Τούντορ: «Να θυσιαστούμε»

Τούντορ: «Να θυσιαστούμε»

Ανοικτή χαρακτήρισε την πρόκριση απέναντι στην Λοκομοτίβα στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (22/7) παραμονή του δεύτερου αγώνα με την ομάδα του Ζάγκρεμπ, έδωσε το… σύνθημα για την «μάχη» που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ευρωπαϊκή συνέχεια του «Δικέφαλου».

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης μίλησε για:

Το πρώτο του παιχνίδι στην Τούμπα: «Είμαι ενθουσιασμένος αλλά συγκεντρωμένος και στο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ματς, θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ και τις απουσίες των Λούκας και Περέιρα: «Για τον Λούκας και τον Περέιρα τα έχω πει. Ο Περέιρα δεν έχει πληρώσει και δεν συμμετέχει, ο Λούκας έδειξε πως θέλει να είναι μέρος της ομάδας, πλήρωσε, είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες, είμαι συγκεντρωμένος σε όλη την ομάδα και κρατάμε την φιλοσοφία μας από την αρχή και όχι ξεχωριστά σε παίκτες. Περιμένω να δω βελτίωση της ομάδας ιδίως στην φυσική κατάσταση. Στο πρώτο ματς υπήρχαν παίκτες με εφτά προπονήσεις, περιμένω ευκαιρίες αλλά αν πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Πάντα πρέπει να είσαι θετικός, έχω δει τρεις φορές τον πρώτο αγώνα, είδα πως ήμασταν καλύτεροι, πρέπει να δουλέψουμε στα καλά μας στοιχεία, αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε μια περίοδο που θα φανεί η δουλειά μας και στις επόμενες ημέρες θα δείτε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ».

Τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, δεν μιλάω με ποσοστά, με ενδιαφέρει η καλή και σκληρή δουλειά, να θυσιαστούμε για την ομάδα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να αμυνθούμε σωστά, η σκληρή δουλειά φέρνει τα αποτελέσματα».

Την παρουσία Νομπόα και Ρατς: «Θα είναι σίγουρα στην ομάδα. αλλά δεν νομίζω πως θα ξεκινήσουν βασικοί, γιατί θέλω να είναι στην ενδεκάδα αυτοί που είναι στο μάξιμουμ».

Την πίεση που μπορεί να φέρει ένας αποκλεισμός: «Έχω μάθει να ζω με αυτήν και οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν να ζουν με αυτήν κατά την διάρκεια της καριέρας τους. Ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που θέλουμε να αλλάξουμε, δεν έχουν έρθει ποδοσφαιριστές, δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά πρόκειται για ένα μεταβατικό στάδιο».

Τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, ο ρόλος μου είναι να λέω την άποψή μου συμβουλευτικά, περιμένω όπως και εσείς τους νέους παίκτες».

Την αντίδραση του κόσμου για την ήττα στην Κροατία και την εικόνα που περιμένει να δει στο γήπεδο: «Γνωρίζω για το αρνητικό κλίμα που προέρχεται από την προηγούμενη σεζόν, θα κάνουμε τους φιλάθλους μας τον δωδέκατο μας παίκτη, μόλις ξεκινήσουμε να παίζουμε καλά. Δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν στο γήπεδο, ελπίζω να έρθουν πολλοί γιατί τους χρειαζόμαστε».



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved