Με παράπονα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με παράπονα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Στρούμιτσα των Σκοπίων, το μόνο που δεν επικρατεί είναι η... ηρεμία.

Πρόβατα, βροχή, ανύπαρκτα γήπεδα, φασαρία και... γάμοι είναι τα βασικά στοιχεία που επικρατούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα στην αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα, καθώς στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ο οδηγός της αποστολής περίμενε ένα μικρό κοπάδι προβάτων να περάσει το δρόμο, προκειμένου να... παρκάρει.

Μετά από αυτό, τα προβλήματα για τα κορίτσια του «Δικέφαλου του Βορρά» συνεχίστηκαν, λόγω κακής συνεννόησης, γιατί το προπονητικό κέντρο, όπου ήταν προγραμματισμένο για την προπόνηση των κοριτσιών είχε παραχωρηθεί για ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανδρικές ομάδες.

Ωστόσο, τους περίμενε ένα ακόμα «χτύπημα». Το Σάββατο (13/08), πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Νασέ Ταξί, παίκτριες από αντίπαλη ομάδα (Σκόπια) που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, είχαν τη μουσική στη... διαπασών, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν τις παίκτριες να ξεκουραστούν.

Το αποκορύφωμα ήταν ένας γάμος που έγινε χθες (14/08) στο ξενοδοχείο και που έβγαλε υπεύθυνους και παίκτριες έξω από τα ρούχα τους, με τον έφορο του ΠΑΟΚ να καταθέσει ένα φάκελο με όλα όσα συνέβησαν από πλευράς φιλοξενίας, με κύριο την ανυπαρξία προπονητικού γηπέδου πριν τον αγώνα με την Νάσε.



Ανακοίνωσε τον Ανσέλμι η Μποταφόγκο
Ανακοίνωσε τον Ανσέλμι η Μποταφόγκο
Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
ΝΒΑ: Χριστουγεννιάτικη ανατροπή και νίκη των Νικς επί των Καβαλίερς
ΝΒΑ: Χριστουγεννιάτικη ανατροπή και νίκη των Νικς επί των Καβαλίερς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved