 

  Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Θεσπρωτίας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα αποφασισμένη για την νίκη. Μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5’με τον Κωνσταντάκο να κάνει το 0-1. Εφτά λεπτά αργότερα στο 12’ ο Παππάς έκανε το 0-2 δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ωστόσο η Πίνδος ανέβασε την απόδοση της ως αποτέλεσμα να μειώσει στο σκορ 1-2 με τον Μουρεχίδη και έτσι να «ξαναμπεί» στο παιχνίδι. Η πίεση από πλευράς Πίνδου συνεχίστηκε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 42’ με τον Γερονάτσιο να βρίσκει δίχτυα ύστερα από κόντρες στην μεγάλη περιοχή του Θεσπρωτού. Παρά την άμεση ισοφάριση, στο δεύτερο ημίχρονο ο Θεσπρωτός κατάφερε να ανασυνταχθεί και να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 75’ με σκόρερ για ακόμη μια φορά τον Κωνσταντάκο. Η Πίνδος δεν κατάφερε να βρει απάντηση και το τελικό 2-4 έκανε ο Παππάς ζευγαρώνοντας και αυτός τα προσωπικά του τέρματα όπως έκανε και νωρίτερα ο Κωνσταντάκος.

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Καϊσίδης, Βλάχος Χ., Βλάχος Π. (20΄ Τσαλιαμάνης), Βαζάτης, Μπονόβας, Γερονάτσιος, Γιάτσε, Χαλούλος (80΄ Λάμπρου), Σιώτας, Δημόπουλος, Μουρεχίδης (65΄ Μωυσιάδης).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Βενέτης, Καλατζής, Λιαμίρας, Κωνσταντάκος (88΄ Πανταζής), Αθανασίου, Μουρουχτσής, Παππάς, Γιαννακός (46΄ Στάθης), Καβαλάρης, Ζώης.



Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved