Στην Γκρέμιο ο Κλέμπερ

Η Γκρέμιο της Βραζιλίας απέκτησε τον Κλέμπερ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παλμέιρας και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον Βάγκνερ Λοβ της ΤΣΣΚΑ.

Στην Γκρέμιο ο Κλέμπερ

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται στην Γκρέμιο με αφορμή τα παραπάνω. Αναφορικά με την απόκτηση του Κλέμπερ, αυτή κόστισε δύο εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η Γκρέμιο πήρε το 50% των δικαιωμάτων του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε μείνει εκτός πλάνων στην Παλμέιρας.

Παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, ο εκτελεστικός διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας δήλωσε πως εξετάζεται αυτή τη στιγμή η περίπτωση του Λοβ, ο οποίος έχει απασχολήσει ελληνικές ομάδες στο παρελθόν. Ο 27χρονος παίκτης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία, κάτι που έχει ήδη γίνει γνωστό, και η Γκρέμιο θα προσπαθήσει να τον φέρει πίσω στην πατρίδα του.