Όλσεν: «Η μεγαλύτερη νίκη μας»

Όλσεν: «Η μεγαλύτερη νίκη μας»

Σε πελάγη… ευτυχίας… έπλεε ο τεχνικός της εθνικής των Νησιών Φερόε μετά τη νίκη επί της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς την ως την μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας του Βόρειου Ατλαντικού, στην συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε... προσγειωμένος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι άξιζαν το «τρίποντο» βάσει των ευκαιριών που έκαναν, ενώ υποστήριξε πως η Ελλάδα παρουσιάστηκε όπως την είχε... μελετήσει!

«Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Ξέραμε ότι η Ελλάδα αρέσκεται στην κατοχή της μπάλας. Εμείς θέλαμε να πετύχουμε ένα γκολ στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι μας πήγε καλά γιατί είχαμε τις ευκαιρίες. Αξίζαμε τη νίκη γιατί ήμασταν καλοί στην άμυνα και καλοί στις αντεπιθέσεις», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στην συνέχεια, ο τεχνικός ηγέτης των φιλοξενούμενων απάντησε σε ερωτήσεις για:

Το αν τα Νησιά Φερόε έχουν πετύχει νίκη απέναντι κόντρα σε μεγάλη ομάδα και αν περίμενε την Ελλάδα με αυτό το πρόσωπο: «Αυτή είναι σίγουρα η μεγαλύτερη νίκη μας. Είχαμε πετύχει μια νίκη απέναντι στην Αυστρία, αλλά θεωρώ πως η Ελλάδα είναι μεγαλύτερο «όνομα» από την Αυστρία, ποδοσφαιρικά. Ξέραμε ακριβώς το παιχνίδι που θέλει να κάνει η Ελλάδα και πως θα παίξει. Η δική μου ομάδα παίξαμε πολύ καλά. Και με την Ουγγαρία παίξαμε καλά, αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες. Όμως, σήμερα κάναμε ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη».

Το αν ονειρεύονται την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι εφικτά. Μετά από 4 ματς έχουμε συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς. Αν πάρουμε τις νίκες στα επόμενα ματς μπορεί να τα καταφέρουμε».

Το αν έχει κάποια ευχή για την Εθνική Ελλάδας: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Ελλάδα. Θέλω να μιλήσω για την ομάδα μου. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Άξιζαν τη νίκη σήμερα. Σέβομαι τους παίκτες μου. Στο παρελθόν, τα Νησιά Φερόε χαρακτηριζόταν από την φυσική κατάσταση και προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε βάζοντας και την κατοχή της μπάλας και νομίζω ότι το καταφέραμε».

Το πόσο εύκολο ήταν η… αποκρυπτογράφηση της Ελλάδας: «Πάνω κάτω έχω δει το ίδιο στιλ από την Ελλάδα. Ξέρουμε ότι είναι καλή με την μπάλα στα πόδια. Μπόρεσα να δω ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει δυσκολία στην δημιουργία φάσεων και δεν ήταν καλή στις αντεπιθέσεις».

Το αν η πρόκριση των Νησιών Φερόε είναι μεγαλύτερη έκπληξη από την κατάκτηση του τροπαίου από τη Δανία: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη Δανία. Θυμάμαι ότι έπαιζα στην Σουηδία και είδαμε ότι όλα είναι εφικτά. Γιατί όχι;».

Το αν έχει σκεφτεί το… δώρο στους παίκτες του: «Ναι θα τους επιτρέψω να πιούν μια μπύρα. Αλλά μόνο μία, σήμερα».



Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved