Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: «Τέλος εποχής για Ισπανία» (photos+video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: «Τέλος εποχής για Ισπανία» (photos+video)

Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός της Ισπανίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στον Β’ Όμιλο, αυτή τη φορά από τη Χιλή.

Οι Ισπανοί έγιναν η 5η ομάδα που αποκλείστηκε από τους ομίλους του Μουντιάλ έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στην προηγούμενη διοργάνωση κι αυτό από μόνο του… αποτελεί είδηση. Όταν μιλάμε, ωστόσο, για τους «φούριας ρόχας» που εδώ κι έξι χρόνια σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, τότε η είδηση είναι παγκοσμίου ενδιαφέροντος και απασχολεί τα μέσα όλου του πλανήτη κι όχι μόνο της εν λόγω χώρας.

Τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων έχουν πρώτο θέμα την ήττα των Ισπανών από τη Χιλή και τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ, ενώ στην ιβηρική κάποιοι κάνουν λόγο για τέλος εποχής. Είναι χαρακτηριστικό το άρθρο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της «Marca», το οποίο τιτλοφορείται «Το τέλος μιας γενιάς μοναδικής», και αποτυπώνει πλήρως το κλίμα που επικρατεί στον ισπανικό Τύπο.

Ας δούμε πως αντιμετωπίζει ο διεθνής Τύπος τον αποκλεισμό της Ισπανίας...

Ισπανικά ΜΜΕ

Marca - «Είδαν αστεράκια»!
Οι πρωταθλητές έμειναν έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας από την πρώτη φάση καθώς γελοιοποιήθηκαν απέναντι στη Χιλή!

MundoDeportivo– «Η Ισπανία αποκλείστηκε από την άμυνα»
Η Ισπανία έχασε από τη Χιλή και λέει αντίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζίλιας στο οποίο πέρασε απαρατήρητη. Οι «ρόχας» προσπάθησαν να παίξουν γρήγορα αλλά οι Χιλιανοί ήταν πιο επιθετικοί. Ο Ντελ Μπόσκε άφησε Τσάβι και Πικέ στον πάγκο αλλά οι αλλαγές δεν δούλεψαν.

marca1

As– «Μαρακανάτσο και αντίο Μουντιάλ»
Καμία αντίδραση από την Ισπανία που είναι η πρώτη ομάδα η οποία αποκλείστηκε. Οι Βάργκας και Αρανγκίθ έβαλαν την υπογραφή τους στο ισπανικό δράμα, δεν έπαιξαν και δεν είχαν τύχη οι «φούριας ρόχας». Άνοιξε η συζήτηση για το τέλος του κύκλου και τη διαδοχή.

Sport– «Ιστορικό νοκ-άουτ της Ισπανίας»
Εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας η ισπανική ομάδα, από τη φάση των ομίλων, μετά την ήττα από τη Χιλή του Αλέξις Σάντσεζ ο οποίος έδωσε μια πραγματική παράσταση στο χορτάρι του «Μαρακανά».

Διεθνή ΜΜΕ

L’ Equipe(Γαλλία) – «Η Ισπανία έχασε το στέμμα της»
Ήττα από τη Χιλή το βράδυ της Τετάρτης στο «Μαρακανά» και η Ισπανία αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο στον πρώτο γύρο. Ήδη είχε σαρωθεί 5-1 από την Ολλανδία την Παρασκευή και η υπερασπιστές του τίτλου θα προσπαθήσουν απλά να σώσουν την τιμή τους απέναντι στην Αυστραλία τη Δευτέρα. Ολλανδία και Χιλή προκρίθηκαν και θα παίξουν για την πρωτιά του ομίλου.

GazzettadelloSport (Ιταλία) – «Ηχηρός αποκλεισμός: Εκτός η Ισπανία»
Η Χιλή τη νίκησε 2-0 και προκρίθηκε. Οι Νοτιοαμερικάνοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του 2010 στη Νότιο Αφρική και τους άφησαν εκτός διοργάνωσης.

gazzetta1

Bild (Γερμανία) – «Η Ισπανία παραιτείται από το στέμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή»
Μας νίκησαν στον τελικό του Euro 2008, μας νίκησαν στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2010 και τώρα θα πάνε στο σπίτι από τον πρώτο γύρο! Αν μετά το ντροπιαστικό 1-5 από την Ολλανδία είχαν πιθανότητες για πρόκριση, μετά από αυτή την ήττα το «τίκι-τάκα» πέθανε!

CNN (ΗΠΑ) – «Συντριβή της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία είναι έξω από το Μουντιάλ, ταπεινωμένη με δυο ήττες, με την τελευταία να πυροδοτεί ένα απίστευτο πάρτι στη Χιλή!

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε και η... καζούρα από Βραζιλιάνο οπαδό για τους Ισπανούς,  όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, μετά τις φωτογραφίες με την αντίμετωπιση που έχουν οι «φούριας ρόχας» από τον διεθνή Τύπο...

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: «Τέλος εποχής για Ισπανία» (photos+video)



Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved