Μουντιάλ 2022: Νεαρός δημοσιογράφος «σκλάβωσε» τον Φαν Χάαλ! (Video)
https://twitter.com/OnsOranje

Μουντιάλ 2022: Νεαρός δημοσιογράφος «σκλάβωσε» τον Φαν Χάαλ! (Video)

Μουντιάλ 2022: Στιγμή γεμάτη συγκίνηση στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Λουίς Φαν Χάαλ πριν το ματς με το Εκουαδόρ.

Η Ολλανδία ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με το Εκουαδόρ, η οποία είναι πιθανό να κρίνει και την πρωτιά του ομίλου. Ο Λουίς Φαν Χάαλ έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα. Όμως μια στιγμή αρκούσε για να ξαφνιαστεί ευχάριστα ο 71χρονος τεχνικός.

Ένας νεαρός δημοσιογράφος απ’ τη Σενεγάλη τον «σκλάβωσε» για την ακρίβεια. Ζήτησε τον λόγο για να κάνει το ερώτημά του. Όμως δεν ήθελε κάτι τέτοιο. Απλά ήθελε να πει στον έμπειρο Ολλανδό τεχνικό πως τον θαυμάζει απ’ όταν ήταν τριών ετών!

«Είμαι ένας νεαρός δημοσιογράφος που μόλις άρχισε. Δεν έχω κάποια ερώτηση για σας. Είναι απλά μια ευκαιρία να σας πω ότι είμαι θαυμαστής σας από όταν ήμουν τριών ετών», ήταν τα λόγια του νεαρού Σενεγαλέζου.

Ο Φαν Χάαλ ξαφνιάστηκε αλλά τα λόγια αυτά τον άγγιξαν. Χαμογέλασε και απάντησε: «Θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά αργότερα, επειδή νομίζω ότι στην πραγματικότητα είναι σπουδαίο που το είπες αυτό. Ειλικρινά ο κόσμος δεν λέει συχνά αυτά τα πράγματα σε μένα, θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά».

Μόλις τελείωσε η συνέντευξη Τύπου, ο Φαν Χάαλ έκανε νόημα στον Σενεγαλέζο να τον πλησιάσει και όντως του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά για να τον ευχαριστήσει. Ο Ντάμφρις που επίσης ήταν στη συνέντευξη Τύπου, άρχισε να χειροκροτεί.

Δείτε το εκπληκτικό στιγμιότυπο:Champions League πόλο γυναικών: Το πάλεψε ο Εθνικός, αλλά...
Champions League πόλο γυναικών: Το πάλεψε ο Εθνικός, αλλά...
Μουντιάλ 2022: Μαγεία Μέσι, γκολ Μολίνα (Videos)
Μουντιάλ 2022: Μαγεία Μέσι, γκολ Μολίνα (Videos)
Live Chat Ολλανδία-Αργεντινή 0-1
Live Chat Ολλανδία-Αργεντινή 0-1
ΑΕΚ: Δυο ban στην FIBA
ΑΕΚ: Δυο ban στην FIBA