Super League 2: «Πάγωσαν» όλοι - Γύρισε η γλώσσα του, αλλά συνέχισε κανονικά στο ματς

Super League 2: «Πάγωσαν» όλοι - Γύρισε η γλώσσα του, αλλά συνέχισε κανονικά στο ματς

Σοκαριστικό σκηνικό στο Τρίκαλα-Δοξα Δράμας με τον τερματοφύλακα των Δραμινών που ενώ γύρισε τη γλώσσα σου επέμενε να συνεχίσει στο ματς.

Με κίνδυνο την υγεία του ο τερματοφύλακας της Δόξα Δράμας συνέχισε στο ματς στον «τελικό» με τα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το goal-trikala, o νεαρός τερματοφύλακας των «Μαυραετών», Ηλιάδης στο 30’ «πάγωσε» τους πάντες στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων όταν συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο γιατρός του αγώνα Θανάσης Κουτής έσπευσε στο σημείο, με τον Ηλιάδη να είναι αναίσθητος για περίπου δύο λεπτά, καθώς του είχε γυρίσει η γλώσσα. Μόλις συνήλθε και παρά τις συστάσεις του γιατρού για άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο γκολκίπερ της Δόξας επέμενε ότι είναι καλά και μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα!

Μάλιστα, πείστηκε και το τεχνικό τιμ της Δόξας, που δεν προχώρησε σε αντικατάστασή του με τον Θεοδοσιάδη, ο οποίος είχε ήδη σηκωθεί για ζέσταμα.

Τελικά, ο Ηλιάδης αγωνίστηκε έως το τέλος του αγώνα.

«Κάποιοι παράκουσαν τις επιστημονικές μας υποδείξεις»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του σημερινού αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στην Δόξα Δράμας ήταν και ο γιατρός του ματς Θανάσης Κουτής. Έχοντας πάνω από 300 αγώνες στο ενεργητικό του, ο γιατρός, μαζί με τον συνάδελφό του Γιώργο Κολώνα το τιμ του ΑΟΤ και της Δόξας, παρενεβησαν καίρια στον τραυματισμό του τερματοφύλακα Ηλιάδη τον οποίον και επανέφεραν μετά τον τραυματισμό του. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως παρά τις εντολές των γιατρών, ο παίκτης συνέχισε με ρίσκο να αγωνίζεται.

Η σχετική ανάρτηση του γιατρού αναφέρει:

“Σε αυτήν εδώ την φάση ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας παθαίνει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με απώλεια συνείδησης, περιτραυματική αμνησία και απόφραξη αεραγωγού ή όπως λαϊκά λένε «του γύρισε η γλώσσα» και επι 2 λεπτα δεν είχε επαφη με το περιβάλλον.

Ευτυχως η εκπαίδευση όλων αυτων των χρόνων, οδήγησε στην άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού συνεπικουρούμενος , απο τους συνεργάτες μου φυσιο του ΑΟΤ, του συναδερφου κ. Κολώνα και του φυσιο της Δόξας Δραμας.

Με ψύχραιμες και συντονισμενες κινήσεις διατηρήσαμε τον αεραγωγό και επαναφέραμε τον παίκτη.

Δυστυχως στην συνέχεια κάποιοι παράκουσαν τις επιστημονικές μας υποδείξεις με αποτέλεσμα ο παικτης να συνεχίσει τον αγώνα με ρίσκο την σωματική του ακεραιότητα.

Εύχομαι περαστικά στον ίδιο και τέτοιες ατυχείς στιγμές να είναι ελάχιστες για τους αθλητές και εμείς άρτια εκπαιδευμένοι να τις αντιμετωπίσουμε.

ΥΓ1: Όπως έχω ξαναπεί ο γιατρός αγώνα δεν είναι μόνο ένας τύπος με νερό και spray…!!!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό:

Τρίκαλα-Δόξα Δράμας - Γύρισε τη γλώσσα του ο Ηλιάδης



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved