Μίτσελ: «Ο Ολυμπιακός έχει πρεστίζ στην Ευρώπη, με Καραμπάχ, όπως με Γιουβέντους και Ατλέτικο»

Μίτσελ: «Ο Ολυμπιακός έχει πρεστίζ στην Ευρώπη, με Καραμπάχ, όπως με Γιουβέντους και Ατλέτικο»

Ολυμπιακός: Οι ατάκες του Μίτσελ για τον αυριανό αγώνα με την Καραμπάχ.

Ο Μίτσελ δήλωσε αισιόδοξος για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού φέτος στην Ευρώπη κόντρα στη Καραμπάχ, ώστε να σπάσουν οι Πειραιώτες και το αρνητικό σερί.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε επίσης τις πρώτες δηλώσεις του Ινμπεόμ Χουάνγκ. Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου. Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει: «Ναι. Θέλουμε, αλλά και μπορούμε να νικήσουμε αύριο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος σκέψης για εμάς. Είμαστε μια ομάδα που έχει πρεστίζ στην Ευρώπη. Πρέπει πάντα να παίζουμε για να νικήσουμε. Τα προβλήματά μας δεν σταματάνε με τη νίκη και το καλό ματς που κάναμε κόντρα στον Ατρόμητο. Έχει γίνει το πρώτο βήμα, όμως, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα τα βήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για τον Ουί Τζο Χουάνγκ και την κατάστασή του Κορεάτη επιθετικού: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα είναι διαθέσιμοι για αύριο. Θα το επιβεβαιώσουμε και μετά το τέλος της προπόνησης. Όλοι έχουν επανέλθει μετά τους τραυματισμούς τους».

Για την Καραμπάχ και τις δηλώσεις που έκανε ο Χουάνγκ, ότι είδε τους συμπαίκτες του να χαμογελάνε και το κλίμα να είναι καλύτερο: «Αύριο για μένα θα είναι σαν παίζουμε όπως όταν παίζαμε με την Γιουβέντους και την Ατλέτικο. Θα είναι το ίδιο. Δεν θα αλλάξει τίποτα για εμένα. Υπάρχει ο ίδιος σεβασμός για όλους τους αντιπάλους μας.

Η Καραμπάχ παίζει πολλά χρόνια στην Ευρώπη και έχει έναν πολύ καλό προπονητή, με πολυετή θητεία στον πάγκο της ομάδας του. Τους σεβόμαστε όλους το ίδιο. Όσο για τη δήλωση του Χουάνγκ, είμαι πολύ χαρούμενος που ακούω κάτι τέτοιο. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Χαμόγελα προς το παρόν, ελπίζουμε να έρθει και το γέλιο. Αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν τις ικανότητές τους. Να μας δείξουν γιατί είναι εδώ. Δεν υπάρχει γυρισμός. Στην προπόνηση, αλλά και στους αγώνες. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και όπως είναι λογικό υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός».

Για το εάν έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και εάν πιστεύει ότι οι παίκτες του μπορούν να πετύχουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη μετά από 10 ματς: «Είναι αρνητικό σερί, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Βλέπω πολλή προσπάθεια και διάθεση από τους παίκτες μου. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν τα αρνητικά αποτελέσματα. Για το παρελθόν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον».

Για το εάν θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά, ο οποίος εάν παίξει θα συμπληρώσει 700 ματς καριέρας και για την 11άδα: «Ναι, έχω αποφασίσει. Ναι, ο Ματιέ θα μπορούσε να γιορτάσει αύριο τα 700 παιχνίδια του. Θα πω όμως κάτι που λέω και στους παίκτες μου. Μπορούμε να παίξουμε με 16 παίκτες. Κανείς δεν πίστευε ότι ο Ματιέ θα ήταν πρωταγωνιστής στον προηγούμενο ματς. Όμως μπήκε και ήταν εξαιρετικός».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved