Europa League - 3ος όμιλος: Με «τεσσάρα» πρώτη η Λεβερκούζεν (video)

Europa League - 3ος όμιλος: Με «τεσσάρα» πρώτη η Λεβερκούζεν (video)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνέτριψε με 4-0 τη Σλάβια Πράγας στην «Bay Arena» και εξασφάλισε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη τους Τσέχους.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερ Λεβερκούζεν τον "τελικό" πρωτιάς απέναντι στη Σλάβια Πράγας. Οι Γερμανοί επικράτησαν με 4-0 και κλείδωσαν την πρώτη θέση του ομίλου αφήνοντας στη δεύτερη τους Τσέχους.

Μόλις στο 8' οι «ασπιρίνες» άνοιξαν το σκορ, μετά από αντεπίθεση, με τον Σινχράφεν να περνά ωραία για τον Μπελαραμπί που γύρισε την μπάλα, ο Σικ βρήκε αέρα αλλά ο Μπέιλι από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 27' ήρθε γκολ με τον Σινχράφεν, μετά από σουτ του Μπελαραμπί και την επέμβαση του Κολάρ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά στο 32' έγινε το 2-0, με τον Μπελαραμπί να βγάζει σέντρα για τον Σικ που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Μπέιλι πάλι σε επίκαιρη θέση σκόραρε.

Στο 59' η Λεβερκούζεν τελείωσε το παιχνίδι με τον Σινχράφεν να περνά ωραία κάθετη για τον Ντιαμπί που σε τετ-α-τετ με τον Κολάρ, πλάσαρε για το 3-0. Στο 89' σουτ του Ντιαμπί κατέληξε στο δοκάρι του Κολάρ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπελαραμπί έκανε το 4-0, μετά από ωραία ενέργεια του Ντιαμπί.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λομπ, Ντράγκοβιτς, Γεντβάι, Ταπσόμπα, Βενδέλ, Σινχράφεν (62' Ονούρ), Μπαουμγκαρτλίνγκερ (62' Λαρς Μπέντερ), Αμιρί (74' Τούρκμεν), Μπέιλι (45' Ντιαμπί), Μπελαραμπί, Σικ (45' Γεντικί)
ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Κολάρ, Μάσοπουστ, Μπόριλ, Ζίμα, Ντόρλεϊ, Τραορέ (82' Καραφιάτ), Σέβτσικ (19' Στάντσιου), Σίμα (82' Χουράσεκ), Λινγκρ (82' Ρίγκο), Ολαγίνκα, Μούσα (53' Τετσλ)

Νίκη γοήτρου για την Χάποελ Μπερ Σεβά

Στο άλλο αδιάφορο παιχνίδι του ομίλου η Χάποελ Μπερ Σεβά επικράτησε 1-0 της Νις.

Στο 35' η Χάποελ απείλησε με σουτ του Μαντμούν που απέκρουσε ο Καρντινάλε, με το ημίχρονο να μένει στο 0-0. Η Χάποελ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 52' με σουτ του Χατουέλ που απέκρουσε ο Καρντινάλε.

Στο 62' η Νις απείλησε με σουτ του Μπουνταούι που απέκρουσε ο Ραχάμιν και στο 72' η Χάποελ άνοιξε το σκορ με τον Χατουέλ που από κοντά μετά από κόντρες έκανε το 1-0.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ: Ραχάμιν, Γκαμούν, Τζέντεκ, Τάχα, Κάμπχα, Τβίτο, Χατουέλ, Μαντμούν, Κέλτιενς, Γιοσεφί (65' Χοσουέ), Βαρενέ (65' Σβίρο (76' Σαφουρί))
ΝΙΣ: Καρντινάλε, Πέλμαρντ, Πιονιέρ, Μπαμπού, Ρασίν, Ουλιέμ, Σνάιντερλεν (45' Μπουνταούι), Τρουιλέ, Ρόνι Λόπες (45' Μπεν Σεγίρ), Μαουρίς, Εντόι



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved