Ίβιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Άρης, έχει ποιοτική ομάδα»

Ίβιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Άρης, έχει ποιοτική ομάδα»

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άρης: Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε με θετικά σχόλια για τους «κίτρινους» ενώ αποκάλυψε πως θα αγωνιστεί κανονικά ο Ζάχαβι.

Κόντρα σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά απ’ την Ελλάδα, ενώ έχει αγωνιστεί σε αυτή, θα τεθεί αντιμέτωπος ο Βλάνταν Ίβιτς. Ως τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε πως ο Άρης αξίζει το σεβασμό, αλλά επισήμανε πως στόχος της ομάδας του είναι μόνο η πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίβιτς:

Για τη γνωριμία του με τον Άρη: «Το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και φυσικά όταν είμαι εκεί και έχω χρόνο βλέπω τους αγώνες. Άλλαξαν μεγάλα κομμάτια της ομάδας, έφεραν ποιοτικούς παίκτες. Την περασμένη σεζόν είχαν την καλύτερη σεζόν εδώ και πολύ καιρό. Φυσικά αξίζουν σεβασμό, Αυτή είναι μια ποιοτική ομάδα με καλό προπονητή, η οποία έχει σημειώσει πρόοδο τα τελευταία χρόνια με νέο ιδιοκτήτη. Πρέπει να σκεφτούμε τους εαυτούς μας γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να σκεφτούμε πώς θα παίξουμε και πώς θα τους κερδίσουμε για να είμαστε στον επόμενο γύρο».

Για τις προσδοκίες του από την ομάδα του: «Θέλω να δω συγκέντρωση από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος, αλλά και σοβαρή προετοιμασία πριν το παιχνίδι για το ίδιο το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλέψαμε αυτήν την εβδομάδα για το τι πρέπει να βελτιωθεί, τι να αφήσουμε, πώς να παίξουμε πιο δημιουργικά και πώς να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο πίσω μέρος. Δουλεύουμε σε όλα τα μέρη του παιχνιδιού. Θέλουμε να δουλέψουμε για την ταυτότητά μας, μεγαλώνουμε σιγά σιγά και κάθε παιχνίδι που περνά θα είναι καλύτερο για εμάς. Κάθε ομάδα χρειάζεται χρόνο και καλά παιχνίδια για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση».

Για αν αναμένεται να παίξει ο Εράν Ζαχάβι: «Ναι, φυσικά. Ήρθε εδώ για να παίξει. Τον περιμέναμε, είναι έτοιμος και θα παίξει. Είμαι ικανοποιημένος με την ικανότητά του την τελευταίο εβδομάδα και όλα είναι πιθανά».

Για την ισορροπία δυνάμεων κόντρα στον Άρη: «Έχουμε καλούς παίκτες που ξέρουν να παίζουν σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Παίζουμε εντός έδρας, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι καλά. Ο Πάρφα τραυματίστηκε πριν από το τελευταίο παιχνίδι, είναι στο δρόμο της επιστροφής και ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας σύντομα. Ο Πίβεν τελειώνει τη συνεργασία με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, ήρθε μαζί μας. Φυσικά μετά από πολύ καιρό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αύριο, αλλά ελπίζω ότι ίσως στο παιχνίδι που ακολουθεί θα έχει δικαίωμα».

 



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved