Κάιτ: «Να βγούμε στο Champions League»

Κάιτ: «Να βγούμε στο Champions League»

Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Λίβερπουλ κόντρα στις μεγάλες ομάδες της Premier League, εμφανίστηκε ο Ντιρκ Κάιτ.

Ο Ολλανδός μεσεοπιθετικός της Λίβερπουλ, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, υποστήριξε πως οι «Πολίτες» είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο οι «κόκκινοι» αν συνεχίσουν με την ίδια διάθεση μπορούν να έχουν λαμπρό μέλλον.

«Κατά την άποψή μου η Σίτι είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα στην Premier League και αυτό έχει πολλά θετικά για την απόδοσή μας. Νομίζω ότι αν έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τέσσερις πόντους στα ματς με την Τσέλσι εκτός και την Σίτι στην έδρα μας θα έπρεπε να το… υπογράψει, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούμε να είχαμε ολοκληρώσει τις αναμετρήσεις με έξι βαθμούς», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντιρκ Κάιτ.

Και συνέχισε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους εαυτούς μας. δουλέψαμε πολύ, κάναμε ότι μπορούσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι από εδώ».

Όσον αφορά στις εμφανίσεις της Λίβερπουλ, σχολίασε: «Ο τρόπος που παίξαμε κόντρα στις κορυφαίες ομάδες ήταν φανταστικός. Κερδίσαμε την Άρσεναλ και την Τσέλσι εκτός έδρας και νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα κόντρα στην Γιουνάιτεντ και τη Σίτι. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο… δρόμο. Έχουμε παίξει καλά απέναντι και σε άλλες ομάδες και το μέλλον μας είναι λαμπρό».

Τέλος, αναφορικά με τη συνέχεια, ο Ολλανδός απάντησε: «Είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε το πλάνο μας και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved