Κέιν: «Ήμασταν τυχεροί που νικήσαμε»

Κέιν: «Ήμασταν τυχεροί που νικήσαμε»

Δύσκολα έβαλε ο Αστέρας Τρίπολης στην Τότεναμ στο δεύτερο μέρος, με τον Χάρι Κέιν να παραδέχεται πως η ομάδα του ήταν τυχερή που πήρε τη νίκη.

Ο Άγγλος φορ που πέτυχε το δεύτερο γκολ των «σπιρουνιών» ανέφερε πως στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά και τους δημιούργησαν προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέιν:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο που έκανε πολλές ευκαιρίες. Εμείς προσπαθήσαμε και τελικά κρατήσαμε την άμυνα μας. Ήμασταν όμως τυχεροί και πήραμε τους 3 βαθμούς».

Για το αν οφείλεται σε χαλάρωση της Τότεναμ η άνοδος του Αστέρα: «Όχι δεν νομίζω ότι χαλαρώσαμε εμείς αλλά ότι ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Βγήκε πολύ δυνατά, έτρεχαν πάρα πολύ και είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν νομίζω ότι εμείς χαλαρώσαμε αλλά ότι ο Αστέρας έπαιξε καλύτερα».

Για το αν ο Αστέρας μπορεί να κερδίσει την Μπεσίκτας: «Ο Αστέρας έχει πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν βλέπω τον λόγο να μην κερδίσει την Μπεσίκτας η όποια είναι και αυτή πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι με την Παρτιζάν όπου και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».



Οριστικό: Στον Ατρόμητο ο Μήτογλου
Οριστικό: Στον Ατρόμητο ο Μήτογλου
Ανακοίνωσε Μπέλο ο Προμηθέας
Ανακοίνωσε Μπέλο ο Προμηθέας
Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριέρα
Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριέρα
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved