Αγρότης Λιανοκλαδίου - Αλμυρός  1-0

Αγρότης Λιανοκλαδίου - Αλμυρός 1-0

Με γκολ του Αλεξίου στο29΄ ο Αγρότης Λιανοκλαδίου πήρε πολύτιμη νίκη επί του Αλμυρού για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ εθνικής.

Πρώτη νίκη για τον Αγρότη Λιανοκλαδίου μετά τις δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές που τον ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας και μάλιστα του προσεχούς δύσκολου αγώνα πάλι εντός έδρας αυτή τη φορά κόντρα στον πολύ δυνατό και φέτος Πυργετό Λάρισας.

Πρώτη καλή φάση στο 16΄ όταν ο Κοντοβάς θα βρεθεί τετ α τετ με τον Τσάμη θα κάνει το πλασέ που θα αποκρούσει ο λαμιώτης γκολκιπερ και στη συνέχεια θα απομακρύνουν τον κίνδυνο οι αμυντικοί, ενώ στο 21΄ απάντησαν οι γηπεδούχοι με τον Γκούρλια να εκτελεί κόρνερ τον Στυλιανό να πιάνει την κεφαλιά αλλά τον Παναγιώτου Α να διώχνει πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο 29΄ όταν ο Τζουάνας εκτέλεσε φάουλ και ο Αλεξίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο 31΄ το πλασέ του Χάνου απέναντι στο Τσάμη θα φύγει εκτός εστίας, ενώ στο 44΄ και την τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Παναγιώτου Ι θα σουτάρει από πολύ καλή θέση με τον Τσάμη να λέει και πάλι «όχι».

Στη φάση του 60΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Κοντοβάς έπεσε μέσα στην περιοχή ύστερα από μονομαχία με τον Τζουάνα αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι και την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των φιλοξενούμενων για θέατρο.

Σε αντεπίθεση στο 62΄ ο Αγρότης θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν ο Κουτσούκος πάσαρε στον Νάσιο βγάζοντάς τον απέναντι από τον αντίπαλο γκολκιπερ αλλά το σουτ του τελευταίου θα «ξύσει» το δεξί δοκάρι φεύγοντας άουτ.

Λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στη φάση του 66΄ όταν ο Βαγγελάκος από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή θα σουτάρει με τα μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στην αγκαλιά του Τσάμη.

Καλή κεφαλιά του Γκούρλια στο 83΄ ύστερα από φάουλ γέμισμα του Στυλιανού με τη μπάλα όμως να καταλήγει στα χέρια του Χαλάτση ύστερα από διπλή προσπάθεια.

Διαμαρτυρίες και πάλι από τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις όταν από βαθειά μπαλιά του Παναγιώτου Α ο Κοντοβάς υποδείχτηκε σερ θέση οφσάιντ ενώ έβγαινε ταχύτατα απέναντι στον Τσάμη…

ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Τσάμης, Τζουάνας, Καββαδίας(49΄ Παπαγεωργίου), Σπυριδάκης, Καλαμάτας, Αλεξίου, Κουτσούκος, Γκούρλιας, Στυλιανός, Νάσιος(90΄ Κυριτσόπουλος), Σαγάνης(60΄ Τατσιόπουλος).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ: (Βαγγέλης Σταμπουλίδης) Χαλάτσης, Γιαννόπουλος(83΄ Καράτζαλος), Δημητριάδης(46΄Τσιλη), Πλαβος, Παναγιώτου Α, Κρεββατάς(58΄ Βαγγελάκος), Παναγιώτου Ι, Χάνος, Μιλτος, Κοντοβάς, Βούλγαρης.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του 4ου ομίλου της Δ’ εθνικής



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved