Ολυμπιακός: Στους καλύτερους ο Φορτούνης (photo)

Ολυμπιακός: Στους καλύτερους ο Φορτούνης (photo)

Στην κορυφαία ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής του Europa League βρίσκεται ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων».

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις, στην ισοπαλία 1-1 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση για το «συγκρότημα» του Πάουλο Μπέντο. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό τέρμα του Τρικαλινού ποδοσφαιριστή, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα ακόμα, λίγα λεπτά αργότερα, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε κατέληξε άουτ, εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Εμβογκό.

Μπορεί η εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη να μην ήταν το… γεμάτη, σε σχέση με προηγούμενα ματς των Πειραιωτών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη, ωστόσο, η UEFA τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο μέσος του Ολυμπιακού, φιγουράρει στον χώρο του κέντρου, δίπλα στον Τίλεμανς της Άντερλεχτ και τους Κονοπλιάνκα από Σάλκε και Βαν ντε Μπικ του Άγιαξ.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Ρουφιέ της Σεντ Ετιέν, με τον Κόστα της Σπάρτα Πράγας, τον Σκρτελ της Φενέρμπαχτσε και τον Σρνα της Σαχτάρ να βρίσκονται στην άμυνα. Στην επίθεση, ο Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στα αριστερά, ο Τζέκο της Ρόμα στα δεξιά και ο Αντούριθ της Μπιλμπάο στην κορυφή.



Παντρεύονται Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
Παντρεύονται Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
«Η Καραμπάγκ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για Γιάνκοβιτς»
«Η Καραμπάγκ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για Γιάνκοβιτς»
Τσέλσι: Παρελθόν και επίσημα ο Μαρέσκα
Τσέλσι: Παρελθόν και επίσημα ο Μαρέσκα
Νάναλι: «Αυτή τη φορά θα ζήσω στο έπακρο το ελληνικό πρωτάθλημα»
Νάναλι: «Αυτή τη φορά θα ζήσω στο έπακρο το ελληνικό πρωτάθλημα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved