Προ των πυλών της Εθνικής ο Χολέμπας

Προ των πυλών της Εθνικής ο Χολέμπας

Τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας προβάρει ο Χοσέ Χολέμπας! Ο μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται μία… ανάσα από το να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο και να χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, αφού είναι… κοινό μυστικό ότι έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του και τον Φερνάντο Σάντος.

Ο πατέρας του Χολέμπας είναι Έλληνας (καταγωγή από τα Τρίκαλα), ενώ οι ρίζες της μητέρας του είναι από Ουρουγουάη και Γερμανία. Ήδη ο δικηγόρος του παίκτη πήρε τα απαραίτητα χαρτιά από το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας και τα έστειλε μεταφρασμένα στο δημαρχείο των Τρικάλων.

Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί, τις επόμενες ημέρες, στα Τρίκαλα ώστε να εκδώσει το ελληνικό διαβατήριο του και την ταυτότητα. ΕΠΟ και Ολυμπιακός έχουν ήδη επικοινωνήσει, τις τελευταίες ημέρες, και ο 27χρονος μπακ πιθανότατα να φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εντός του έτους.

Χθες ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 21 παίκτες για τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ισραήλ (2/9) και Λετονία (6/9) και πήρε μόνο ένα αριστερό μπακ, τον Νίκο Σπυρόπουλο. Ο Τζαβέλλας είναι «εκτός ρυθμού» και δεν κλήθηκε και έτσι όλα δείχνουν ότι για το αριστερό άκρο της άμυνας ίσως να ξαναδούμε και τον Βασίλη Τοροσίδη.

Όλα αυτά συνηγορούν ότι ο Χολέμπας, ως αριστερό μπακ, αν καταφέρει να πάρει το ελληνικό διαβατήριο, θα αποτελέσει μία επιπλέον λύση στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, για το κοντινό μέλλον.



Ουόκαπ: «Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι τα ντέρμπι»
Ουόκαπ: «Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι τα ντέρμπι»
Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με το «τριφύλλι» έκανε η Άρτεμις Σπανού
Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με το «τριφύλλι» έκανε η Άρτεμις Σπανού
«Τρέχει» για σέντερ η Παρτίζαν, η Μακάμπι θέλει Τζόουνς γράφουν στο Ισραήλ
«Τρέχει» για σέντερ η Παρτίζαν, η Μακάμπι θέλει Τζόουνς γράφουν στο Ισραήλ
Euroleague: Το μήνυμα για το ντέρμπι από το Telekom Center Athens
Euroleague: Το μήνυμα για το ντέρμπι από το Telekom Center Athens
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved